Gürültü sorunu

Bu çok zararlı ama o yüzden yastığımın altına koyamam maalesef sizde yapmayın bence, titreşim yok alarmımda yalnızca alarm sesi çalıyor :)

Bu çok zararlı ama o yüzden yastığımın altına koyamam maalesef sizde yapmayın bence, titreşim yok alarmımda yalnızca alarm sesi çalıyor :)
depremlerden önce sehpada duruyordu ama deprem sebebiyle sarsıntı sırasında yere düşmemesi ve telefonu hemen alabilmem için yastık altına koymaya başladım.

yeni nesil telefonların sar değeri düşük olduğu için herhangi bir zararı yok.

sadece alarm sesini şikayet edenlere hiç de kibar cevap vermezdim ben.

Ben yastık altına koyunca belki psikolojik yorgun uyanıyorum :) Deprem hepimizde böyle etkiler bıraktı haklısınız. Şikayeti bana etmediler eşim kibar cevap vermedi ama dikkat etmeye çalışıyorum yine de kim olduklarını bile bilmiyorum sesin bizden geldiğine emin olarak daire numaramızı vermişler :)

Ben makine sesi yada yürüme sesi duymuyorum. Bazen gece sessizlikte yüksek sesle kahkaha falan duyuyorum. Eviniz kac senelik? Zemin iyimi bina depreme dayaniklimi? Bunlarada baktınız mı?

ahahah yastık altına telefon koymayla yorulacak kadar hassas bir psikolojiniz var yani, ne desem bilemedim :)
bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz, ben öyle tercih etmiyorum deyip geçebilirsiniz, insanlara sürekli bişeyler açıkladıkça hayat kalitesi düşüyor.

insan nesine dikkat edebilir ki, alarm yani bu komşum güzellik uykusunda mışıl mışıl uyusun diye işe mi geç kalayım? bi sert duruş her şeyi çözer. iyi forumlar :)

Ben makine sesi yada yürüme sesi duymuyorum. Bazen gece sessizlikte yüksek sesle kahkaha falan duyuyorum. Eviniz kac senelik? Zemin iyimi bina depreme dayaniklimi? Bunlarada baktınız mı?
evi tutma aşamasında emlakçılara göre bütün evler depreme dayanıklı
emlak bu dünyadaki en yalancı sektör olabilir.

Sohbet etmeyi açıklama olarak algılamışsınız açıklama yapmıyorum :) İyi forumlar

Üst komşum şuan lavoda bogazını temizliyo hak huk balgam atıyo. Bazen iğrenç iğrenç osurur geğirir. Kocamda yasamadıgım şeyi üst komşumda yasoyorum. Alıştım mı hayır. Duymamaya çalışıyorüm. Yalıtım işe yarar mı duvar inceyse. sanmam

Sesi çok yüksek ve hemen duymuyorsanız rahatsız olabilirler. Benim üst komşum sabah ezanı için alarm kuruyordu, onun bir de titreşimliydi. Kulakları ağır işittiği için ben uyanıp tuvalete gidip geliyordum hala alarmı çalıyordu, tekrar uyumak zor oluyordu.

bizim oturduğumuz evde aynı sekilde, bizim yatak odamız yan komsunun çocuk odasina denk geliyor.
eşim ne zaman kükreyerek horlasa o cocuklar eşim her kükrediginde aglayarak uyaniyorlar resmen

Kiracıysanız maalesef yapacak birşey yok benim bir önceki oturduğum evde öyleydi alt komşumla aynı evde yaşıyor gibiydik hatta öyle ki altın altını da duyuyordum . Kavgamızı mutluluğumuzu herşeyi birlikte yaşıyorduk çok kötü bir durum ama taşınana kadar sabır ..

Ankarada genel olarak oturduğum tüm evler bu şekildeydi. Hatta suanki evimde yan komşuyla beraber yaşıyoruz gibi her konuşmaları evin içinde net bir şekilde. Ses izalasyonu araştırdık ama tamamen kesilmez yüzde 30 40 azaltir dediler Su an yeni bir sistem varsa bilmiyorum. Malesef ses yalıtımlı diye sattıkları evler yalıtımsız özensiz. Bu kadar ses duymak tabiki normal değil çok rahatsız edici

Benim üst komşularım hiç uyumadıklarını düşünüyorum saat sabahın yedisinden ertesi güne kadar ASLA sesleri kesilmiyor 7/24 online üstelik yatak odası olması gereken yer onların oturma odası geceleri masa, sandalye, tv sesleri hiç kesilmez, kapıları çarpa çarpa gezerler, merdivenleri bir hayvan misali inerler sabrımı çok sınıyorlar kaç kere uyardık insan olana bir kere söylenir sanırım son çare kapılarına polis yollamak bende dertliyim bu konudan

Balkonumuzu büyütüyoruz bu arada bu projede de gözüyor iki kere zabıta yolladı evime üstelik bizlede uğraşıyorlar tam bir YOBAZ ailesi

Ben aile apartmanın da yaşıyorum ve ayni sorundan sebep eltilerim ve kaynanamla kavga ettim konuşmuyorum 4 katlı 5 daireden oluşan bir bina ve bina da sadece benim yatak odamın üst katı mutfak gece gündüz yedi 24 mutfakta eltim gecenin birinde girdiği gibi sabahın dördünde de mutfakta maalesef ki kaynana ve kayinnpederim onu desteklediler psikolojim alt üst oldu bu sebepten 7 senelik evliyim bende açarım bu konuyla alakalı bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…