- 5 Eylül 2022
- 98
- 71
- 3
- 29
- Konu Sahibi blackberryy20
-
ev sizin mi kira mi ?kira ise hiçbir şey yapamazsınız.Kızlar yeni bir eve taşındık, küçük kendi halinde bir ev ama çok ses geçiriyor gibi hissediyorum. Mesela şuan mutfakta üst komşumun çamaşır makinesini duyuyorum sıkma yapıyor ve baya bizim evde çalışıyor gibi ses geliyor, yada elektrik süpürgesi açtığında ses olduğu gibi bizim evde yani yürüme seslerini bile duyuyorum. Bu kadarı normal mi? Kimle konuşsam normal bizim evde öyle diyor ama daha önce oturduğumuz evde böyle bisey yoktu, ses izolasyonu için ne yapabilirim?
ev sizin mi kira mi ?kira ise hiçbir şey yapamazsınız.
bu kadari normal değil ama maalesef Türkiye'de çoğu evde olaylar bu şekilde ses izolasyonu olmadığı icin
kira değil ise ses izolasyonu yaptırabilirsiniz,Ev bizim kira değil, banada normal gelmiyor bu kadarı ama ne yapılabilir bilmiyorum da
Kira ise pek yapacak bişi yok kendi evinizde ses yalıtımı yaptırabilirsiniz. Ve hayır normal değil ama kağıt gibi ev yapmak bu ülkede normal karşılanıyor maalesef. Depremlerle bile akıllanmadık.Kızlar yeni bir eve taşındık, küçük kendi halinde bir ev ama çok ses geçiriyor gibi hissediyorum. Mesela şuan mutfakta üst komşumun çamaşır makinesini duyuyorum sıkma yapıyor ve baya bizim evde çalışıyor gibi ses geliyor, yada elektrik süpürgesi açtığında ses olduğu gibi bizim evde yani yürüme seslerini bile duyuyorum. Bu kadarı normal mi? Kimle konuşsam normal bizim evde öyle diyor ama daha önce oturduğumuz evde böyle bisey yoktu, ses izolasyonu için ne yapabilirim?
Nasıl yani alarmda mı kuramayacaksınız?Bizim yeni evimiz de öyle şuan konuşmalar yürümeler her şeyin sesi bizim evde, geçenlerde sabah çalan telefon alarmımız için şikayet aldık hatta nasıl uyanacağımı bilemiyorum :)
Bende böyle bir tepki verdim yöneticimiz söylediğinde, alarm sesimi kıstım uyanamadım ne yapıcam bilmiyorum :)Nasıl yani alarmda mı kuramayacaksınız?
Akıllı saat çok mantıklı oluyor. Titreşimle uyanıyorsunuz.Bende böyle bir tepki verdim yöneticimiz söylediğinde, alarm sesimi kıstım uyanamadım ne yapıcam bilmiyorum :)
Yüzükle bile uyuyamam ama teşekkür ederimAkıllı saat çok mantıklı oluyor. Titreşimle uyanıyorsunuz.
Ben olsam hiç takmazdım duvarların alarm sesini bile geçirecek kadar yalıtımsız olması sizin suçunuz değil çünkü. Bende duyuyorum alarm sesini evde. Ama uyanacak kadar şiddetli değil. Abartmışlar bence.Bende böyle bir tepki verdim yöneticimiz söylediğinde, alarm sesimi kıstım uyanamadım ne yapıcam bilmiyorum :)
Eşimde öyle söyledi ve sinirlendi yalıtımsız olması bize de ses geçmesi demek zaten çok kez rahatsız olduğumuz oldu ama şikayet etmedik, abartıldığını bende düşünüyorum ama dikkat etmeye çalıştım işte...Ben olsam hiç takmazdım duvarların alarm sesini bile geçirecek kadar yalıtımsız olması sizin suçunuz değil çünkü. Bende duyuyorum alarm sesini evde. Ama uyanacak kadar şiddetli değil. Abartmışlar bence.
telefonlar yerde parkenin üzerinde olmadığına göre komodinde falandır, titreşimi de açıktır, titreşim önce komodine sonra yere aktarılıyordur. titreşim deyip geçmemek lazım, kuvvetli bi dalgadır :) telefonları yastık altına alarak çözebilirsiniz başka da çözümü yoktur yani.Bizim yeni evimiz de öyle şuan konuşmalar yürümeler her şeyin sesi bizim evde, geçenlerde sabah çalan telefon alarmımız için şikayet aldık hatta nasıl uyanacağımı bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?