aslinda benimkisi kiskanclik degil, sinir olma durumu.. ama öyle gözüküyorsa ne yapayim. kiskanclik olsa daha farkli davranirim sanirim.
sanirim ben görümcemi cok fazla ciddiye aliyorum. Mesela bir dügüne gidecektik hepimiz, sen ne giyinceksin, bak sunu giyin falan diyo. Ama kendininkini anlatmiyor. bu normal mi ya
evet fazla ciddiye almamak en güzeli,
bu yollardan biz de geçtik,kıskanan olur,imrenen özenen olur
kıyafetini falan sorması inan normal,belki gençliğine özeniyordur,sizin taze aşkınıza hevesleniyordur kıskanıyordur bilemezsin ki,insan psikoloji çok farklı
üstünde durma,gül geç
ayrıca nişanlına anlatmaya çalışma,anlamaz,yıprandığınla kalirsın
Manyak mı bu insanlar ya..
Gerçekten şaşırıyorum.. ://
anlamiyorum
Evli barklı kadının yaptıklarına bak..
Cidden garip ya..
benimde anlamadigim bu ya...esine bile bu kadar düskün degil, esine ismiyle hitap eder. Nisanlima askim falan diye...
Bana cok tuhaf geliyor gercekten. Ama simdi birkac kere bahsettim bacisindan. Simdi bana kiskaniyorsun dedi. ve simdi bunu nasil degistircem bu düsüncesini. pyöe degil cünkü
Kadının varlığından bile bahsetme bence canım..
Nişanlın, ablam şöyle yaptı dahi dese, aaa hiç farkında değilim öyle mi olmuş falan de geç..
ha haa, tam sahip olmak istediğim görümce tipibile bile kıskandırır, geçer karşısına seyrederdim ben olsam
niye üzülüyorsun ki, o adam eninde sonunda senin kocan olacak...o da iyice çatlayacak..bırak çatlasın...
kıskanç insanlara hiç kızmam ben..aksine keyif alırım hırslanmalarına vs..
ya yapmaya calisiyorum bazen tepkisi ölcmek icin, yanimdayken elini tutuyorum mesela nisanlimin, nisanlim tutmuyor elimi, ne sariliyor nede öpüyor ailesinin yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?