Gürümcemle sorun :((

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Ya arkadaslar ben dayanamiyorum artik. Sinir krizleri gecirmek üzereyim.

Ya görümcemle iyiyim iyi hos, ama beni umursamaz tavirlari cok sinir ediyor. Benim yanimda iyi davraniyor, nisanlima karsi ikili davraniyor. Mesela nisanlimla konusuyorum telefonda, bunu biliyor, geliyor oda ariyor onu. Mesela yazisiyoruz, oda gelip zirt pirt yaziyor. Nisanlimda isim var diyip cikiyor. Ya bu kadinin ne yapmaya calistigini anlamadim. Dugunde ne giyincegimi falan soruyor, resimlerimi görmek istiyor. Facede nisan resimlerimiz var hicbirini begenmedi. Tahammül edemediginden facesini kapatti. Ben bu kadini anlamadim. Bunu nisanlima anlattim, sen onu kiskaniyorsun dedi. :26: Ya artik paranoyak olcam resmen, artik ben rahatsiz oluyorum nisanlimla falan bulustugumda, habire aramasi yazmasi. Mesela ne giyincegini esine degilde nisanlima soruyor. Ya ben mi art niyetliyim. Hep sen yanlis düsünüyosun diyorlar. Ben bunu nisanlima tam anlatamiyorumda bacisi sonucta. Birsey olur benim yaptigimi söyler. nasil bir ruhsal durumda anlamis degilim. Artik cok üzülüyorum cok. Konusmaya calistim nisanlimla, kiskaniyorsun dedi

ben ne yapayim, bana yol gösterin sinirlerim cok geriliyor cünkü. Mesela yazistigimi görüyor, hemen onu ariyor. Nisanlimda bacim aradi sonra görüsürüz diyo.:2: Ya kadinin isi gücü yok sanki beni izliyor. Ya bu dsüncelerden kurtulmak istiyorum artik. Umursamak istemiyorum. Cok seviyordum, ama kendini sogutmayi basardi. Nisanlimla iyi gecinmek istiyorum, ama bu hep sorun olmasindan korkuyorum. Nisanim oldu birkere bile hayirli olsun kelimesini duymadim. Nisanimda nisanlimla oynarken geldi ortamiza nisanlimla oynamaya basladi:18: benim göz makyajimin aynisini yapiyor. Ya bir garip ve bunu anlamiyor nisanlim, buda beni cok geriyor iyi iste ne güzel olmus diyo. Nisanlim askim diye hitap eder bana bunu duydugunda surati asiliyor, görümcemde nisanlima askim diyooo...sizce bu normal mi? ben mi kiskaniyorum, sayet oyleyse ben bu düsüncelerden kurtulmak istiyorum umursamaz olmak istiyorum nasill olacak, lütfen yol gösterin, sondayim

Son düzenleme:
Yaşi kaç bilmiyorum gorumcenizin .
Ama bence abisini/kardeşini kiskaniyir .
Kotu manada değildir bence .

evet askim, bebegim diyor

35 yasinda yasini basini almis bir bayan. cocuklarida var ve evli. Nasil giyineyim diye esine sormasi gerekmemi? ben mi cok art niyetli düsünüyorum. Ne yapmami önerirsiniz, moralimi bozmak istemiyorum artik. Nisanlimda anlamiyor. Anlatmaya calistim kac kere.

evet görümcen seni kıskanıyor,ama sen de onu kiskanıyorsun
boşver oluruna bırak,o ablası kardesi sen aşık olduğu kadınsın,rekabet oluşacak bi durum yok,
kulvarlarınız farklı kısacası:)

şahsen eşim beni abimden kıskansa çok sinir olurum,tabi aynı şeyi abim yapsa ona da kızarım

aslinda benimkisi kiskanclik degil, sinir olma durumu.. ama öyle gözüküyorsa ne yapayim. kiskanclik olsa daha farkli davranirim sanirim.

sanirim ben görümcemi cok fazla ciddiye aliyorum. Mesela bir dügüne gidecektik hepimiz, sen ne giyinceksin, bak sunu giyin falan diyo. Ama kendininkini anlatmiyor. bu normal mi ya

Son düzenleme:

evet fazla ciddiye almamak en güzeli,
bu yollardan biz de geçtik,kıskanan olur,imrenen özenen olur
kıyafetini falan sorması inan normal,belki gençliğine özeniyordur,sizin taze aşkınıza hevesleniyordur kıskanıyordur bilemezsin ki,insan psikoloji çok farklı

üstünde durma,gül geç
ayrıca nişanlına anlatmaya çalışma,anlamaz,yıprandığınla kalirsın

aynen öyle hicbirsekilde anlamiyo. birde simdi kiskandigimi düsüdügü icin bilerek bacisindan bahsediyor hep, sonra fevrilestin birseye mi kizdin diyo gülerek gülüp geceyimde yapaiyorum yaptiklari batiyor resmen

Sizin sinir olduğunuzu anladıkça daha fazla abartacak.
O yüzden farkında değil iş gibi davrnın , asla ve asla nişanlınıza bişeyler anlatmayın.
Erkekler anlamaz kadınlar arasındaki rekabeti , hoş neyin rekabetini yapıyorsa.
Akıllı ve soğukkanlı davranın.
Giyeceğinizi soruyorsa söyleyin ama başka birşey giyip gidin mesela
Son anda fikrimi değiştirdim deyin.
Hakimiyet kurmaya çalışıyorsa he deyin geçin ama kendi bildiğinizi yapın.
Makyaj istiyorsa yapın, nasılsa herkeste farklı durur.
Siz hep iyidavranmaya çalışın , bir yerde nişanlınız farkedecektir durumu ve bunalacaktır.
Şimdiden ablası hakkında konuşursanız ileride ihale size kalır

Sonunda bıkacaktır, kesinlikle tepkisiz olun.

ikinizde birbirinizi kiskaniyosunuz gibime geldi..

Ayrica yazistigini nerden goruyor , gordugu yerden engelle onu
Gormemesini sagla..
ozaman nisanlinida aramamis olur , sizde rahatca yazisirsiniz.
aklima ilk gelen bu oldu..

Nisanlinada fazla sikayet etme. Umursamiyomus gibi davran. Sen ne kadar sikayet edersen , nisanlin icin.okadar tatli olur.
ve suclu sen olursun.

Evli barklı kadının yaptıklarına bak..
Cidden garip ya..

benimde anlamadigim bu ya...esine bile bu kadar düskün degil, esine ismiyle hitap eder. Nisanlima askim falan diye...
Bana cok tuhaf geliyor gercekten. Ama simdi birkac kere bahsettim bacisindan. Simdi bana kiskaniyorsun dedi. ve simdi bunu nasil degistircem bu düsüncesini. pyöe degil cünkü

Kadının varlığından bile bahsetme bence canım..
Nişanlın, ablam şöyle yaptı dahi dese, aaa hiç farkında değilim öyle mi olmuş falan de geç..

Kadının varlığından bile bahsetme bence canım..
Nişanlın, ablam şöyle yaptı dahi dese, aaa hiç farkında değilim öyle mi olmuş falan de geç..

ama devamlli gelip gidiyorlar.. Nasil yapcam bunu ( birde artik öyle düsünceye kapiliyorum ki, sanki benden gizli is ceviriyor. paranoyak oldum ciktim

ha haa, tam sahip olmak istediğim görümce tipi bile bile kıskandırır, geçer karşısına seyrederdim ben olsam
niye üzülüyorsun ki, o adam eninde sonunda senin kocan olacak...o da iyice çatlayacak..bırak çatlasın...
kıskanç insanlara hiç kızmam ben..aksine keyif alırım hırslanmalarına vs..

ya yapmaya calisiyorum bazen tepkisi ölcmek icin, yanimdayken elini tutuyorum mesela nisanlimin, nisanlim tutmuyor elimi, ne sariliyor nede öpüyor ailesinin yaninda

Bu kadın çok tehlikeli de olabilir her şey senin elinde. Sen ne kadar önemsersen sorun o kadar büyüyecek. Seni sinirli görmemeli. Her şeye rağmen nişanlınla seni mutlu görmeli.

Bir daha sakın nişanlına ablan böyle yaptı şöyle yaptı deme. Hep ablasını ne kadar sevdiğindn bahset. Sinirini gösterme adama. Sonra iyi niyetli ablası kötü niyetli sen olucaksın. Birazcık işini bilerek hareket et.

Senin için zor ama zamanla duyarsızlaşıcaksın böyle yapa yapa. Zaten o da vazgeçecektir emin ol..

ya yapmaya calisiyorum bazen tepkisi ölcmek icin, yanimdayken elini tutuyorum mesela nisanlimin, nisanlim tutmuyor elimi, ne sariliyor nede öpüyor ailesinin yaninda

canım belki de psikolojik bir hastalığı falan olabilir..kıskançlıkğın aşırısı da bi rahatsızlık çünkü...
benimde 24 yaşında erkek kardeşim var, nişanlanmış olsa, ve kızla zaman geçirse çok hoşuma gider...el ele otursalar, hediyeler alıp verseler, aşkım gülüm diye hitaplar etseler kıskanmak ne demek çok mutlu olurum kardeşim mutlu diye...kolay kolay insan kardeşini kıskanmaz..aksine onun mutlu olmasıyla mutlu olur..
bence görümcen hasta, kardeşini paylaşamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…