Gürümcemle sorun :((

benimde abim var, oda evlendi ve hicbirsekilde kiskanmiyorum, bilakis cok seviniyorum onlari mutlu gördügümde.. zaten asil anlayamadigimda bu, bu tavirlar ne diye insan normalde sevinmeli, ama sanki esine degilde kardesine asik. resim cektigimizde mesela gidip nisanlima sarilir hemde sikica, bende kenarda öyle dururum. yani gercekten anlamiyorum. birseyler konusuluyor mesela. ben konusmaya basladigimda bastiriyor kahkahayi, daha neler var inanmazsiniz. Ben biran kendimden suphelendim sorun bendemi diye. Nisanlim sen kiskaniyorsun diyince. hatta cocuklariyla resmi var, benim yanimda nisanlima keske sende bu karede olsaydin yakisikliliginla dedi. Nisanlimda iltifatin icin tskler dedi. Ya kocasi dururken bu ne alaka???

normal değil tavırları..hırs yapmış kardeşini paylaşmak istemiyor..
ama sana tavsiyem bunu bukadar hayatının merkezine alıp da üzüntü kederlere boğulma...böyle kabul edeceksin başka çaren yok malesef.. sonuçta ablası yani...
ben aslında nişanlına şaşırdım...sen kıskanıyorsun falan demiş...oysa ablasının bizzat kıskandığını göremiyor...bu üzücü...
insan kocasına aşkım demeyip kardeşine aşkım der mi yahu, çok garip...

engellersem, nisanlima sorar, sonra gene kabak benim basima patlamasin, ekmegine yag sürmek istemiyorum.

bu ne be.karıya bak.
hem senı kıskanıyor,alelade senınle dalga gecerek yapıyo bunu.bence emınım sınırlendıgını bozuldugunu bellı edıoyosundr.
sakın bellı etme sogukkanlı ol hıc umursama sende patlat kahkahayı, nısanlına sirinlkler yap sırnaş.bır vermese ıkı vermese ucuncusunde karsılık verır o da. sende onu kıskandır.ama sakın kızdgını bellı et.
nışanlında cok fırlama yani.sen onu kıskanıyosun dıye tahrık edıyo bıde senı.sınır oluyorum boyle olayları gormeyıpte dırek sucu eşinde/nısanlısında bulanlarda. o da senınle dalga gecerek soyluyo dusuncesını dıkkat edersen.abla kardes senı ti'ye alıyolar gibime geldı.

Sakın engelleme bu büyük hata olur
Eline neden koz veresin ki.
Buna gerek yok , konuyu kapat nişanlına karşı , nötr olmaya çalış.
Herkesin dediği gibi tepkisiz kal, abartsın ki nişanlın rahatsız olsun

siz görümcenizle fazla yüz göz olmuşsunuz. ben anlayamıyorum nasıl bu kadar içli dışlı olunabiliyor o mesafe neden korunamıyor?Zaten nişanlı bile olsanız ablasının yanında nişanlınız niye sizi öpüp koklasın elinizi tutsun saygı denilen birşey var bilemiyorum belki ben yanlış düşünüyorum ama ..siz görümcenizle bu kadar irtibat halindeyseniz sizde de bir sorun görürüm.Nişalınızın ailesi olabilir ama size nasıl zırt pırt gelebiliyor benm kız kardeşimde nişanlı ama görümcesi kız istemeye tanışmaya nişana söze geldi baskada gelmedi benimde sözüm oldu görümcem yok ama mustakbel eltim ve kayınvalidemde benimle boyle olamaz cunku izin vermem .kusra bakmayın bence sizdede hata var

soyle bir durum var ben isteyerek yüz goz olmadim hatta ben cagirmadim her defasinda. Ailece eskiye dayanan tanisikligimiz var zaten. Bu yuzden ben geri planda kalmaya calissamd olmuyor. Ama bana karsi tavirlari cok degisti eskiye nazaran bunun farkindayim.

beni ttiiiye aldiklarini bazen ben bile düsündüm. kiziyorumda ama anlamak istemiyor. Hicbirsekilde bacin hakkinda konusmak istemiyorum konuyu da acma desemde. her defasinda onun konusunu aciyor, sonrada cok sinirlisin bugun ne oldu ben mi hata yaptim falan. Ama bilerek yapiyor olsalar bile neden olsun ki bu?

belkide nisanlim ikimizinde kikandigini düsünüyor ve bundan kendine pay cikartiyor hani paylasamama durumu gibi, bundanda zevk aliyor olabilir

ben neler çektim o hastalıklı görümcemdennnnnnnnnnn ayyyy

sana nacizane tavsiyem lütfen umursama... becerebilirsen çok rahat edeceksin

belkide nisanlim ikimizinde kikandigini düsünüyor ve bundan kendine pay cikartiyor hani paylasamama durumu gibi, bundanda zevk aliyor olabilir

evet bence de olabilir...
bazı erkek hoşlanır çift taraftan ilgiye...
ikinize de boncuk dağıtıyor olabilir...
eğer öyle olduğunu düşünüyorsan, hiç oyuna gelme bence...senin yerinde olsam, ablasının yanında okadar uzak davranırım ki, ne ablası kıskançlık krizlerine girip sevgi gösterisinde bulunma ihtiyacı hisseder, ne de nişanlın zevk alıp paylaşılamayan erkek konumunda hissseder...

yok artıkkk. aynı şeyler benim görümcem tarafından yapılsa ben de çok sinirlenirdim ama görümcemden çok erkek arkadaşıma. onun biraz gözünü açmasını sağlayın ve sinirden kudursanız bile etmeyin oda o zaman bişeyleri farkeder bi umut.

Sabretmeye calistim umursamadim, ama nisanlimda kiskaniyorsun diyince bende ipler koptu. Yani dayanmam icin napim, görmeyim mi, duymayim mi, nasil basarcam:2:

Mesela nisanlim konusunu acti, konusmak istemiyorum diyemem ya:26:

canım işin çok zor allah yardımcın olsun ama dışardan seni her kıskanan bu hareketleri sergiliyebilir ablası kuzeni kardeşi ama buna senin nişanlının müdahale etmesi lazım bence nişanlında sorun var sana nasıl sen kıskanıyorsun diyor bence çok ayıp takma desemde takarsın ama iş nişanlında biter

o zaman sende ne kıskanacam falan de ben kıskanacağıma o beni kıskansın ben sadece rahatsız olduğumu belirtmek istedim de umursamıyor gibi davran hatta umursama elinden geliyorsa

o zaman sende ne kıskanacam falan de ben kıskanacağıma o beni kıskansın ben sadece rahatsız olduğumu belirtmek istedim de umursamıyor gibi davran hatta umursama elinden geliyorsa

söyledim zaten öyle sacmalik olur mu diye. Birde öyle yapmayi deneyecegim tekrar.

Sabretmeye calistim umursamadim, ama nisanlimda kiskaniyorsun diyince bende ipler koptu. Yani dayanmam icin napim, görmeyim mi, duymayim mi, nasil basarcam:2:

Mesela nisanlim konusunu acti, konusmak istemiyorum diyemem ya:26:

yok konuşucaksın ama gayet rahat konuşucaksın yani ona o senin ablan ben sevgilinim sen aramızdaki dengeyi kurduktan sonra ben niye kıskanıyımki tarzı konuşabilirsin

Ne var kardeşine ne giyeyim diye sormuşsa? Evlendi diye kardeşinin fikrini almıycak diye bir kural mı var? Allah aşkına takılıpta hayatı kendinize zehir ettiğiniz şeye bak :)

Yani muhabbet arasında sana ne giyeceksin diye de sormuş olabilir.. Ne var bunda? Bu çok normal bir soru. Sen şimdi herhangi bi şahısa ne giyeceksin diye sorunca onu kıskanıyor mu oluyorsun?

Arama konusunu falan bilemem ama şu yukarıdaki sıradan şeyleri nasıl abarttığına bakılırsa bunu da abartıyor olabilirsin diye düşünüyorum.. Bence kıskançlık konusunda sen de pek masum sayılmazsın..

Sözlerime kızma ve kırılma lütfen. Dikkatli ol sürekli şikayet eden taraf olma, böyle giderse ilişkine zarar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…