benimde abim var, oda evlendi ve hicbirsekilde kiskanmiyorum, bilakis cok seviniyorum onlari mutlu gördügümde.. zaten asil anlayamadigimda bu, bu tavirlar ne diye insan normalde sevinmeli, ama sanki esine degilde kardesine asik. resim cektigimizde mesela gidip nisanlima sarilir hemde sikica, bende kenarda öyle dururum. yani gercekten anlamiyorum. birseyler konusuluyor mesela. ben konusmaya basladigimda bastiriyor kahkahayi, daha neler var inanmazsiniz. Ben biran kendimden suphelendim sorun bendemi diye. Nisanlim sen kiskaniyorsun diyince. hatta cocuklariyla resmi var, benim yanimda nisanlima keske sende bu karede olsaydin yakisikliliginla dedi. Nisanlimda iltifatin icin tskler dedi. Ya kocasi dururken bu ne alaka???
ikinizde birbirinizi kiskaniyosunuz gibime geldi..
Ayrica yazistigini nerden goruyor , gordugu yerden engelle onu
Gormemesini sagla..
ozaman nisanlinida aramamis olur , sizde rahatca yazisirsiniz.
aklima ilk gelen bu oldu..
Nisanlinada fazla sikayet etme. Umursamiyomus gibi davran. Sen ne kadar sikayet edersen , nisanlin icin.okadar tatli olur.
ve suclu sen olursun.
bu ne be.karıya bak.
hem senı kıskanıyor,alelade senınle dalga gecerek yapıyo bunu.bence emınım sınırlendıgını bozuldugunu bellı edıoyosundr.
sakın bellı etme sogukkanlı ol hıc umursama sende patlat kahkahayı, nısanlına sirinlkler yap sırnaş.bır vermese ıkı vermese ucuncusunde karsılık verır o da. sende onu kıskandır.ama sakın kızdgını bellı et.
nışanlında cok fırlama yani.sen onu kıskanıyosun dıye tahrık edıyo bıde senı.sınır oluyorum boyle olayları gormeyıpte dırek sucu eşinde/nısanlısında bulanlarda. o da senınle dalga gecerek soyluyo dusuncesını dıkkat edersen.abla kardes senı ti'ye alıyolar gibime geldı.
normal değil tavırları..hırs yapmış kardeşini paylaşmak istemiyor..
ama sana tavsiyem bunu bukadar hayatının merkezine alıp da üzüntü kederlere boğulma...böyle kabul edeceksin başka çaren yok malesef.. sonuçta ablası yani...
ben aslında nişanlına şaşırdım...sen kıskanıyorsun falan demiş...oysa ablasının bizzat kıskandığını göremiyor...bu üzücü...
insan kocasına aşkım demeyip kardeşine aşkım der mi yahu, çok garip...
belkide nisanlim ikimizinde kikandigini düsünüyor ve bundan kendine pay cikartiyor hani paylasamama durumu gibi, bundanda zevk aliyor olabilir
o zaman sende ne kıskanacam falan de ben kıskanacağıma o beni kıskansın ben sadece rahatsız olduğumu belirtmek istedim de umursamıyor gibi davran hatta umursama elinden geliyorsa
Sabretmeye calistim umursamadim, ama nisanlimda kiskaniyorsun diyince bende ipler koptu. Yani dayanmam icin napim, görmeyim mi, duymayim mi, nasil basarcam:2:
Mesela nisanlim konusunu acti, konusmak istemiyorum diyemem ya:26:
engellersem, nisanlima sorar, sonra gene kabak benim basima patlamasin, ekmegine yag sürmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?