Ne var kardeşine ne giyeyim diye sormuşsa? Evlendi diye kardeşinin fikrini almıycak diye bir kural mı var? Allah aşkına takılıpta hayatı kendinize zehir ettiğiniz şeye bak :)
Yani muhabbet arasında sana ne giyeceksin diye de sormuş olabilir.. Ne var bunda? Bu çok normal bir soru. Sen şimdi herhangi bi şahısa ne giyeceksin diye sorunca onu kıskanıyor mu oluyorsun?
Arama konusunu falan bilemem ama şu yukarıdaki sıradan şeyleri nasıl abarttığına bakılırsa bunu da abartıyor olabilirsin diye düşünüyorum.. Bence kıskançlık konusunda sen de pek masum sayılmazsın..
Sözlerime kızma ve kırılma lütfen. Dikkatli ol sürekli şikayet eden taraf olma, böyle giderse ilişkine zarar verirsin.
Canim seni cok iyi anliyorum benim basimdada vardi bi tane gorumcem on taneye bedeldi keske on tane olsa hepsi iyi olsada bu olmasa derdim hep. Daha seninki iyi benim gorumcem herseye burnunu sokardi kuafor parasini bile esimden isterdi kocasi oldugu halde dusun artik. Alip veremedikleri neyse bunlarin anlamis degilim. iyyyyyyyyyy Ne yapiskan tipler varmis su dunyada !!! O ne bee esini aradiginda oda agriyor bilmem ne üfffff yasadiklarim aklima geldi sinir oldum su anda.
Resmen kiskaniyor seni hastalik haline getirmis hersey ap acik ortada. SORUN SENDE DEGIL ONDA.
Bende gorumceyim yaaa ama asla oyle civik hareketlermis bilmem nelermis kiskanmakmis aslaaa ya neyi neden kiskanayim onlar mutlu huzurlu olsun ben mutlu olurum.
Bu paranoyaklarida anlamadim gitti. Canim sakin samimi olma onunla sinirlarini koy hic birseyini paylasma bosver yaptigi hareketler yanina kalsin huzursuz oldugunu belli etme gul gec eger hosuna gitmedigini anlarsa devam edecektir hemde ustune basa basa seni cileden cikarana kadar yuz verme nisanlinlada paylasma bunlari erkekler anlamaz ne haliniz varsa gorun der cikar isin icinden emin ol
illaki daha kötü seyler yasayan insanlarda vardir. Ama hersey iyiyken görümcemin 360 derece dönmesi gercekten inanilir gibi degil. Neyi kiskaniyor onuda anlamadim, kardesini benden mi kiskaniyor. Ya nasil bir kisilige sahip ki kardesini kiskansin.....bende görümceyim, onlar yeterki mutlu olsun diyorum hicbirseylerine ne karisiyorum nede yorum yapiyorum. Nisanlima birkac kere söyleme falan dedim, niye ne varki bunda dedi. Yani kisacasi ona laf anlatamiyorum. Kendi evinde bile bana hizmet ettirir ben üyügümdür diyip saygimi bozmuyorum ama oda yaptiklarindan utanmiyor, acaba farkinda olmadan mi yapiyor:26: en iyisi sanirim, mesafe koymak, fazla icli disli olmamak herseyimi ben anlatmasam bile nisanlim anlatirsaona artik bu konudada güvenemiyorum. Nikah planlarimizi soruyor ben cevaplamiyorum, gecistiriyorum, nisanlimdan aliyor tüm havadisleri. Anlatma diyorum. anlatiyor. ne varki bunda bacim diyor.. aklima geldikce
evet askim, bebegim diyor
35 yasinda yasini basini almis bir bayan. cocuklarida var ve evli.Nasil giyineyim diye esine sormasi gerekmemi? ben mi cok art niyetli düsünüyorum. Ne yapmami önerirsiniz, moralimi bozmak istemiyorum artik. Nisanlimda anlamiyor. Anlatmaya calistim kac kere.
benimde abim var, oda evlendi ve hicbirsekilde kiskanmiyorum, bilakis cok seviniyorum onlari mutlu gördügümde.. zaten asil anlayamadigimda bu, bu tavirlar ne diye insan normalde sevinmeli, ama sanki esine degilde kardesine asik. resim cektigimizde mesela gidip nisanlima sarilir hemde sikica, bende kenarda öyle dururum. yani gercekten anlamiyorum. birseyler konusuluyor mesela. ben konusmaya basladigimda bastiriyor kahkahayi, daha neler var inanmazsiniz. Ben biran kendimden suphelendim sorun bendemi diye. Nisanlim sen kiskaniyorsun diyince. hatta cocuklariyla resmi var, benim yanimda nisanlima keske sende bu karede olsaydin yakisikliliginla dedi. Nisanlimda iltifatin icin tskler dedi. Ya kocasi dururken bu ne alaka???
[/COLOR]
görümcen belki kıskanç ama sen daha fenasın.insan kardeşine diyemez mi keşke bu yakışıklığığınla bu karede sen de olsaydın diye.kocası ayrı,kardeşi ayrı.her şeyde art niyet aramayın.benim çevremde çok insan var kardeşine aşkım diyen,bunları bu kadar umursamayın.görümcenin abla,sizin de nişanlı olduğunuzu iyi idrak edin ona göre davranın.ayrıca ablanın yanında sarılıp öpmek daha acaip,nişanlın doğrusunu yapıyor
ilk etapta kıskanıyorlar ama zamanla azalıyor bu tarz durumlar alışma süreci hepinize
nişanlın için şimdiye kadar sadece onlar varken artık hayatında başka bir kadın olabilme ihtimali kıskandırıyor. Benimki de gelir şapur şupur öper abim diye kucağına falan otururdu ilk zamanlar ama şükür ki azaldı bu durumlarkıskandığını belli etme hatta yapabiliyorsan kıskanma hiç umursama eğer kıskandığını hissederse daha da çok yapar
İkinizde birbirinizi kıskanıyorsunuz ve sen daha şimdiden hatalar yapmaya başlamışsın .Unutma o onun kaç yıllık kardeşi sense aileye yeni giren birisi ki daha evlenmediniz bile..
Yapma.......Bu yaptıklarını yapma ..Haklı da olsan seni suçlarlar seni hatalı bulurlar ...
Senin nişanlınla aran iyi mi,evleneceğim dediğin adam mı,boşver kimin ne yaptığından.Kardeşler.İster aşkım der,ister ne giyeceğini ona sorar.Onların kardeş ilişkileri.
Yapma,mutluysan mutluluğunu bozma.Onun kardeşi kanı canı.Kötülemek ne kadar ayıp.Her kardeşin bağı aynı olmayabilir.Her insanın huyu farklıdır.Sen belki de farkında olmadan rahatsızlığını hissettiriyor,kıza negatif elektirk veriyorsundur.O da inatlaşıyordur.evet aram iyi, ama görümcem girdimi araya bozuluyor. Acaba diyorum benim abimle kardesimle iliskim hic böyle degil, onumu bilincaltinda bildigim icin kiskaniyor olabilirmiyim? Ya artik herseyi düsünüp bu paranoyadan kurtulmak rahatlamak nefes alabilmek istiyorum. Cok üzülüyorum, hatta nisanlim benide üzüyorsun sen üzüldügünde diyor. Ya cözemdim ne oldugunu:26:
Yapma,mutluysan mutluluğunu bozma.Onun kardeşi kanı canı.Kötülemek ne kadar ayıp.Her kardeşin bağı aynı olmayabilir.Her insanın huyu farklıdır.Sen belki de farkında olmadan rahatsızlığını hissettiriyor,kıza negatif elektirk veriyorsundur.O da inatlaşıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?