- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
evet zaten sinirlendigimi gördükce hosuna gidiyor sanirim bu durumhic sormuyorum zaten. Ama ben sormadikca üstüme üstüme geliyor. En iyisi biraz uzak kalmak. anlasin bazi seyleri. Nisanliyim diye cantada keklik saniyor.
kimse kusura bakmasin ama gorumcen acayip sacmalamis. Benim de var erkek kardesim, askim diye cagirmam. tobe tobe. Herseyin bi ciddiyeti vardir. yada elbisem nasil olmus diye de sormam. zaten sorsam git abla yaa isine der sanirim :) zaten bunu erkek kardesimin kiz arkadasinin yaninda hic yapmam, kiz rahatsiz olur diye. canim kardesim benim, biz sevmiyomuyuz sanki erkek kardesimizi . Bunu kiz kardesime sorarim.
herneyse, birak ne yapiyolarsa yapsinlar. canlarinin istedigi kadar civiklassinlar. Arayip sorma bile, evlilikten bile bahsetme. Isine bak. Senin nisanlinda da baya hata var yanliz. Bu evlendiginizde de eminim ki sorun olarak devam eder, buna alistir kendini. Eyer baska ozellikleri bu sinir edici tavrini bastiriyorsa ve ben evleniyim diyosan bununla evlenince nasil basedecegini dusun.