• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürümcemle sorun :((

kardes olduklarini bende gayet iyi biliyorum, ki buna hicbirsekilde benim birsey deme hakkim yoktur!!! Bunun gayet farkindayim.
Benim hosuma gitmeyen durum, benim yanimda ablasinin ona gelip habire yanasmasi ve bana laf sokmasi. Nerede nasil hareket edecegini bilmemesi, ve bunu nisanlimin savunmasi. Sorun burada. Yoksa ablasiyla isterse gül gibi gecinsinler buna hicbirsey deme lüksüm yok, ki benimde kardesim ve abim var. Yani empati yapip hareket ediyorum. Yani benim kiskancak bir durumum yok, o ablasi benimde nisanlim yani neyini kiskanacagim anlamadim. Ama birsey ortada oda su, görümcem beni kiskaniyor ve paylasamiyor bu bariz ortada ki eside artik bu durumun farkinda ve hareketlerine dikkat et demeye basladi kendi esine. Yani gercekten normal degil. Ama ben kendimce uzak duruyorum fazla mutahapta olmuyorum, abla kardes onlar iyi gecinler yeterki benimle nisanlim arasinda sorun cikartmasin. Ama gel görki, sizin dügününzde muhtesem olucam, ay diyet yapiyorum, zayiflamam lazim, ne güzel uzun boyluyum demesine anlam veremiyorum sadece. Neyse onun kisiligide böyle demek ki.
Oldugu gibi kabul edecegim yeter ki beni rahat biraksin ve nisanlimla aramda olan seylere burnunu sokmasin.
Ki nisanlimda zaten ailesine hic söz söyletmiyor, bunun bilincinde oldugum icin politik davranacagim artik.
Allah herkesi bildigi gibi yapsin ve sorunlu görümce ve gelini olanlara sabir versin diyorum.:19:

resmi olarak kanıtlanmıstır kardeşini acayip kıskanıyo kardeşinin senden cok ona ilgi göstermesini bekliyo yada eşinin ona gösteremediği ilgiyi kendince ondan görmek istiyoru belkide bide şimdi sana nişanlın ilgi gösterip onun kocası göstermeyince kardeşi elden gidecek diye belki zannediyor bence bir şekilde nişanlınınıza baskı uygulamadan fark etmesini saglayın oda sonucta kardeşidir onu kötüleyecek cok fazla söze katlanamaz

Benim iki görümcemde çok kıskaanç ve bende artık bu şekilde düşünüyorumm:49:Biri bekar nişanlımdan beş yaş büyük bunalımda ondan kıskanıyor kardeşini, diğerininde eşi onla pek ilgilenmiyor kardeşine bel bağlamışş:45:
Diğer görümcemse eşiyle çok mutlu etliye sütlüye karışmazz:12:

Bence altta yatan bir ozguvensixlik ve mutsuzluk.Bence tahriklere gelme yarisada girme.Her insan kardesini sever ama bir siniri olmali.Boyle asiri davranislar hep garibime gitmistir.Cok fazla bir araya gelmemek nisanlinla tek vakit gecirmek iyi bir cozum olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bunu çok merak ettim:26:

Mesela Sosyal paylasim sitesinde ikimizide acik gördügünde ya bana yaziyor yada ona. Eee napiyosun falan gibilerinden. Yani ordan gördügü anda genelde nisanlima yaziyor. Bazen takip edildigimi hissediyorum. Rahatsiz edici yani. Yada nisanlim turkuaz86 ile görüsüyorum diyor ona.Ve aninda onlarin evi ariyormus. Nisanlimda ablam aradi cikmam lazim diyor. Veya beraberken, zirt birt ariyor, napiyosunuz falan gibilerinden. isi gücü yok bizimle ugrasiyor sanki.

Son düzenleme:
Bence altta yatan bir ozguvensixlik ve mutsuzluk.Bence tahriklere gelme yarisada girme.Her insan kardesini sever ama bir siniri olmali.Boyle asiri davranislar hep garibime gitmistir.Cok fazla bir araya gelmemek nisanlinla tek vakit gecirmek iyi bir cozum olabilir.

Bende öyle düsünüyorum, sinirlari yok bunlarin neredeyse. Ileride daha kötü olacak diyekorkmuyor degilim.

kardes olduklarini bende gayet iyi biliyorum, ki buna hicbirsekilde benim birsey deme hakkim yoktur!!! Bunun gayet farkindayim.
Benim hosuma gitmeyen durum, benim yanimda ablasinin ona gelip habire yanasmasi ve bana laf sokmasi. Nerede nasil hareket edecegini bilmemesi, ve bunu nisanlimin savunmasi. Sorun burada. Yoksa ablasiyla isterse gül gibi gecinsinler buna hicbirsey deme lüksüm yok, ki benimde kardesim ve abim var. Yani empati yapip hareket ediyorum. Yani benim kiskancak bir durumum yok, o ablasi benimde nisanlim yani neyini kiskanacagim anlamadim. Ama birsey ortada oda su, görümcem beni kiskaniyor ve paylasamiyor bu bariz ortada ki eside artik bu durumun farkinda ve hareketlerine dikkat et demeye basladi kendi esine. Yani gercekten normal degil. Ama ben kendimce uzak duruyorum fazla mutahapta olmuyorum, abla kardes onlar iyi gecinler yeterki benimle nisanlim arasinda sorun cikartmasin. Ama gel görki, sizin dügününzde muhtesem olucam, ay diyet yapiyorum, zayiflamam lazim, ne güzel uzun boyluyum demesine anlam veremiyorum sadece. Neyse onun kisiligide böyle demek ki.
Oldugu gibi kabul edecegim yeter ki beni rahat biraksin ve nisanlimla aramda olan seylere burnunu sokmasin.
Ki nisanlimda zaten ailesine hic söz söyletmiyor, bunun bilincinde oldugum icin politik davranacagim artik.
Allah herkesi bildigi gibi yapsin ve sorunlu görümce ve gelini olanlara sabir versin diyorum.:19:

Cok garip bir durum. Zaten hic anlamam. Bu kiskanmalar cok garip geliyor. Hatta bir keresinde ben abimin karisiyla oturyorum ayni yastayiz ve iyi anlasiriz. Bana sordu hic kiskandin mi abini benden. Dedim neyini kiskancam al tepe tepe kullan:1:. Ya sonucta ayni duzeyde degilsiniz. Erkek kardeslerini farkli sever karisini farkli sever. Bunu karsilastirmak biles abes olur. Ayrica benim anlamadigim ikinizde birbirinizi kiskanicak durumda degilsiniz. Farkli pozisyondasiniz. 1 tane nisanli var 1 tanede abla.

Ayrica kardes sevgisi karsiliksiz sevgidir. Kardesin seni sevmese bile insan sever kardesini. Ama ask bencildir ve karsilik bekler.

olaya senin gözünle baktık. acaba görümcen nasıl görüyor? belki o da buraya "yengem beni kıskanıyor" diye konu açmak istiyordur??? karşılıklı gibi geldi bana kıskançlıklarınız.

Bende öyle düsünüyorum, sinirlari yok bunlarin neredeyse. Ileride daha kötü olacak diyekorkmuyor degilim.

Bende ilk once umursmadim cok mesafemi koyamadim simdi cekiyorum.Herkesin ozel bir hayati olabilecegini bilsinler ve saygi duymayi ogrensinler.Onlar cok cici bici olmaya calissada mesafenden taviz verme.Birak soguk desinler her gun yaptiklarina uzulmekten yuz goz olmaktan iyidir.

Bende ilk once umursmadim cok mesafemi koyamadim simdi cekiyorum.Herkesin ozel bir hayati olabilecegini bilsinler ve saygi duymayi ogrensinler.Onlar cok cici bici olmaya calissada mesafenden taviz verme.Birak soguk desinler her gun yaptiklarina uzulmekten yuz goz olmaktan iyidir.

Dogru söylüyorsunuz tsk ederim cevabiniz icin.
Görümceni kiskaniyorsun diyenleri anlayamiyorum gercekten. Neyi kiskaniyor olabilirim ki anlayamadim? Benim sorunum görümcemin tutarsiz tuhaf davranislari. Eskiden böyle degilkene simdi cok degismesi.

olaya senin gözünle baktık. acaba görümcen nasıl görüyor? belki o da buraya "yengem beni kıskanıyor" diye konu açmak istiyordur??? karşılıklı gibi geldi bana kıskançlıklarınız.

karsilikli diyorsunuz peki, ben ne gibi kiskaniyorum eger öyle düsünüyorsaniz bu konuda düsüncelerinizi almak isterim.

Dogru söylüyorsunuz tsk ederim cevabiniz icin.
Görümceni kiskaniyorsun diyenleri anlayamiyorum gercekten. Neyi kiskaniyor olabilirim ki anlayamadim? Benim sorunum görümcemin tutarsiz tuhaf davranislari. Eskiden böyle degilkene simdi cok degismesi.

Rica ederim yardimci olabildimse ne mutlu.Kiskanma kismina katilmiyorum benzerini yasadim cunku.Kiskanmak degil olmasi gereken disinda abarti davranislar sizi rahatsiz eden garip ve rahatsiz edici geliyor insana.Herkesin herkese esin ese bile bir siniri olmali dogru olan bu.Kardesin yeri ayri nisanlinin esin yeri ayridir.Elmayla armudu ayirt etmeli insan ona gore davranmali.Bence kendine guven tavrin sabit ve resmi olsun cok bunalirsan fazla ayni ortama girme boylece hem sen uzulmezsin hem bir resmiyet olur aranizda.

Benim de görümcem var aynı zamanda ben de görümceyim ama iki taraftan da kıskanıldığım için sizi çok iyi anlayabiliyorum:1: Görümceniz nişanlınızın size olan ilgisine tahammül edemiyordur ayrıca sizi kendinize bir kadın olarak rakip görüyordur. Çünkü bir kadın bulunduğu ortamda her zaman en güzeli olmak isterken kardeşinin sevdiği kadının ondan daha güzel olması bütün ilginin sende olması hoşuna gider mi ? tabi ki hayır. Ben de nişanlımla buna benzer bir sorun yaşadım ama seni çok kıskanıyor ne yapayım sen ablasın idare et dedi başlarda çok zoruma gidiyordu ama takmıyorum çünkü benden çok küçük idare etmek biz kadınlara düşüyor. Benim ailemle sorun yaşadığında hayatım idare et derken o bana ses etmiyor tamam diyorsa benim kardeşine ses etmeye hakkım var mı ? hayır. O yüzden sorun yaşamadan bu dönemi en güzel şekilde yaşamaya bakın iyi geceler

herkesin işi gücü yok da sizi kıskanıyor :21: ben de 28 yaşında bir bayanım ama hiç böyle düşünmedim, düşünenlere de hayret ediyorum. bir dünya kurmuşlar kendilerine. şu beni kıskanıyor o beni kıskanıyor :36: aynen bu ifadedeki gibi

bence seni kıskanıyor ya ablasıymış askım demesi saçma ya eşine sölesin gıtsın ne gıyecegini eşine sorsun eşi ilgisiz birimi acaba umursama belki seni kıszsınn diye yapıyodur cnm

Benim iki görümcemde çok kıskaanç ve bende artık bu şekilde düşünüyorumm:49:Biri bekar nişanlımdan beş yaş büyük bunalımda ondan kıskanıyor kardeşini, diğerininde eşi onla pek ilgilenmiyor kardeşine bel bağlamışş:45:
Diğer görümcemse eşiyle çok mutlu etliye sütlüye karışmazz:12:

aynen öle zaten insanlar yoksunluk çekerse bu kadar çekilmez olurlar kimisi ilgi kimisi sevgi kimisi para illa bir yoksunluk olur biri birsine bu kadar baskı uygulaması için bu kv içinde gecerli kocasıyla mutlu olan kv çok fazla gelinlerine karısmazlar :31:

herkesin işi gücü yok da sizi kıskanıyor :21: ben de 28 yaşında bir bayanım ama hiç böyle düşünmedim, düşünenlere de hayret ediyorum. bir dünya kurmuşlar kendilerine. şu beni kıskanıyor o beni kıskanıyor :36: aynen bu ifadedeki gibi

aynen,insanlarda ego tavan,aslında kıskananlar kendileri konu sahibi gibi:34:

herkesin gelipte beni kiskandigi söylemedim, konumu carpitmazsaniz sevinirim. Görümcemden bahsediyorum burda. Dünyadaki herkesin beni kiskanmasindan degil. Hem ben herkesle iyi gecinmeye calisan birisiyim, ama ilk defa tutarsiz ve dengesiz hareket eden birisiyle karsilasinca haliyle, sonradan neden degistigini algilamaya claisiyorum. Ki dengesiz oldugunu sadece ben söylemiyorum zaten.

Canım seni çok iyi anlıyorum ben şimdi evlendi. Ama nisanliyken bunlara benzer şeyleri yaşadım nişanlım hep gorumcem den tarafaydi bunu görünce ben sustum Hiç bir yorum yapmadım oda zamanla gördü kardeşinin abisini kiskandigini evlendikten sonra daha azalıyor bu durumlar eşinin arkadaki dengeyi kurması gerek ben bunu bilir bunu soylerim

Back
X