Merhaba...yaşım öncelikle 21 belki bazı şeylere tutunmak için geç kaldım..
Çocukluk yıllarını,gençliğe adım atılan yıllarda hep yaşayamamış biriyim.
İçime kapanık biri olmam hayatımı fazlaca etkiledi..
Hayatım hep arkadaşları olanları,iyi yerlere gelenleri,Dışarı çıkıp gezenleri uzaktan izlemekle geçti..
Çevremdeki gençler,kardeşim,kuzenlerim üniversiteye giderken ben tüm gün evdeyim hiç bir
arkadaşımm yok...
liseyi yarıda bırakıp kalabalık ortamı sevmediğim için acıktan lise bitirmekteyim...
zoruma giden şey gençliğimi eve kapatmak isteyerek yapmıyorum çok caresizim bende herkes gibi
üniversiteye gidip hayatımı kurtarmak istiyorum ama cevremde hep ''yapamazsın,gidemezsin,kim senmi gitcen vb..'' şeyler duyuyorum hevesim kaçıyor ve bende kendime diyorum benden bişe olmaz diye...
Öz halam bile bana herkesin içinde''Bir enayi bulursun artık'' dedi çok zoruma gitti ...
Kuzenimle tartışırlen benım gezecek arkadaşlarım var senin kimsen yok dedi...
Tutamıyorum kendimi herşeyi içime atıyorum hep sessiz ağlıyorum şuan bile..
benim bu durumdan cıkmam için ne yapmam gerek?
nereden nasıl başlamam gerek üniversiteye gitmek için?
peki yaşım geç olmaz mı?Bunu lehine çevirebilirsin.Sosyal çevren yoksa ders çalışmak için yeterince vaktin var demektir.Öncelikle liseyi bitir.Kendine bir hedef belirle ve onun için çalışmaya devam et.
peki yaşım geç olmaz mı?
bazı kişiler alay eder ya işte ancak okumaya gelmiş gibi olmaz mı?21 yaş hiç te geç değil okumanın yaşı yok unutma bunu
kalabalık korkumu yenemiyorum..Öncelikle canim daha gencliginin cok cok basindasin. Yukardaki arkadasinda dedigi gibi liseyi bitirmeye calis. Sonra egitim hayatina devam et. Universite gercekten farkli bir ortam. Bende cekingen ve sesiz bir tiptim sonra meslek hayatina atildim suan hem calisiyor hem okuyorum eski benden eser kalmadi :). Bir ise girebilir, kurslara katilabilirsin
kendime güvenimi kaybettimCok akıllı mantıklı bir kıza benziyorsun.
İcindeki gücün farkına var ve herkesin yüzünü kara cıkart
21 yasındasın bu ne karamsarlık ?
peki yaşım geç olmaz mı?
kalabalık korkumu yenemiyorum..
hep yapamazsın kelimeleri ben bu zamana kadar hiçbirşeyi başaramadım kine olduda kendine güvenini kaybettin peki?
peki yaşım geç olmaz mı?
haha kim edecekmiş alay yaa?? 30 uma geldim hala okuyorum,kime ne benim okumamdan yada senin okumandan saçmalama lütfen!aksine insanlarolgun biriyle oturup konuşmayı tercih ediyor ve zaten çevrende senin gibi insanlar oluyor,hiç bişey için geç kalınmış olmaz,eğer zamanı geldiğinde geriye dönüp de keşke demek istemiyorsan aklını başına al bence,kimse için yaşamıyorsun,kendin için yaşıyorsun....bazı kişiler alay eder ya işte ancak okumaya gelmiş gibi olmaz mı?
yıllardır evdeyim ve hiçbir arkadaşım yok...Sen böyle karalar baglar heseye ama söyle ama böyle yapamam edemem dersen gercektende yapamazsin. Herseyin negatif tarafini gören insanlar beni stresse sokuyor :) Gerekiyorsa destek al istersen. Kalabalik korkun günlük hayatini etkiliyorsa bu hicte normal degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?