- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
sendeki en büyük eksiklik öz güven işte bal gibi belli bu.kendine güven hayatta kıyetlisin öyle düşün ve azimli ol.önce dersini çalış üniv okuyamasan da işe gir mutlaka kendine gel.çevre edinmek çok zor bi şey değil...Merhaba...yaşım öncelikle 21 belki bazı şeylere tutunmak için geç kaldım..
Çocukluk yıllarını,gençliğe adım atılan yıllarda hep yaşayamamış biriyim.
İçime kapanık biri olmam hayatımı fazlaca etkiledi..
Hayatım hep arkadaşları olanları,iyi yerlere gelenleri,Dışarı çıkıp gezenleri uzaktan izlemekle geçti..
Çevremdeki gençler,kardeşim,kuzenlerim üniversiteye giderken ben tüm gün evdeyim hiç bir
arkadaşımm yok...
liseyi yarıda bırakıp kalabalık ortamı sevmediğim için acıktan lise bitirmekteyim...
zoruma giden şey gençliğimi eve kapatmak isteyerek yapmıyorum çok caresizim bende herkes gibi
üniversiteye gidip hayatımı kurtarmak istiyorum ama cevremde hep ''yapamazsın,gidemezsin,kim senmi gitcen vb..'' şeyler duyuyorum hevesim kaçıyor ve bende kendime diyorum benden bişe olmaz diye...
Öz halam bile bana herkesin içinde''Bir enayi bulursun artık'' dedi çok zoruma gitti ...
Kuzenimle tartışırlen benım gezecek arkadaşlarım var senin kimsen yok dedi...
Tutamıyorum kendimi herşeyi içime atıyorum hep sessiz ağlıyorum şuan bile..
benim bu durumdan cıkmam için ne yapmam gerek?
nereden nasıl başlamam gerek üniversiteye gitmek için?
liseyi bitirdikten sonra kursa gidip 2 yıllık cocuk gelişimi için ordan 2 yıllığa geçiş varmış 2 yıl üni okumak kötü mü sizce yani yine bişe sahibi olabilirmiyim?
Kardesim 27 yasinda bu sene sinava giriyor, tıpa gitcek ins.peki yaşım geç olmaz mı?
ben 31 yaşımdayım mühendislik okumayı çok istiyorum. 1-2 yıl sonra deneyeceğim. benim için bile geç değilken sen 21 yaşındasın neden geç olsun... okumalısın. iş sahibi ol. kendin için. el alem laf ediyor diye değil.
Üniversitede bir arkadaşım vardı normalde tarlada günlük çalışıyormus (kkucumsemiyorum) sevdiği kızı vermemişler açıktan liseyi bitirmiş hiç liseye başlamamış bile ortaokuldan sonra birakmis üniversiteye geldi hiç garipsemedik takdir ettik her zaman iyi bi bölümde okudum ve de türkiyede ilk 1500 e filan girmek gerek bu bölüm için geldi 27 yaşında filandi bu bölümü de memuriyet 40 yasa kadar alıyorlar diye seçmiş 3 seneokudu 3. Sınıfta kpss ye girdi atanacak puanı aldı o zaman kpss iki yıl geçerliydi O yaz evlendi 1 sene daha okudu kız babasında kaldı atama yeri belli oldu 4. Sınıfta ve evlerini kurdular sana moral olmasi için bu durumu anlattım biz ise o sene atanamadik atanacak puanın yanından bile geçemedik insan istedin yeterki bu arada ben de 5 sene sonra yüksek lisans yapmaya karar verdim ve yapıyorum sınıf arkadaşlarım hep yeni mezun bişi olduğu yok benden de büyük olan da var çocuklu filanMerhaba...yaşım öncelikle 21 belki bazı şeylere tutunmak için geç kaldım..
Çocukluk yıllarını,gençliğe adım atılan yıllarda hep yaşayamamış biriyim.
İçime kapanık biri olmam hayatımı fazlaca etkiledi..
Hayatım hep arkadaşları olanları,iyi yerlere gelenleri,Dışarı çıkıp gezenleri uzaktan izlemekle geçti..
Çevremdeki gençler,kardeşim,kuzenlerim üniversiteye giderken ben tüm gün evdeyim hiç bir
arkadaşımm yok...
liseyi yarıda bırakıp kalabalık ortamı sevmediğim için acıktan lise bitirmekteyim...
zoruma giden şey gençliğimi eve kapatmak isteyerek yapmıyorum çok caresizim bende herkes gibi
üniversiteye gidip hayatımı kurtarmak istiyorum ama cevremde hep ''yapamazsın,gidemezsin,kim senmi gitcen vb..'' şeyler duyuyorum hevesim kaçıyor ve bende kendime diyorum benden bişe olmaz diye...
Öz halam bile bana herkesin içinde''Bir enayi bulursun artık'' dedi çok zoruma gitti ...
Kuzenimle tartışırlen benım gezecek arkadaşlarım var senin kimsen yok dedi...
Tutamıyorum kendimi herşeyi içime atıyorum hep sessiz ağlıyorum şuan bile..
benim bu durumdan cıkmam için ne yapmam gerek?
nereden nasıl başlamam gerek üniversiteye gitmek için?
Onu ben de dedim ama arkadaşlarım olmadan olmazdı zevki kimse kabul etmedi ama sonra pişman oldular keşke yapardık diye :)Ünideyken bizim sınıfta 27 - 28 -32 yaşında kişiler vardı :)) okul bittikten sonra dedim ki keşke yarım dönem kalsaydım da bir keyif yapsaydım üniversitenin yaşı yok ortamı var..
Hiç bir şeye geç kalmış sayılmazsın yeter ki isteğin ve azmin olsun.. o konuşanlarında ağzına tıpa takmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?