gurur kırıcı sözler ''Bundan birşey olmaz'' bakışları ...

devletin psikolog psikiyatristleri olması lazım onlara gitmeyi düşünür müsün kalabalık fobin için?
onun haricinda çalışırsan üniversiteyi halledebileceğine eminim adım gibi hem de:) öyle farklı bölümler var ki ..mutlaka sana hitap edeni de vardır mutlaka..

benim ders çalışma alışkanlığım yok sınava calışarak girebilieceğimi umut edemiyorum.2 yıllık kurslar var onları bitirip 2 yıllık üniye cocuk gelş. geçiş oluyormuş ama o zamanda yaş 24-25 olur cevrem yine der ancak gidebilidi die

30yaşında tıp okumaya başlamayı düşünenler var.
üstelik daha çok gençsin, genciz:) bak yaşıtız seninle

Benim arkamdan da 3-4 yıl önceki sınavımdaki başarısızlığımı konuşuyorlardı akrabalarım. ben bunu öğrendim ve daha bi azimle çalıştım. önümdeki seçenekleri değerlendirdim. örgün okuyamasam da 2yıl aöf bitirip önlisans kpssye hazırlandım. Allah'a şükür puanımı aldım ve beklemedeyim şuan. işimi ayarlayıp okumaya da devam edicem. bana tembel, başarısız diyen insanların çoğu da okumamıştı zaten cehalet almış başını gidiyor ama milletle uğraşıyorlar.

İnsanlar çok acımasız, laflarını esirgemiyorlar gerçekten. karşıdaki alınır mı ne düşünür demeden yaftalıyorlar işte..

ilaç verip yoluyorlar onlar hiç bi yararı olmadı bana..

sen böyle çevrem şunu der bunu der diye düşünmeye devam edersen bi milim yol alamazsın,bana neler dediler sen biliyo musun???ooohhoooo hiç de umrumda olmadı ben kendim için yaşıyorum sizi de ilgilendirmez dedim kimseye de pabuç bırakmadım!onlara ne hem senin hayatına karışma lüksleri yok!bu lüksü sen veriyosun!!bence iyi düşün doğru karar ver sonradan bin pişman olursun!hayatta o keşkeler çok can acıtıyor bilesin

içimdeki hevesleri hep öldürüyorlar...

üniversite sınavı çokmu zor?

Yaşın daha yolun başı yaşı.Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin.Önce kendine kendini kantılamalı,hayatta istikbalin için savaşmalısın.Bunu da yapmanın tek yolu çalışmak.İnsanlar eleştirirler.Çok dikkate alma.Önce liseyi bitir.Çalışmadığın sürece hiçbirşey olmaz.

Merhaba..Oncelikle sorunun kaynagi sensin...Kalabalik korkumdan liseyi biraktim diyorsun. Bu korku sosyal hayatini etkileyen birseyse once bir psikologdan destek almalisin. yoksa hadi ders calistin vs oldu uniyi kazandin ne yapacaksin? Milletin yapamazsin edemezsin lafina kulak asma.21 gayet kucuk bir yas..aciktan lise okuyorum diyorsun ne zamandr okuyorsun? simdiye kadar bitirmen gerekirdi. bitirmye kac yilin kaldi vs bilmiyorum ama milletin yapamazsin edemezsin lafina kulak asacagina simdiye çalışıp cabalayip bitirmistin. Benim ilkokulda derslerim ortalama bisidi cevredeki bazi insanlar kucumsuyordu bile. 2 tane universite btirdim hemen de iyi maasli bir is buldum gereken cevabi vermis oldum. burada yapamam edemem napmaliyim diyecegine cozumu gayet iyi biliyorsun...bu kdar cok istiyorsan eger calis, cabala ve basar...umarim ilerde senin guzel haberlerini aliriz...biraz sert olduysa affola...

çok istiyorum hemde çok...
bak geçen noldu biliyor musun yakın zamanda başıma geldi hem de ..
bir kursa başlamıştım hoca kursta bize bişeyler gösteriyordu geldi başıma küçümser tavırla konuştu epey
çok çekingen duruuyormuşum korka korka yapıyormuşum (güya kendi öyle görmüş bence ama neyse)
ben gayet yapmaya uğraşmaya devam ettim
küçümsendim diye kendimi geri de çekebilirdim ama yapmadım
kurs bitti...
ve geldi bana bu kursta bu alanla ilgili eğitmen olmamı teklif etti...
yani insanlar ne derse desin o sadece onların bakış açısı sen yapacağına inan uğraş olur inşallah

teşekkür ederim sert olmadı haklısınız

Unideki bi ark liseyi aciktan bitirip gelmişti . on yas büyüktü bizden. Hic evden cikmamis biriydi. Dersleri anlamakta bizden zorlandi fakat Hic alttan dersi olmadi . sinemadan vs geri kalmadi. Mezun olunca bir çok kişiden önce atandi. Çevremdekilerin dediği önemli değil ki. Önemli olan senin kararli oluşun ve ne istediğin.

bazı kişiler alay eder ya işte ancak okumaya gelmiş gibi olmaz mı?

ben 31 yaşımdayım mühendislik okumayı çok istiyorum. 1-2 yıl sonra deneyeceğim. benim için bile geç değilken sen 21 yaşındasın neden geç olsun... okumalısın. iş sahibi ol. kendin için. el alem laf ediyor diye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…