- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
- 83
açık alan değilde kalabalık yerler,insanlar..
ben 31 yaşımdayım mühendislik okumayı çok istiyorum. 1-2 yıl sonra deneyeceğim. benim için bile geç değilken sen 21 yaşındasın neden geç olsun... okumalısın. iş sahibi ol. kendin için. el alem laf ediyor diye değil.
peki yapmaya calışacağım teşekkür ederim...Sosyal fobi geliştirmişsin. Bunun için terapi alman lazım.Arkadaşların olsun istiyorsun ama kalabalıkta duramıyorsun.Bu bir döner istiyorum ama dönmesin istiyorum gibi birşey.Öncelikle bu fobini ortadan kaldırmak lazım ileride bakkala ekmek almaya gidemezsin sonra.
Ben de istiyorum bunu sıra gelirse yapcam
arkadaşım yoktu yalnızdım yapamadım dayanamadm ...
okumalısın. iş sahibi ol. kendin için. el alem laf ediyor diye değil.
liseyi bitirdikten sonra kursa gidip 2 yıllık cocuk gelişimi için ordan 2 yıllığa geçiş varmış 2 yıl üni okumak kötü mü sizce yani yine bişe sahibi olabilirmiyim?Aynen buna da katılıyorum. Okuyacaksan da kendin için oku.
Bunu tek başına aşman zor.Birinden kesin yardım almalısın ama açıkçası yapar mısın bilmiyorum.Arada yoklayım mı?Burdan rahatsız ederim seni.peki yapmaya calışacağım teşekkür ederim...
yap yap... benimde 1-2 sene sonra gelecek. ilk önce bebek için tedavi görmem lazım. sonra da bunu hedefliyorum. aileme söylesem linç ederler. başka dalda yüksek lisans yaptım da
sizde yaparmısın bilmem dedinizBunu tek başına aşman zor.Birinden kesin yardım almalısın ama açıkçası yapar mısın bilmiyorum.Arada yoklayım mı?Burdan rahatsız ederim seni.
yardımcı öğretmenlik kötü birşeymi iş bulamammıki özel kreşlerde falan2 yıllık çocuk gelişimi okusan yine bir şey olmaz millet okuyorda sonra ağlıyor , ataması yok bişey yok, liseyi bitir üniversite sınavına gir ordan besyo ya gir beden öğretmeni ol , kızlar daha kolay kazanıyor ,ben olsam öyle yaparım yaşım 23 kendi mesleğimi sevmediğim için bu sene besyo düşünüyorum bende.
sizde yaparmısın bilmem dediniz
Bulursun tabi çocuk gelişiminde aklın galiba yaparsın hatta üniversite okursan mezun olunca kreş bile açabilirsin sermaye bulursan , devlet yardımı da oluyor , hedefini yüksek tut.yardımcı öğretmenlik kötü birşeymi iş bulamammıki özel kreşlerde falan
peki yaşım geç olmaz mı?
hep yapamazsın kelimeleri ben bu zamana kadar hiçbirşeyi başaramadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?