- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
canım kız kırık normal degil onu demek istedimkırık oynuyo güzel oynamıyo dediniz. bence büyüttünüz.
onu anladım cnm.. komik gelmiştir belki bakmasında birşey yok ama etrafın bunu anlamaz olması sorun..canım kız kırık normal degil onu demek istedim
ne diyosun be sen kızın acıklıgına laf atan oldumu sen ne boş muhabbet yapıyosun sorun kocam oldugu için konu açtım. dikkat ettiysen konu acık sacık kızşar degıl yaranmı var gocunuyosunAçık birazda kırık.. siz kapalısınız ya sizden namuslusu yok memlekette. Kocan okadar kız açıksa napsın? Sorun kızın açık olması değil kocan !!
tedırgın oldugum konuda o gururma dokunan benı tanıyan insanların içinde yapması zatenonu anladım cnm.. komik gelmiştir belki bakmasında birşey yok ama etrafın bunu anlamaz olması sorun..
kız için kırık demiş kocası için değilKocanın gözünü bi kıza dikmesi onun kırık olduğu anlamına gelmez adi olduğu anlamına gelir.
herzaman mı yapıyor bunu?tedırgın oldugum konuda o gururma dokunan benı tanıyan insanların içinde yapması zaten
Yanlış anlamadım ki hanfendikız için kırık demiş kocası için değil
yakalıyorum genelde yazdıklarımla yargılayın diye acmadım konuyu yardım edin diye actım nasıl davranacagmı ne yapacagmı bilmiyorum akıl verin ondan sonra eleştırılerınızı yapın lütfenherzaman mı yapıyor bunu?
akıl vermek adına sordum zaten.. herzaman yapıyorsa önerim farklı ilk defaysa önerim farklı olacaktı.. ama şu üsluba hiçbirşey yazmıyacagım. iyi geceleryakalıyorum genelde yazdıklarımla yargılayın diye acmadım konuyu yardım edin diye actım nasıl davranacagmı ne yapacagmı bilmiyorum akıl verin ondan sonra eleştırılerınızı yapın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?