- 25 Temmuz 2017
- 22
- 46
- 38
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
Aynısı geçiyordu aklımdan:)Eşiniz bütün erkeklerin kendisi gibi tiynetsiz olduğunu düşündüğü için kapalı biriyle evlenmek istemiş demek ki. Elalemin kızında gözü olmayan erkek kadının kılığı, kıyafetiyle uğraşmaz.
Aynen canım. Kendi kocalarının yaptığı pisliği görmezler elin kızı için "kırık" derler.hoşbulduk canım müttefik durumdayız :)
Açiksa açik size ne
Hmmm işte adamin zihniyet belli karimi kapatayim ama etrafimdakilere halleneyim adam herkesi kendi gibi zannettigi icin kapatiyor karisiniYani demek istiyor ki , benim kapanmamı istiyor ama gözü ve açık kişilerde.
Belirtmeden olmazdı .
Kolu bacağı kırık neyin heraldekırık ne ? nasıl yani kız
Kirik ne demek ayol anladiysan anlatsana
Usluba bakne diyosun be sen kızın acıklıgına laf atan oldumu sen ne boş muhabbet yapıyosun sorun kocam oldugu için konu açtım. dikkat ettiysen konu acık sacık kızşar degıl yaranmı var gocunuyosun
tartismanin da bi seviyesi olmali. Yaran mi var gocunuyorsun demissiniz arkadasa da uslubunuz cok cirkin, esinize hakaret etmenize sasirmadim o sebeple. Kiza da kirik falan demeler... Siz bi uslubunuzu duzeltin de gerisi gelir merak etmeyin. Kocanizin kadinlara bakmasindan cok daha onemli problemleriniz var...ne diyosun be sen kızın acıklıgına laf atan oldumu sen ne boş muhabbet yapıyosun sorun kocam oldugu için konu açtım. dikkat ettiysen konu acık sacık kızşar degıl yaranmı var gocunuyosun
Ilk defa duydum desemBizim orda boyle kaşı gozu ayri oynayan tiplere kirik derler
Bi de boyle ciddiyetsiz, sevisgen ciftlerdeki taraflar icin de kullanilir, pelinin sevgilisi degil pelinin kirigi derler mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?