gururmu cok kıran bi koca ve nasıl davranacagını bilmeyen ben

yemin ederim acılmayı düsünüyorum ya genelda baktıgı acık sacık olan bayanlar hayır istedigin buysa acılayım diyorum ben o gözle bakmıyorum diyo benımde canımı yakıyo

Konuşmamakta ve çok kızmata haklısınız. Ama şunu söyleyeyim kocanız kadınları süzüp duruyorsa malesef bunun kızın kırık olmasi açık olması ile alakası yok. Çok pis bir huy. Ve gerçekten mahallede adı çıkar. Çıksın da zaten millet kendini çocuğunu korusun böyle tiplerden.

Takipte kalın, haddini bildirin. Fırsat vermeyin.

yemin ederim acılmayı düsünüyorum ya genelda baktıgı acık sacık olan bayanlar hayır istedigin buysa acılayım diyorum ben o gözle bakmıyorum diyo benımde canımı yakıyo

Kocan için mi kapandın ki onun için açılacaksın?
Tövbe yarabbim sen ferace giysen ne olur?

Valla kişilik sahibi olmadan çözülebilecek sorun değil diycem kızacaksın ama durum bu arkadaşım.
Kız kırık mıdır bilmem emin olamayız da kocanızın karaktersizliğinden emin olduk.

Yanlış anlamayın ama açık kadınları sevmiyorum diyen adamın içinde bastırdığı duyguları vardır çok bastırınca böyle oluyor demek ki.

Açık birazda kırık.. siz kapalısınız ya sizden namuslusu yok memlekette. Kocan okadar kız açıksa napsın? Sorun kızın açık olması değil kocan !!
Tebrik ederim +1 kocası erkekliği karı kız kesmek sanan gelip elin kızına laf sallıyor iyiki muhafazakarsınız ya bu yaptığınız kul hakkı bunu bile bilmiyorsunuz nişanı olan kız demek yeterli olurdu

Tebrik ederim +1 kocası erkekliği karı kız kesmek sanan gelip elin kızına laf sallıyor iyiki muhafazakarsınız ya bu yaptığınız kul hakkı bunu bile bilmiyorsunuz nişanı olan kız demek yeterli olurdu
Ay nihayet benzer fikirde olan biri yorum yaptı. Hoşgeldin

Erkekler tutarsız oluyor.Kendine güveni olmayan erkekler daha çok eşlerini kapatmaya çalışıyor.Kendi eşimden de bu durumu farkediyorum.Kendine güveni olmadığı Zaman'lar kısıtlardı beni özgüveni geldiği Zaman'lar da saçını boyat der renkli renkli makyaj malzemeleri alır.Ben de ona güvenip kapanamıyorum.Bulundugumuz yer çok çok açık bir yer.Ama ben de bir kez otururken eşimle bir yerde yanında sevgilisi olan bir bayana baktığını farkettim baya arkadan takip etti gözleriyle.Elbiseli biriydi.O ağzı açık kadına bakarken bende önü fermuarlı olan elbisemi göbeğime kadar indirdim iç çamaşırım gözüktü :) Kız gözden kaybolunca bana döndü şok geçirdi kapa şunu naptıgını sanıyorsun diye bagırdı aaaa açılmış mı tüh hiç farketmemişim aşkım dedim.Kızamadı da.Bir daha sürekli gözü bende oldu o günden sonra.Biraz kısasa kısas lazım bunlara.

Kizmakda cok haklisin boyle boyle yuz verirken verirken zaten zivanadan cikiyorlar tavrini net koy saha cok yenisiniz sonra nelerneler yaparda onada susmani bekler biz kadinlae baksak neler soylerler erkek bakinca bisey yok ama !

Konuşmaya çalışmasına rağmen bağırıp çağırıp yuzune vuruyormussunuz. Nasıl gonlunuzu alacak nasıl barisacaksiniz telepati yoluyla mı. Yapacak bişey yok o zaman böylece durun.

Esiniz icin mi kapandiniz?kapali es istedigi icin mi?simdi isterse acilirim diyorsunuz.
Bebek isini ertelemelisiniz diye düşünüyorum.
Ve orada oynayan bir cok insan vardir esiniz oynayanlara bakacak baska nereye baksin.
Fakat kiza ozellikle baktigini hissettiyseniz bu o kizin acik yada kirik olmasiyla degil esinizin rezil olmasıyla alakalidir.
Evliliginiz hic oturmamis sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…