- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
yemin ederim acılmayı düsünüyorum ya genelda baktıgı acık sacık olan bayanlar hayır istedigin buysa acılayım diyorum ben o gözle bakmıyorum diyo benımde canımı yakıyoBen eşinin patavatsız biraz da dikkatsiz oldugunu düşünüyorum çünkü kurnaz olanlar eşlerine çaktırmadan yapıyor bakıyor.Biraz daha kişiliği oturmalı eşinin bence.Var herşeyde bir hayır.Malesef bizim erkeklerimiz kendi gözleri fıldır fıldır oldugu için eşlerini kapatıp açık bayanlara bakıyorlar.Çoğu sevap ve ya günahtan dolayı degil kendi gibi gördükleri diğer erkeklerden dolayı.Çocuk işini akışına bırakıp yana yana bu Ada'mdan çocuk istediğinizi çok belli etmeyin bence.Daha da havaya girmesinler.
yemin ederim acılmayı düsünüyorum ya genelda baktıgı acık sacık olan bayanlar hayır istedigin buysa acılayım diyorum ben o gözle bakmıyorum diyo benımde canımı yakıyo
Yanlış anlamayın ama açık kadınları sevmiyorum diyen adamın içinde bastırdığı duyguları vardır çok bastırınca böyle oluyor demek ki.konu kızın acık olması veya kötü oynuyo olması degil. hani kız guzel oynuyodur belki ona bakıyodur diceksınız degil. bana kaplı olmasaydı senle evlenmezdım acık kadınları sevmıyorum dıyen adam aksıne acık sacık kadınlara bakıyo istedigi buysa onu istekleriyle başbaşa bırakıcam
Tebrik ederim +1 kocası erkekliği karı kız kesmek sanan gelip elin kızına laf sallıyor iyiki muhafazakarsınız ya bu yaptığınız kul hakkı bunu bile bilmiyorsunuz nişanı olan kız demek yeterli olurduAçık birazda kırık.. siz kapalısınız ya sizden namuslusu yok memlekette. Kocan okadar kız açıksa napsın? Sorun kızın açık olması değil kocan !!
Ay nihayet benzer fikirde olan biri yorum yaptı. HoşgeldinTebrik ederim +1 kocası erkekliği karı kız kesmek sanan gelip elin kızına laf sallıyor iyiki muhafazakarsınız ya bu yaptığınız kul hakkı bunu bile bilmiyorsunuz nişanı olan kız demek yeterli olurdu
Erkekler tutarsız oluyor.Kendine güveni olmayan erkekler daha çok eşlerini kapatmaya çalışıyor.Kendi eşimden de bu durumu farkediyorum.Kendine güveni olmadığı Zaman'lar kısıtlardı beni özgüveni geldiği Zaman'lar da saçını boyat der renkli renkli makyaj malzemeleri alır.Ben de ona güvenip kapanamıyorum.Bulundugumuz yer çok çok açık bir yer.Ama ben de bir kez otururken eşimle bir yerde yanında sevgilisi olan bir bayana baktığını farkettim baya arkadan takip etti gözleriyle.Elbiseli biriydi.O ağzı açık kadına bakarken bende önü fermuarlı olan elbisemi göbeğime kadar indirdim iç çamaşırım gözüktü :) Kız gözden kaybolunca bana döndü şok geçirdi kapa şunu naptıgını sanıyorsun diye bagırdı aaaa açılmış mı tüh hiç farketmemişim aşkım dedim.Kızamadı da.Bir daha sürekli gözü bende oldu o günden sonra.Biraz kısasa kısas lazım bunlara.yemin ederim acılmayı düsünüyorum ya genelda baktıgı acık sacık olan bayanlar hayır istedigin buysa acılayım diyorum ben o gözle bakmıyorum diyo benımde canımı yakıyo
Kizmakda cok haklisin boyle boyle yuz verirken verirken zaten zivanadan cikiyorlar tavrini net koy saha cok yenisiniz sonra nelerneler yaparda onada susmani bekler biz kadinlae baksak neler soylerler erkek bakinca bisey yok ama !merhaba iyi akşamlar kızlar. daha önce bi kaç konu açmıştım uzun süredir gebe kalmak için tedavi görüyorum. 2 yıllık evliyim. eşimin ailesi ile cok fazla sorun yaşadım hayatımı mahvettıler onlarla görüşmüyorum kiraya cıktık.. neyse kızlar bu sadece bi bölümü.. dün komşunun oglanı sünnet oldu kapıdaydı düğün eşimle gidelim ayıp komşularımız yüzyüze bakıypruz dedim. sen in ben gelirim dedi. feracemi çektim indim köşede oturdum yarım saat sonra geldi. mahallemizde nişanlı olan bi kız acık... bırazda kırık... oynuyo eşimde gözlerini dikmiş kıza kitlenmiş cok güzel oynadıgı için degil he. içimden sanki onlarca ses dön eşime bak dedi bi baktım kıza kitlenmiş beni fark etti hemen bana baktı ve ben dayanamadım hakaret ettim diceksinizki niye bu kadar büyütüyosun iki senelik evliyim ve severek evlendik. ben onun kızkara bakmasından şikayetci degilim biz bile bakıyoruz lakin zoruma giden ben yanındayken bunu yapmasıcok zoruma gitti insan yanındakine saygı duyar. bide komşularım beni tanir daha cok. böyle yaparak hem kendi adını cıkar hem beni millet sultanın kocası der. iki gündür konusmuyorum kızlar gözümün önünden gitmiyo o bakış şekli. bakmaktan bakmaya fark var gururma cok dokundu sizce ne yapmalıyım uzun oldu kusura bakmayın kuzular. iyikide cocuk olmuyo diyorum bazen. ben kendimi muhafaza ediyosam sende aynı saygıyı göster dimi o bakma şekli nedir ya pislik yine sinirlendim. o gözle bakmadım diyo bide. konusmaya calısıyo bagarıp cagarıp yüzüne vuruyorum. akıl verin
hoşbulduk canım müttefik durumdayız :)Ay nihayet benzer fikirde olan biri yorum yaptı. Hoşgeldin
Kirik ne demek ayol anladiysan anlatsanakırık olan kız değil, kocanız,
normal zeka ve ahlaka sahip bir adam eşini o duruma düşürmez.
tamir de olmuyor böyleleri, aldığınız yere iade edin.
oynak,deli,anormal demek istedi sanırımKirik kiz ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?