diyet gruplarımız var çok tatlı sohbet muhabbet de dönüyor, kilo vermenize yardımcı oluyorlar :)
gelmek ister misiniz
Ben memnun degilim kilomdan ama ne yapsam zar zor veriyorum.
Cok densiz biri. Dilerim bir gun kendi basina da gelir.
Cok tesekkur ederim size.
Bi daha görüşme sakın kendi neye benziyo acaba terbiyesiz kilolu değilsin sağlığın yerindeyse mutluysan gerisi boş bırak çiroz bulsun
Yine okuduğunu anlama özürlü üyeler yanlış gönderdiğine inanıyorsan sana birşey demiyorum triplerine girmiş.
Bi okuyun anlayın ya kadın diyor ki yanlış göndermiş yani adamın yaptığı açıklama yalan. Adamı haklı çıkartmıyor yani bu dediğiyle.
Konu sahibi lütfen üzülmeyin kilo verilir ki çok bi kilonuz da yok. Iyi ki böyle bi yanlışlık olmuş da gerçek yüzünü görmüşsünuz. Yoksa sizin yüzünüze gülmeye devam edip arkanızdan konuşmaya da devam edecekti.
Cok isterim. Gelmez miyim cok sevinirim.
Nasıl toparlamaya çalıştı merak ettim.Nasil böyle bir şaka olabilir ki , ne dedi, ne diye göndermiş güya ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/diyet-gruplari.236/
burdaki grupları bi inceleyin her grubun belli şartları var, size en uygun olanı bulup katılma talebinizi yazın :) şimdiden başarılar
bunun şakası olmazDun bir arkadasim araciligiyla biriyle gorustum. Gorucu usulu oldu.
Bulustuk sohbet ettik guzel ve normal gecti. Numaralarimizi aldik. Dun aksam mesaj geldi ondan. Resim gondermis
Resimde cok asiri kilolu kadin altinda da, buna benziyodu lan. Cok korktum
Yanina da bir suru gulucuk koymus Arkadasina atacagi mesaji bana atti. Sonradan ozurler diledi, saka yaptim alinmadn dmi diyerek durumu toparlamaya calisti kendince.
Kendimi igrenc hissediyorum. Arkadasim dedigim insana da ayri kirginim. Kendisini de severdim, cok iyi bi kizdi gozumde.
Ona da soyledim. O saka yapmistir vs vs ayni seyleri dedi kisacasi.
Gururum kirildi , cok uzgunum. Benim neyime bulusmak. Dun butun gece agladim.
Not: 165 boyunda 70 kiloyum.
Kizlar waptan bana guzel bir gundu tesekkur ederim gbi bisey demisti ben de tesekkur ettim. Hissediyorum eminim hatta yanlislikla gonderdigine.
yanlıs gonderdiğine inanıyor musunYazistik o gun. Aksam dedigim 21 22 civarinda atti. Yok sonrasinda cok cabaladi. Yanlis gonderdigne inaniyorum
bunun şakası olmaz
bariz yanlıslıkla yollamıs ve snr kıvırmıs
görüşme sakın
yanlıs gonderdiğine inanıyor musun
şaka mısın
bunun yanlısı olmaz
yan çizmiş
Sıvamış yani salak.Once saka yaptim sana dedi sonra
Onu arkadasina gondermis. Ruyasinda resimdekine benzer kadin gormus onun geyigini yapiyormus ben niye alinmisim bana da anlatacakmis. Sacma sapan kopuk seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?