Al karşına konuş.
Kırıldıgında bir özürle telafi edebilcegini söyle...
Biz bayanlar cogu şeyi takarız kafamıza.
Ama erkekler bizler kadar hassas ve duyarlı degillerdir.:teselli:
konuşmaya çalıştım ama beni tersledi.. böyle karşısında nefret ettiği biri olur ya aynen öyle bir yüz ifadesiyle konuştu.. bende hata kalk git böyle yapinca ne duruyosun.. ama ısrarla konuşmaya çalıştım.. ama kendime geldim bir daha asla buna izin vermicem.. en büyük tepkimi konuşmayarak yapacam.. kırdıktan sonra hiç bişey olmamış gibi davranması bişeyi değiştirmez.. hasta olunca koşa koşa geliyor hasta etme o zaman.. ona sinirlendiğim için böyle hasta oldum bütün sinir mideme vurdu 2 gündür istifra ediyorum.. birinin bana bunu yapmasına izin verdiğim için en çok kendime kızıyorum..lmaz:
acaba onu kızdırdıgın bir şey mi? yaptın
farkında olmadan sen...
evet onu kızdıracak bişey yaptım.. bu aralar biraz depresifim elimde değil çok hassasım ve sürekli ağlıyorum.. daha öncesinde 6 aylık bir depresyon tedavisi gördüğüm için depresyonun eşiğinde olduğumu hissedebiliyorum ama o anlamıyor.. en sonunda bıktım artık mutsuzluğundan ne oluyor sana dedi.. benle bi alakası var ben ne yapsam sana yaranamıyorum seni mutlu edemiyorum hep daha fazlasını istiyorsun falan dedi.. ilk defa böyle konuştu benimle.. kırıldım açıkçası.. ben bu kadar basit miyim sence dedim.. bu geçici bi durum ve sana yansıtmak isteemediğim halde elimde olmadan yansıyor dedim.. burdan başladı bütün olaylar.
evet onu kızdıracak bişey yaptım.. bu aralar biraz depresifim elimde değil çok hassasım ve sürekli ağlıyorum.. daha öncesinde 6 aylık bir depresyon tedavisi gördüğüm için depresyonun eşiğinde olduğumu hissedebiliyorum ama o anlamıyor.. en sonunda bıktım artık mutsuzluğundan ne oluyor sana dedi.. benle bi alakası var ben ne yapsam sana yaranamıyorum seni mutlu edemiyorum hep daha fazlasını istiyorsun falan dedi.. ilk defa böyle konuştu benimle.. kırıldım açıkçası.. ben bu kadar basit miyim sence dedim.. bu geçici bi durum ve sana yansıtmak isteemediğim halde elimde olmadan yansıyor dedim.. burdan başladı bütün olaylar.
şimdi şunu da eklemek istedim... konu burdan çıkmış ; tartışma olmuş...sonra sen telefonunu kapatmışsın ; o herşeye rağmen plana uygun şekilde ailesiyle sana yemek davetinde sadık kalmış muhtemelen ailesine karşı da mahcup oldu sana ulaşamayınca...ama bunları sorun etmeden nöbetçi eczane bulupilaç alıp senin yanına gelmiş... ve sen hala affedemiyorum diyorsun...
kusura bakma ama çocuk söylediklerinde haklı... ne yapsa seni mutlu edemiyor demek ki... sorun onunla ilgili olmadığı halde... zor bir dönemden geçiyor olabilirsin ama bunu ilişkine yansıtmak yerine ilişkinden güç alman daha doğru olacak sanırım... yerimseniben
çok teşekkür ederim Larisa'cım.. biz 11 aydır ilk defa böyle bir kavga ettik.. hani ilk olunca ne oluyor dedim.. ablasıyla konuştum biraz.. canım artık birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz ve ilişkiniz daha da sağlamlaşıyor.. haliyle taraflar daha sık kavga edebilir ve kavganın şekli değişebilir dedi.. abla şafak bana hiç bağirmazdı dün ilk defa sesini yükseltti aynı seninle kavga ederken davrandiği gibi davrandı bana dedim.. ablasıyla tartıstıkları zaman ablasına bağirir bazen sus sus saçmalama falan gibi kırıcı sözler söyler.. sonucta bilirsiniz kardes kavgasını ama bana bi kere bile böyle davranmamıstı ilk defa karsısında ablası varmış gibi bağirdi bana.. yeter artık ya falan dedi.. çook şaşırdım ve çok korktum eyvah dedim bizimde cılkımız çıkıyor ne güzel mesafeli bir şekilde tartişabilirdik şimdi evli gibi tartişiyoruz ya da kardeş kavgasi yapar gibi tartişiyoruz diye korktum.. ablası da bana daha çok bağlandiği için daha samimi olduğumuz için böyle olduğunu ve o mesafeyi tekrardan ayarlayabileceğimizi söyledi..o bağirinca sus ona uyma sonra sakinleşince kısık bir ses tonuyla onu uyar ve ona ayna tut dedi..
tatlım yaptiği gercekten çok güzel.. ben de duygulandım dün gece.. o kadar yol yürüdü benim için.. eliyle bana muz yedirdi.. ilacımı içirdi.. ama hala tavırlıydı.. suratı çok asıktı... evet dedim ya bende de hatalar var.. zor bir dönemden geçiyorum yansıtmamaya çalışsam da nasıl yansımıcak ki o benim en yakınlarımdan biri illaki yansıyor.. o da sıkıldı artık.. ben ona sonsuz hak veriyorum tek kırgın olduğum nokta ben bir hiçmişim gibi bana bağirip çağirdi sonra arkasını döndü gitti.. 11 aydır beraber olduğunuz biri size ilk defa böyle bi tepki verse ne oluyor demez misiniz.. dersiniz.. ben de onun şaşkınlığındayım... mafoldumbenmafoldumben
şimdi şunu da eklemek istedim... konu burdan çıkmış ; tartışma olmuş...sonra sen telefonunu kapatmışsın ; o herşeye rağmen plana uygun şekilde ailesiyle sana yemek davetinde sadık kalmış muhtemelen ailesine karşı da mahcup oldu sana ulaşamayınca...ama bunları sorun etmeden nöbetçi eczane bulupilaç alıp senin yanına gelmiş... ve sen hala affedemiyorum diyorsun...
kusura bakma ama çocuk söylediklerinde haklı... ne yapsa seni mutlu edemiyor demek ki... sorun onunla ilgili olmadığı halde... zor bir dönemden geçiyor olabilirsin ama bunu ilişkine yansıtmak yerine ilişkinden güç alman daha doğru olacak sanırım... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?