burcu arkadasım buyutme bence.o senı mutsuz gormeye dayanamadıgı ıcın belkı de boyle kırıcı davranmıstır.ayrıca senı dusunup hemen gelmesı ılgılenmesı sana cok deger verdıgını gosterır...gorumce olacak ablada tarıhe gececek vallaha...aılecek senı sevmelerı onemsemelerı ne guzel.kıymetını bıl bence...bu arada cok gecmıs olsun..
bencede katılıyorum ayrıca daha ne yapsın ki o da kırgın olabilir bunu aklına getirsen
sen gönlün alınsın istiyosun kırgın olma gururun kırılmasın o da aynısını hissediyodur
bence abartıyosun biraz daha yansıtmamaya çalış ve empati yap kaydirigubbakcemile5
ilişkilerde anlaşamazlık yada böyle tartışmalar olabilir. nede olsa 2 ayrı insansınız. bak 2 kardeş, yani ablasıyla bile bazen tartışıyormuş ki. bu bence doğal. ama kin gütmemiş .olayı büyütmemiş ayağınıza kadar gelmiş. size ilaç getirmiş.
bence bırakın bu düşünceleri. arkadaşlarla aynı fikirdeyim . iyi bir çocuk bu bence.
bakın kkda aldatılan ve sevgilisini affeden arkadaşlar bile var. ben bunu hoş karşılamıyorum tabii. sadece örnek verdim. yani neler yaşıyor insanlar ve affediyorlar ki tekrar belirteyim bence bunun affı olmamalı..
bir çizgi çekin o olaya ve ilişkinizi bozmayın.
Larisacım şu an için msj atıyor sağ olsun nasıl oldun bişeyler yedin mi diye.. ben de cevap yazıyorum yedim canım zorla da olsa dedim.. şimdilik böyle.. o da ilgileniyor falan ama hala tavırlı.. hasta ettin kendini diye kızdı.. bak gördün her seye sinir yaptın midene olan oldu bütün sinir mideni vurdu.. kaç defa söylicem sana her seye sinirlenme biraz vurdumduymaz olmayı öğren dedi.. sanırım haklı.. bi kaç gün görüşmezsek özleriz birbirimizi sanırım.. özlememiz lazım biraz.. yalnız kalmamız lazım.. son iki haftadır her gün görüştük aha bunlar oldu.. demek çok sık görüşmicekmişsin.. özlemek gerekmiş demek arada...
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de annenin ve kuzeninin yanında terslemiştin sevgilini özel ders meselesi yüzünden.Yanlışsam düzelt. Demek ki herkes yapabiliyor böyle davranışlar.
bence cok abartmıssın
sınırle dememış olabılır sonra da elınden gelenı yapmış
hala için sogumadı ıse bu ne kın
bence coocuk fazlasıyla yapmıs kavga ettıkten sonra balık alıp yaptırması senı hatrlaması bence cok nazıkce .sana ılaç alıp gelmesı de
olayı abartmıssın
evet onu kızdıracak bişey yaptım.. bu aralar biraz depresifim elimde değil çok hassasım ve sürekli ağlıyorum.. daha öncesinde 6 aylık bir depresyon tedavisi gördüğüm için depresyonun eşiğinde olduğumu hissedebiliyorum ama o anlamıyor.. en sonunda bıktım artık mutsuzluğundan ne oluyor sana dedi.. benle bi alakası var ben ne yapsam sana yaranamıyorum seni mutlu edemiyorum hep daha fazlasını istiyorsun falan dedi.. ilk defa böyle konuştu benimle.. kırıldım açıkçası.. ben bu kadar basit miyim sence dedim.. bu geçici bi durum ve sana yansıtmak isteemediğim halde elimde olmadan yansıyor dedim.. burdan başladı bütün olaylar.
doğru olanı yapıyosun canım dayanır diyip dahada yüklenme sabrında bi sonu var elbette kaybedipte
anlama değerini biraz daha anlayışlı yaklaş onunda ilgiye ihtiyacı olduğunu göz ardı etme..
barısmanıza cok sevındım canım.mutluluk kolay bulunmuyor.bulduysan eger yitirme elelrınden kayıp gıtmesıne ızın verme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?