gururumun önüne geçemiyorum.. affedemiyorum...

haklısınız sanırım.. büyütmemem lazım.. olabiliyormuş demekki böyle şeyler... bir daha bu hale getirmemek için elimden geleni yapacam.. o bana bağirdiysa bunda benim de payım vardır o hale getirmişimdir sakin bir adamı.. biraz tahrik var yani ben de kendimde hata görmüyorum değil..

Larisacım şu an için msj atıyor sağ olsun nasıl oldun bişeyler yedin mi diye.. ben de cevap yazıyorum yedim canım zorla da olsa dedim.. şimdilik böyle.. o da ilgileniyor falan ama hala tavırlı.. hasta ettin kendini diye kızdı.. bak gördün her seye sinir yaptın midene olan oldu bütün sinir mideni vurdu.. kaç defa söylicem sana her seye sinirlenme biraz vurdumduymaz olmayı öğren dedi.. sanırım haklı.. bi kaç gün görüşmezsek özleriz birbirimizi sanırım.. özlememiz lazım biraz.. yalnız kalmamız lazım.. son iki haftadır her gün görüştük aha bunlar oldu.. demek çok sık görüşmicekmişsin.. özlemek gerekmiş demek arada...

ilişkilerde anlaşamazlık yada böyle tartışmalar olabilir. nede olsa 2 ayrı insansınız. bak 2 kardeş, yani ablasıyla bile bazen tartışıyormuş ki. bu bence doğal. ama kin gütmemiş .olayı büyütmemiş ayağınıza kadar gelmiş. size ilaç getirmiş.
bence bırakın bu düşünceleri. arkadaşlarla aynı fikirdeyim . iyi bir çocuk bu bence.
bakın kkda aldatılan ve sevgilisini affeden arkadaşlar bile var. ben bunu hoş karşılamıyorum tabii. sadece örnek verdim. yani neler yaşıyor insanlar ve affediyorlar ki tekrar belirteyim bence bunun affı olmamalı..
bir çizgi çekin o olaya ve ilişkinizi bozmayın.

sağ olun canlarım sayenizde kendimi görüyorum.. kendimi yüzde yüz haklı görüyodum size anlatmadan önce.. bana ayna tuttunuz.. teşekkür ederim.. o da kırgın tabiki.. düşünsenize yanınızda sürekli suratı asık bir sevgili... her seye ağlayan bir sevgili.. her seye sinirlenip oturup sinirden ağlayan bunalım takılan bir sevgili.. ben böyleydim bir haftadir.. iyi oldu ama böyle olduğu.. kendime geldim ne oluyor dedim.. sadece kendime değil ilişkime de zarar verdiğimi görünce daha çabuk toparlanacam sanırım...sağ olun canlarım yorumlarınız iyi geldia.s.

haklısın canım işte dediğim gibi ilk defa böyle bir kavgamız oldu.. ilk defa böyle yüz göz olduk ama iyi oldu bir yandan da. bir daha bu duruma getirmicem...bende de hata vardı...

evet biraz özleyiniz birbirinizi.opuyorumnanaktan

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de annenin ve kuzeninin yanında terslemiştin sevgilini özel ders meselesi yüzünden.Yanlışsam düzelt. Demek ki herkes yapabiliyor böyle davranışlar.

bence cok abartmıssın
sınırle dememış olabılır sonra da elınden gelenı yapmış
hala için sogumadı ıse bu ne kın
bence coocuk fazlasıyla yapmıs kavga ettıkten sonra balık alıp yaptırması senı hatrlaması bence cok nazıkce .sana ılaç alıp gelmesı de
olayı abartmıssın

canım insanoğlu kadın olsun erkek olsun kırdıktan sonra,kaybettikten sonra anlıyor değerini..ama eğer sende bi hata varsa düzeltmeye çalış. ailesinin onayını aldığın ve seni seven bi erkek kola kolay bulunmaz..birbirinizi yitirmeye değil,kazanmaa bakın.. ama sorunlar sevginizi aşıyorsa diyecek söz yok..mutluluklar diliyorum

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de annenin ve kuzeninin yanında terslemiştin sevgilini özel ders meselesi yüzünden.Yanlışsam düzelt. Demek ki herkes yapabiliyor böyle davranışlar.

aynen öyle canım onu tersledim ve defalarca özür diledim.. gergindim çünkü.. sonrasında bunu gene tartıstık.. sen bu aralar kendinde değilsin dedi.. hiç yapmadiğin şeyler yapiyosun kendine gel dedi.. tartısma zaten bu noktadan çıktı.. ne yapsam mutsuzsun yeter artık dedi.. ve büyüdü baya... =( haklısın herkes hata yapabiliyo ama ben tekrarının olmasını asla istemiyorum çok zarar veriyor ikimize de

evet sanırım haklısın mafoldumben daha ne yapsın ki.. olumsuz bi yönüne takılıp olumlu yönleri göremiyoruz.. sırf ben canım balık istiyo kaç gündür dedim diye gitmiş balık aldırmış sofra hazırlatmış ailece beni aramış aramış ulaşamamışlar mafoldumben demek ki dile getirmese bile o da beni kırdığı için pişman oldu.. ben de şuan üzgünüm bunlara neden olduğum için.. bi daha izin vermicem bu duruma gelmemize.. gerekirse o an çıkıp gidicem ama asla kavgayı bu hale getirmicem

Bumu yani mesele

offfffakannehir

Fevkaladenin fevkinde abartmışsın. Bunun için niye kırılıyor gururun anlamadım, valla anlamadım, billa anlamadım:sm_confused:

Git barış adamla çabuk:mymeka:kaydirigubbakcemile

ben hastayım diye sanırım biraz daha hassas davrandım evet abartmışım.. farkındayım üzgünüm... barıştık şimdi.. yarın görüşelim bana tarih çalıştır aşkım hem seni de görmüş olurum özledim dedi.. uzatmadım tabi ben de ne demek canım çalıştırırım tabiki dedim.. :kedi:

doğru olanı yapıyosun canım dayanır diyip dahada yüklenme sabrında bi sonu var elbette kaybedipte

anlama değerini biraz daha anlayışlı yaklaş onunda ilgiye ihtiyacı olduğunu göz ardı etme..

barısmanıza cok sevındım canım.mutluluk kolay bulunmuyor.bulduysan eger yitirme elelrınden kayıp gıtmesıne ızın verme...

doğru olanı yapıyosun canım dayanır diyip dahada yüklenme sabrında bi sonu var elbette kaybedipte

anlama değerini biraz daha anlayışlı yaklaş onunda ilgiye ihtiyacı olduğunu göz ardı etme..

öyle söyledi canım zaten bugün.. hep kendini düşünüyosun hiç demiyosun bu çocuğun da ilgiye sevgiye ihtiyacı var anca ben diyosun bu aralar.. hep sen ilgi bekliyosun biraz olsun sen bana göstersen olmaz mı dedi.. sanırım haklı.. yarın erkenden giderim ders çalişmaya alırım gönlünü.. bu aralar hastayım diye bütün ilgiyi üzerimde görmek istiyorum normalde böyle değilim ama farkettim de harbiden günlerdir çok ilgisizim.. hiç iki tatlı söz söylemiyorum.. hiç öpmüyorum elini tutmuyorum anca gurur yapiyorum.. demek hastayım diye bana ilgi gösterilsin istiyorum.. insana ayna tutmak lazım işte.. o da sizler de ayna tuttunuz bana bazı şeyleri görmüş oldum sağolun canlarımm öpüyorum sizi a.s.:enbuyukkk:

barısmanıza cok sevındım canım.mutluluk kolay bulunmuyor.bulduysan eger yitirme elelrınden kayıp gıtmesıne ızın verme...

haklısın canım.. bir hataya takılıp da bi çok güzelliği göremeyebiliyoruz dönem dönem.. hiç bir ilişki mükemmel gitmez ki illaki tartışmalar olur.. affedici olmak lazım.. saol yorumun için.. a.s.

bence burda büyütücek bişe yok kavga ettinde sana sarılmasını güle güle hayatım demesini beykeleyemssin cunku bende diemem bu seni bir pislik gibi orda bırakması anlamına gelmio insan sinirliyken gözü bişi görmüo ama siniri yatıstında nasıl peşine düşüyor sevmese hiçbirinbi yapmaz bence büyütmene gerek yok yoksa daha cok kavga edersinizz sizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…