Gururunuz mu , evliliğiniz mi?

Eşim için ve huzurum için çok yüz göz olmadan gerektiğince görüşürdüm.
Çünkü ben yaşadığımın önüme geleceğine inanıyorum.
Bugün ekiyorum, yarın biçeceğim.
Saygı çerçevesinde laubalileşmede görüşürdüm, evet.

ben görüşmem.eşimde buna ses çıkarmaz çünkü bilir ne kadar sabırlı oldugumu.. görüşmem dediysem kesin ailesi çok kötü bişey yapmıştır..ve bunun üstüne hala bana ailemle konuş demeye utanır.
allahtan eşimde ailesinden kimsenin beni üzmesine izin vermez.bende ailemden kimsenin eşimi üzmesine izin vermem.aramıza kimseyi sokmama konusunda ciddi kararlarımız var bizim.kaynana,görümce yüzünden eşimle kötü olamam.zaten görümcemde yok ve kaynanamla o kadar mesafeliyiz ki asla görüşmem dediğim bi olay yaşamadık çok şükür.

Ben de görüşmeyi kestim valla eşim tabii ki önemli ama gururu bırakın piskolojim daha önemli.

Ben bu anlattıklarını yaşadım aslında genelde gereken cevabı kendilerine verdim beni ve bizi üzdüklerinin eşimde farkında "ama ailem atamıyor,satamıyorum.Bilseydim bunları yapacaklarını asla evlenmez seninde üzülmeni istemezdim"diyor.Ayrıca eşim tek erkek ve biz altlı üstlü oturuyoruz.Şimdi yaşıyormuyuz,evet bazen ama beni artık tanıdılar lafımı sakınmıyorum artık.Yani tabiki gururumu kırsalar affetmem ama eşimi seviyorum ve bu zamana kadar onun için katlandım

frezya canim anladim yasadiklarini bende gecen zamanlarda buna benzer olaylar yasadim esimin ailesini cok sevmesine ragmen beni tuttugunu bir olayda gordum cunku hakliydim basta esimin beni anlamadigini sanip resmen soledim git diye sonra baktimki durum ole degil ama canim bulundugun ortama gore degisir

Gurur derken boşanmak anlamında söylemedim..Eşinin ailesi ile görüşmemeyi kasdediyorum..Arkadaşlar özellikle bu düşüncenizi yazarsanız sevinirim..Eşinizi çok sevseniz de ,akrabaların dedikodularını duyacak olsanız da yine de eşinizin çekirdek ailesi ile görüşür müydünüz?[/QUOTE]

bu benim hakkımda ne söylediklerine bağlı namusuma laf söyleyecek kadar ileri giderlerse yada beni küçük düşürecek çok büyük bir terbiyesizlik yaparlarsa ilişkimi keserimalsanaalsanasmilesonuçta bende bir insanım:gitme:
ama ufak tefek meseleler için eşimle kötü olmam sonuçta ailesiyle ilişkimi kesersem bundan en çok eşim etkilenecektir onu arada bırakmak istemem:1no2:
kaldıki bir anlık sinirle söylenen ağır sözlerde işttim ama o insanların o anlık sinirine verdim ve hatalarını tekrarlamadıkları için ilişkimi kesmedim
bunu eşim için yaptım eğer arada eşim olmasaydı bu derece anlayışlı olmazdımaklinialirimsmile

gurur demek geldi içimden önce
ama eşimi seviyorsam oda bana sevgi ve saygısı varsa
evliliğim derdim.
eşim için onun ailesine katlanmak gerekiyor
onun annesi onun babası kimse annesin babasını atamaz diye düşünüyorum.

bende duruma göre değişir diyorum ama eşim için olsa bile her şeye göz yumamam.herkese gerektiği kadar değer vermek gerkir.

duruma göre gurur, duruma göre eşim
Eğer eşim benim haklılığımı görebiliyorsa sırf oona olan sevgimden görüşürdüm
ama eşimde hayvanlık yapıyosa, görüşmek istemezdim ama o bi şekilde görüşmemi sağlardı sanırım.
ama şu varki ; gerçekten sabır bütün kapıları açıyor.
Bu duruma yakın şeyler yaşadım.
Çok yüklendiler artık görüşmeyeceğim dedim ama yinede devam ettim görüşmeye
Sadece eksilenler oldu, eşim yokken gider kalırdım, her hafta düzenli arardım ama
onlar yaptıklarımı görmeyerek haksızlık ederek bunlarıda kaybettiler.,
Görüşüyorum hem eşim için hemde gelecekte bende gelinimle bunları yaşamayayım diye.
Çünkü gerçekten etme bulma dünyası, edersem bulurum.

valla benim boşanmama neden oluyorlardı boşansaydım da zil takar oynarlardı ama şimdi Allahları var yüzüme karşı hakaret şiddet terbiyesizlik yapmadılar bazı şeylerini saygısızlık olarak gördüğüm oluyor ama onları da bir şekilde söylüyorum ya da tepkimi koyuyorum eşim de destekçim olduğu için bir kere yaptıklarını bir daha yapmamaya özen gösteriyorlar ben de o yüzden görüşüyorum biliyorum ben görüşmesem eşlim bişi demez ama ben eşime olan saygım ve sevgimden dolayı gidiyorum güler yüz de gösteriyorum ama içten gelerek ve severek yapmıyorum eşim de bunu biliyor

eğer hakaret tartaklama terbiyesizlik olsaydı mümkün değil görüşmezdim annem beni paspas olayım diye doğurmadı gerekirse evliliğimi bile gözden geçirirdim

ılk aklıma gelen tabıkıde gururum olur.. kı bu sekıldede yapardım..
bırısınıs evmem demek onun ıcın herseye katlanmak degıldır..
aşık ısem en degerlı varlıgım gururumu asla teslım edemem..
ne esım olsun nede aılesı nede kendı aılem ıcın asla gururumdan vazgecemem..

Evliliğimi kurtarmak için elimden geleni yaparım, anlattığın durumu yaşıyorsam, ailesi ile görüşmeyeceğimi söylerim tabi, bu gururdan ziyade yapılması gereken bir davranış zaten, eşim deyip bunlara katlanmak sürekli eşimi kendimi kavgaların arasında bırakmak ailesi ile benim aramda kalması doğru değil, eşim illa ailem ne derse desin kabul edeceksin diyorsa o zaman evliliğimi feda ederim, sana ailenle mutluluklar derim

bu biraz da eşimin tavrına bağlı. beni ezmelerine, bana kötü muamele etmelerine müsade ediyorsa evliliğimi gözden geçiririm. bu gerginlikler sırasında yüzlerine karşı beni koruyorsa sık olmamakla beraber görüşürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…