Güven geri gelmiyoorrrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tavırlar davranışlar çok önemli bir kapalı kadın bi de bunu hiç yapmamalı. Bir günde 18 defa kocasını aramıyodur eşimi de aramamalı. Hepsi iş için mi sanmıyorım

Ama işte ben eşime kızıyorum. Gayet resmi olsa karşıdaki yerini bilecek

Ben çalışmıyorsunuz demedim ki eşiniz çalışmasın dedim. İş arkadaşlığının ne olduğunu biliyor olmanıza rağmen bu kadar sığ bakıyor olmanıza şaşırdım. Ne oluyor yani kahvaltı yapınca arkadaşını yalnız bırakmak istemiyor demek ki, gayet nazik bir davranış. Öncesinde belirtmediğiniz bir ayrıntıyı yazıyorsunuz şimdi eşiniz size bu noktada karışarak yanlış yapmış, siz de aynı yanlışı devam ettirmişsiniz. Özelikle böyle bir konuda ben eşimi uyarmam, saydıklarınız bana anormal gelmedi. İki kişi çalışılan bir ofiste illa ki birebir sohbetleri gelişmiştir. İki kişinin ayrı ayrı tek yemek yemesindense birlikte yemek yemeleri çok normal. Karım seninle yemek yememi istemiyor mu demeliydi? Adamı yalana siz itmişsiniz. Daha önce de yazdığım gibi eşinizin hatası bu evliliğe devam etmek, böyle ömür geçmez çünkü. Madem bir şeylerin farkındasınız destek almanızı öneririm. Kendi kendine düzelmeyeceksiniz herhalde geç bile kalmışsınız destek alın daha fazla geciktirmeden

Bana sorarsanız bayağı abartıyorsunuz. Sakin olun. Çok fazla üzerine gittiğiniz için yalan söylemek durumunda kalmış. Bizlerde yapmıyormuyduk annemiz babamız sevgilimizle bulusmamıza izin vermediği için binbir bahaneyle dışarıya çıkmıyormuyduk. Bu tarz bir yalan buda. Üzerine bukadar giderseniz sıkılır kendi ellerinizle itersiniz. Yapcağı varsa zaten yapar böyle şeylere gerek kalmaz.Biraz kendi haline bırakın uzaktan izleyin. bu kadar şüpheyle hem kendinize hem eşinize hemde evliliğinize zarar veriyorsunuz

Bence hiç normal değil valla
İsterse geri kafalı desinler
Kapalı kadınlar neler yapıyor ya neler gördük
O işin açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok
Açıklıksa ben açığım iş ortamımda hiçbir erkekle böyle samimi olmadım
18 kere aramak ne ya?
Herkes sınırını bilecek
Elalemin adamının kahvaltısı ıvırı kıvırı beni ilgilendirmez

Zor olduğu için değişmek istiyorum
Onun çaresi burda aranmaz, yardim almanız gerek.
Okurken boğuldum resmen. Iş yerinden ayrılmasını istemek ne demek su dönemde herkes iş arayıp bulamazken?
Değişmeye calismak yerine esinizin kadınlarla tamamen ilişkisini koparmak, ve ek olarak sanırım sadece erkek olan bir yerde çalışmasını istiyorsunuz gibi gözlemledim.

Topluca kadın erkek yapılan yemeklere kahvaltılara ses çıkarmam hani içinde daha yakın olduğu arkadaşı olabilir
Ama hep aynı kişiyle baş başa yemek, kahvaltı oluyorsa hoşuma gitmez açıkçası

Tamam hanımefendi siz çok rahatsınız, anlattığım şeyler size anormal gelmemiş olabilir. Fakat size benden bi tavsiye
Bu mecrada yazdığınız şeyler de insanın kalbine dokunuyor. Eşinizin tek hatası sizinle evli kalmak gibi bir üslubu yakınlarınıza söylemiyosanız burada da yazmayın.. Sizi tanımam etmem ama bu platformda daha yapıcı olun diğer üyelere karşı da.. Bazı konuları okurken hemen üyenin üzerine gidip eleştirinin dozunu kaçıranlara hayret ederdim. Ne hissediyolar rahatlıyorlar mı birini üzünce derdim. Genel olarak nicklere bakmam, siz de onlardan birisiniz sanırım.
Ben eşime sormam demişsiniz bunu bile yazıp bıraksaydınız ben belki çoğu üye normal karşılamış diye düşünüp rahatlardım bilemiyorum
İster konuma yazmaya devam edin isterseniz yazmayın sizin bileceğiniz iş. Ama bana faydalı olmuyor yorumlarınız bilmenizi isterim

Güven bir kere kırıldı mi telafisi o kadar zor ki.Sizi cok iyi anlıyorum ama kelin ilaci olsa başına sürer misali yorum bile yapamıyorum.

Maddi durumumuz gayet iyi. O işten ayrıldığı zaman hayatımızda hiçbir şey değişmeyecekti maddi olarak. Her yerde iş bulabilecek bir mesleği var eşimin. Evet bu yalan olayından sonra sadece erkeklerle çalışmasını isterdim galiba

Kendi haline bırakmayı çok istiyorum işte.. Ah yapabilsem. Yalan olayı evet ben ittim yalana ama öncesinde hiç yaşamadığım bişey olduğu için benim güven gitti bi kere

Uzmandan randevu aldım, sonra iptal ettim. Cesaret edemedim galiba. Tekrar bir psikolog arayışı içindeyim tavsiyeniz varsa özelden tavsiye edebilirsiniz

Benim ablamadığım şey böyle evlilikler niye ısrarla sürdürülüyor?

Sizin yerinizde olsam güvenmediğim adamla evli kalmazdım.

Eşinizin yerinde olsam bana güvenmeyen, kısıtlayan, sorun çıkaran, yalan söylediğim bir kadınla evli kalmazdım.

İki taraf için de sürdürülmemesi gereken bir evlilik. Sürekli sorunlu, sürekli huzursuz geçecek yıllarınız.

Benden de size bir tavsiye bu kadar alıngansanız herkesin hakarete varmadan her şeyi yapabilme hakkının olduğu bir platformda konu açmayın. Zaten buranın olayı bu anonim bir isim adı altında rahatça herkesin kendine göre gerçekleri yorum yazabilmesi. Arkadaşlarınızın yüzünüze rahatlıkla söyleyebildiği yorumları duymak istiyorsanız arkadaşlarınızla konuşun, onlar yüzünüze söylesinler.

Bu cümle benim gayet yakınlarımın yüzüne de söyleyebildiğim bir cümle bu arada. Kıskançlık hak vermeyi geçtim anladığım bir duygu değil. Bence hastalık boyutunda kıskanç insanlar hiç evlenmemeli. Evlenmişlerse de karşı taraf bunu kabul ederek zaten en büyük hatayı yapmıştır. Sonra da kavganın, huzursuzluğun eksik olmadığı bir evlilik hayatı yaşanıyor. Size faydası olacağını düşündüğüm cümlemi tekrar yazayım o zaman madem bazı şeylerin farkındasınız bunun için profesyonel destek almalısınız.

Yıkılan güven dediğiniz gibi zor.

Ilk başlarda konuşmadiniz mi kırmızı çizgilerinizi?

Bazen bize normal gelen karşı tarafa anormal gelebilir.

Fikir ayrılığı evliliği en çok yıpratan husus.

Eşinize hiç söyle bir yaklaşımda bulundunuz mu
Eğer siz çalışıyor olsaydınız ve is arkadaşınızla bu tür muhabbetlere girmenize ve yemeklere gitmenize nasıl tepki verirmiş öğrendiniz mi?

Bence kendi haline bırakın bir yanlışını yakalarsanız da ikiletmeden boşanın. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye bir şey var. Eski sevgilime kimle görüşme dediysem ilişkimiz bittikten sonra onlara gitti mesela

Kusura bakmayın ama ne kadar saçmalamışsınız.

Ben öyle çok medeni bir insan değilim ama topluma karışıyorum, çalışan kadınım.
İs arkadaşlarımla da belli diyaloglara giriyorum.
Bazen evden yapıp götürdüğüm poğaça olur.
Is arkadaşlarıma erkeklere de ikram ederim.
Alır misin derim. Tarif üzerine geyiklesme bile olabilir.

Kahvaltı etmediysen buyur da derim.

Yemem ya kimsenin kocasını.

Ne kadar çirkin bir zihniyet.

Bence siz kocalarınızı eve kapatın.
Çalışıp evi siz geçindirin istediğiniz gibi davranirsiniz.
Ama yapacak olan adam kafesten de yapacağını yapar bunu da bilin.

Geçmişte bana sizin bu yaptıklarınızı yapan birini aldatmışlığım var. Beni eliyle itti resmen.

What can i do yani...

18 kere ard arda arar mısın da elin adamını canım ?
Senin dediğin gibi birşey yok burda
Saçmalayan bence sizsiniz yada elalemin adamlarını 18 kere arıyorsunuz o yüzden normal geldi size

18 kere ard arda arar mısın da elin adamını canım ?
Senin dediğin gibi birşey yok burda
Saçmalayan bence sizsiniz yada elalemin adamlarını 18 kere arıyorsunuz o yüzden normal geldi size
Acil bir şey varsa 38 kere de ararım. Elin adamı değil, iş arkadaşı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…