- 22 Aralık 2019
- 490
- 983
- 23
- 39
- Konu Sahibi purple1986
-
Evet tavırlar davranışlar çok önemli bir kapalı kadın bi de bunu hiç yapmamalı. Bir günde 18 defa kocasını aramıyodur eşimi de aramamalı. Hepsi iş için mi sanmıyorımBu iş yerlerinde kadınların samimiyeti nedir arkadasım ya?
Ben elalemin adamının kahvaltısını niye sorayım banane ya
Niye arayıp sorayım evli adamı
Arkadaşlık medeniyet falan geçicen bunları
Burası Türkiye medeni adam yok
Her adam bana iş atıyor der
Eşinde yüz veriyor
Senin onu darlaman da gereksiz
Adam isterse yapar
Darlasan ne olucak
Al eve kapat yine kaçar
Evet ben de çalışıyorum ve evi geçindiriyorum
Evet ofiste 1 tek kadın ve eşim 2 kişi varsa evde kahvaltı yaptığı halde hergün onunla tekrar kahvaltı yapmasını istemem
Evet eşim benim kutlama için iş arkadaşlarıyla yemeğe çıkmama karşı ise, bunu bana dikte ediyorsa ben de öğle araları bir kadınla karşılıklı restoranda yemek yemesini istemeyebilirm değil mi buna hakkım var.
Özellikle uyardığınız bir konuda en yakınınızdaki kişi çok rahat gözünüzün içine bakarak yalan söyleyince ne hissederdiniz acaba
Yazdığınız diğer şeylere kesinlikle katıldığımı söyleyeyim. Zaten özeleştiri yaptım yazımda da.
Bence hiç normal değil vallaEvet tavırlar davranışlar çok önemli bir kapalı kadın bi de bunu hiç yapmamalı. Bir günde 18 defa kocasını aramıyodur eşimi de aramamalı. Hepsi iş için mi sanmıyorım
Ama işte ben eşime kızıyorum. Gayet resmi olsa karşıdaki yerini bilecek
Onun çaresi burda aranmaz, yardim almanız gerek.Zor olduğu için değişmek istiyorum
Tamam hanımefendi siz çok rahatsınız, anlattığım şeyler size anormal gelmemiş olabilir. Fakat size benden bi tavsiyeBen çalışmıyorsunuz demedim ki eşiniz çalışmasın dedim. İş arkadaşlığının ne olduğunu biliyor olmanıza rağmen bu kadar sığ bakıyor olmanıza şaşırdım. Ne oluyor yani kahvaltı yapınca arkadaşını yalnız bırakmak istemiyor demek ki, gayet nazik bir davranış. Öncesinde belirtmediğiniz bir ayrıntıyı yazıyorsunuz şimdi eşiniz size bu noktada karışarak yanlış yapmış, siz de aynı yanlışı devam ettirmişsiniz. Özelikle böyle bir konuda ben eşimi uyarmam, saydıklarınız bana anormal gelmedi. İki kişi çalışılan bir ofiste illa ki birebir sohbetleri gelişmiştir. İki kişinin ayrı ayrı tek yemek yemesindense birlikte yemek yemeleri çok normal. Karım seninle yemek yememi istemiyor mu demeliydi? Adamı yalana siz itmişsiniz. Daha önce de yazdığım gibi eşinizin hatası bu evliliğe devam etmek, böyle ömür geçmez çünkü. Madem bir şeylerin farkındasınız destek almanızı öneririm. Kendi kendine düzelmeyeceksiniz herhalde geç bile kalmışsınız destek alın daha fazla g
Güven bir kere kırıldı mi telafisi o kadar zor ki.Sizi cok iyi anlıyorum ama kelin ilaci olsa başına sürer misali yorum bile yapamıyorum.Önceki konularımda kıskanç olduğumdan bahsetmiştim. Evet duygularımı aşırı yaşıyor olabilirim ama karşı tarafın hiç mi suçu yok?
Ben normalde işteyken eşimi hiç merak etmezken 1 senedir ne yapıyor kiminle konuşuyor vs hasta oldum artık. Bu halimden de hiç hoşnut değilim.
Kısaca bazı kırılma noktalarımı anlatayım
- Kadın iş arkadaşıyla benim yanımda telde çok nadirdir konustuğu. tamam gelince konusuruz ben geleyim konusuruz gibi hemen kapatmak istedi ayrıntıya girmedi. Sonra başka bi zaman da akşam aradığında bu saatte aranır mı diye açmadı..
- Aynı kadın iş harici bi konuda mesaj atmış ve benim eşim onun bu mesajıyla ilgili internetten araştırma yapmış
-kadınla çıktığı öğle yemeklerinden benim ısrarlarımla zorrrla vazgeçti binbir bahaneyle.
-birlikte ofiste hiç kahvaltı yapmamışlarsa eşimi sabah arayınca kahvaltı yaptın mı diye sorar mı bi insan
Her neyse ben bu kadına karşı hislerimden dolayı işten ayrılmasını istedim ama ısrar edemedim ben çalışıyorum o iş bulamazsa beni suçlar. dedim ki bana her şeyi anlat benden bişey gizleme. Gizlersen daha kötü olurum. Yemek yemediğini sanıyodum. Bir gün iş gruplarında bi resim gördüm eşim yok görünüyor yemekte ama camdan yansımış ben bunu fark ettim. Kendisi fark edemedi demekki silmemiş. Gittim yanına bugün o kadını hiç gördün mü dedim aynı soruyu 2 kere sormama rağmen ısrarla hayır görmedim dedi. Fotoğrafı gösterince sen beni bu hale getirdin. Senin yüzünden gizliyorum dedi vs. Okadarr rahat yalan söylemiş ki bana. Ben şu an hangi söylediğine inanayım nasıl güveneyim
Sonra o işten ayrıldı. Başka bir işe başladı ama benn güvenemiyorum. Bana sözler verdi sana açık olcam birşey gizlemicem diye.Ama ben hep bir hatasını arıyorum Her anını takip etmek istiyorum telefonunu didik didik inceliyorum.
Ben böyle olmamalıyım kendime yakıştıramıyorum. Ama engel olamıyorum kendime
Hırs yaptım sanırım
Ben eşiyim nasıl bana yalan söyler nasıl gizler diye
Ya da hatasını arıyorım bişey çıksın diye bilmiyorum
Hatalarımı biliyorum, sizden yol göstermenizi istiyorum. Ne yapayım da bu vesveseden kurtulayım
Maddi durumumuz gayet iyi. O işten ayrıldığı zaman hayatımızda hiçbir şey değişmeyecekti maddi olarak. Her yerde iş bulabilecek bir mesleği var eşimin. Evet bu yalan olayından sonra sadece erkeklerle çalışmasını isterdim galibaOnun çaresi burda aranmaz, yardim almanız gerek.
Okurken boğuldum resmen. Iş yerinden ayrılmasını istemek ne demek su dönemde herkes iş arayıp bulamazken?
Değişmeye calismak yerine esinizin kadınlarla tamamen ilişkisini koparmak, ve ek olarak sanırım sadece erkek olan bir yerde çalışmasını istiyorsunuz gibi gözlemledi
Kendi haline bırakmayı çok istiyorum işte.. Ah yapabilsem. Yalan olayı evet ben ittim yalana ama öncesinde hiç yaşamadığım bişey olduğu için benim güven gitti bi kereBana sorarsanız bayağı abartıyorsunuz. Sakin olun. Çok fazla üzerine gittiğiniz için yalan söylemek durumunda kalmış. Bizlerde yapmıyormuyduk annemiz babamız sevgilimizle bulusmamıza izin vermediği için binbir bahaneyle dışarıya çıkmıyormuyduk. Bu tarz bir yalan buda. Üzerine bukadar giderseniz sıkılır kendi ellerinizle itersiniz. Yapcağı varsa zaten yapar böyle şeylere gerek kalmaz.Biraz kendi haline bırakın uzaktan izleyin. bu kadar şüpheyle hem kendinize hem eşinize hemde evliliğinize zarar veriyorsunuz
Uzmandan randevu aldım, sonra iptal ettim. Cesaret edemedim galiba. Tekrar bir psikolog arayışı içindeyim tavsiyeniz varsa özelden tavsiye edebilirsinizOnun çaresi burda aranmaz, yardim almanız gerek.
Okurken boğuldum resmen. Iş yerinden ayrılmasını istemek ne demek su dönemde herkes iş arayıp bulamazken?
Değişmeye calismak yerine esinizin kadınlarla tamamen ilişkisini koparmak, ve ek olarak sanırım sadece erkek olan bir yerde çalışmasını istiyorsunuz gibi gözlemledim.
Tamam hanımefendi siz çok rahatsınız, anlattığım şeyler size anormal gelmemiş olabilir. Fakat size benden bi tavsiye
Bu mecrada yazdığınız şeyler de insanın kalbine dokunuyor. Eşinizin tek hatası sizinle evli kalmak gibi bir üslubu yakınlarınıza söylemiyosanız burada da yazmayın.. Sizi tanımam etmem ama bu platformda daha yapıcı olun diğer üyelere karşı da.. Bazı konuları okurken hemen üyenin üzerine gidip eleştirinin dozunu kaçıranlara hayret ederdim. Ne hissediyolar rahatlıyorlar mı birini üzünce derdim. Genel olarak nicklere bakmam, siz de onlardan birisiniz sanırım.
Ben eşime sormam demişsiniz bunu bile yazıp bıraksaydınız ben belki çoğu üye normal karşılamış diye düşünüp rahatlardım bilemiyorum
İster konuma yazmaya devam edin isterseniz yazmayın sizin bileceğiniz iş. Ama bana faydalı olmuyor yorumlarınız bilmenizi isterim
Bu iş yerlerinde kadınların samimiyeti nedir arkadasım ya?
Ben elalemin adamının kahvaltısını niye sorayım banane ya
Niye arayıp sorayım evli adamı
Arkadaşlık medeniyet falan geçicen bunları
Burası Türkiye medeni adam yok
Her adam bana iş atıyor der
Eşinde yüz veriyor
Senin onu darlaman da gereksiz
Adam isterse yapar
Darlasan ne olucak
Al eve kapat yine kaçar
18 kere ard arda arar mısın da elin adamını canım ?Kusura bakmayın ama ne kadar saçmalamışsınız.
Ben öyle çok medeni bir insan değilim ama topluma karışıyorum, çalışan kadınım.
İs arkadaşlarımla da belli diyaloglara giriyorum.
Bazen evden yapıp götürdüğüm poğaça olur.
Is arkadaşlarıma erkeklere de ikram ederim.
Alır misin derim. Tarif üzerine geyiklesme bile olabilir.
Kahvaltı etmediysen buyur da derim.
Yemem ya kimsenin kocasını.
Ne kadar çirkin bir zihniyet.
Bence siz kocalarınızı eve kapatın.
Çalışıp evi siz geçindirin istediğiniz gibi davranirsiniz.
Ama yapacak olan adam kafesten de yapacağını yapar bunu da bilin.
Acil bir şey varsa 38 kere de ararım. Elin adamı değil, iş arkadaşı.18 kere ard arda arar mısın da elin adamını canım ?
Senin dediğin gibi birşey yok burda
Saçmalayan bence sizsiniz yada elalemin adamlarını 18 kere arıyorsunuz o yüzden normal geldi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?