- 4 Kasım 2020
- 174
- 193
- 18
- Konu Sahibi purple1986
-
18 kere ard arda arar mısın da elin adamını canım ?
Senin dediğin gibi birşey yok burda
Saçmalayan bence sizsiniz yada elalemin adamlarını 18 kere arıyorsunuz o yüzden normal geldi size
Ben burda ne yazıldıysa ona göre yorum yaparımGerçek olduğuna inanmiyorum bile o ayrıntının.
Hakli çıkmak isteyen konu sahibinin abartmasidir.
18 kere ben kocamı aramıyorum çünkü kapiş.
Ben burda ne yazıldıysa ona göre yorum yaparım
Ben bilemem gerçek mi fake mi konu
Yazılana göre yorum yaptım
Bana göre evli bir adamla bu kadar samimiyet yanlış
Çünkü bu ülkedeki erkekler samimiyeti yanlış anlıyor
İş dışında akşamları aramalar sürekli bahane bulup adamı arama vs bunlar yanlış
Konu sahibin eşide suçlu tabi bu kadar yüz verilmez mesafe koymalıydı
Mesafe her zaman iyidir
Özellikle iş ortamlarında
Böyle laçka şeyleri sevmem
Ne beni kimse arayabilir ne ben onları ararım
Seninde kocana bunu yapsalar sende rahatsız olursun
Burda yemesin kimse beni
Kendinizin rahatsız olucağına şeyleri başkasına yapmayın
Kapiş ne ya cidden komiksiniz
Başına gelmeden büyük konuşma sen derimBurda kaç kadın günde 18 kere kocasını arıyordur ki iş arkadaşını arayacak ya bırakın Allah aşkına.
Her yazılana inanacak değilim.
Hayır ariyorsa da kadına değil buna izin veren kocasına baksın.
Ve evet çok ciddiyim.
Işe göndermesin eve kapatsın o kocayı.
Belli ki mesafe ayarlamasını bilmeyecek sürekli huzursuzluk çıkacak bu sebepten.
Aklî başında bir yetişkin kiminle ne kadar samimiyet kuracağını bilir zaten.
Kocam bir gün benden gidecekse, başka kadına gitmek istiyorsa gidebilir. Güle güle derim. Üç beş gün o vakit yaşarım üzüntümü ama birlikteyken kafami bunlarla yoramam cidden hayat yeterince yorucu.
Kıskançlığın böylesini benim aklım almiyor.
Neyse konu sahibi ve siz kendiniz bilirsiniz tabi.
Başına gelmeden büyük konuşma sen derim
Benimde başıma gelmedi ama hadi güle güle demek kolay değil o işler öyle olmuyor
Ben çok gördüm aldatılırsam çat diye boşarım diyen tiplerin susup oturduğunu
Ah.neler gördüm neler
Milleti eleştirip kendi sevgilisi/eşi bir haltlar karıştırınca dediklerini yiyen çok kadın gördüm rezil oldular
Bu konularda büyük konuşmam asla
Aldatılmayı bırak erkek arkadaşımın bir kızla yazışmasını yakaladım diye kapıya koyan bir insanım ben
Ama işte yinede büyük konuşmak istemiyorum
Kıskançlıkla darlamam kimseyi kendi adıma ama gözüm açıktır ilk hatasında gönderdim hep
O yüzden ben o bahsettiğin tiplerden değilim aptal da değilim kimseye yüzde yüz güvenmem aptala yatmam
Sadakat benim için olmazsa olmaz
Konu sahibinin eşinide eleştirdim
Sürekli eve kapatın diyorsun
İnsanlar çalışmak evine bakmak zorunda öyle eve kapatın diye dalga geçmekle olmuyor
Çalışmak zorunda insanlar diye iş yerlerinde laçka ortamlar olmak zorunda değil
Bir kadının elalemin kocasını araması ilgilenmesi normal değil bana göre
Belli ki hanfendi başkalarından göremediği ilgiyi konu sahibinin eşinden görmek istiyor
Böyle hasta tipler var maalesef
Buna izin veren adamlar var
Mesafeli biriyim ben açık da giyiyorum gayet güzel de bir bayanım buna rağmen kimse beni aramaya taciz etmeye kalkışmadı
Mesafeli olmak iyidir başın ağrımaz benden sana tavsiye
Anladığım kadarı ile siz de çalışan bir kadınsınız değişik geldi bu yaptıklarınız. Ben de geçen akşam iş yerinden birini aradım işle ilgili acil bir şey vardı adam açmadı.
15 dk sonra açtı sokakta belli ki yürüyüşe çıktım demin evdeydim de hanım falan sinir ediyor kim kim diye ondan açamadım dedi. Resmen iğrenç hissedirdi adam bana kendimi. Ne ya o.. luk yapmaya mı aradım o ne demek yani?
adama bana eşinle özelini anlatma iş için aradım dedim geçtim. Söyleyeceğim 3 dk bir şeydi.
Demek ki böyle kadınlar gerçekten var. Ekmeğinin peşinde namusuyla çalışan kadınlara kocalarına göz koymış muamelesi gerçekten yapılıyor.
benim eşim de yanımda o adamı ararken eşim sormaz bile kimi aradın diye. Bu kadınlar niyw böyle anlamıyorum.
Mühendisim iş yerimde kadın yok. Evet sabah işe aynı araba ile gittiğim erkekler birlikte kahvaltı ettiğim erkekler de mevcut. Hatta öğle yemeklerine de çıkıyoruz. Sabah ben arabayla gidiyorum alayım mı seni diye mesaj geliyor gece mesela. Ya da sabah simit alıcam sana da alayım mı diye. Eşim bunlara takılsa boşanmıştık zaten.
Anladığım kadarı ile siz de çalışan bir kadınsınız değişik geldi bu yaptıklarınız. Ben de geçen akşam iş yerinden birini aradım işle ilgili acil bir şey vardı adam açmadı.
15 dk sonra açtı sokakta belli ki yürüyüşe çıktım demin evdeydim de hanım falan sinir ediyor kim kim diye ondan açamadım dedi. Resmen iğrenç hissedirdi adam bana kendimi. Ne ya o.. luk yapmaya mı aradım o ne demek yani?
adama bana eşinle özelini anlatma iş için aradım dedim geçtim. Söyleyeceğim 3 dk bir şeydi.
Demek ki böyle kadınlar gerçekten var. Ekmeğinin peşinde namusuyla çalışan kadınlara kocalarına göz koymış muamelesi gerçekten yapılıyor.
benim eşim de yanımda o adamı ararken eşim sormaz bile kimi aradın diye. Bu kadınlar niyw böyle anlamıyorum.
Mühendisim iş yerimde kadın yok. Evet sabah işe aynı araba ile gittiğim erkekler birlikte kahvaltı ettiğim erkekler de mevcut. Hatta öğle yemeklerine de çıkıyoruz. Sabah ben arabayla gidiyorum alayım mı seni diye mesaj geliyor gece mesela. Ya da sabah simit alıcam sana da alayım mı diye. Eşim bunlara takılsa boşanmıştık zaten.
Kadın erkek iletişimini sadece seks çizgisine indiren insanlar bunlar bence.
Bir erkeği arıyorsak seks istiyoruz(!)
Birlikte kahvaltı yaparsak seks istiyoruz(!)
Öğlen yemek yersek kesinlikle seks istiyoruz(!)
Aynı araca binersek ovvv çok çılgın fantezili seks istiyoruz(!)
Aklımız fikrimiz kıskanç kadınların kıllı, göbekli beyleriyle seks yapmakta.
Kadın erkek iletişimini sadece seks çizgisine indiren insanlar bunlar bence.
Bir erkeği arıyorsak seks istiyoruz(!)
Birlikte kahvaltı yaparsak seks istiyoruz(!)
Öğlen yemek yersek kesinlikle seks istiyoruz(!)
Aynı araca binersek ovvv çok çılgın fantezili seks istiyoruz(!)
Aklımız fikrimiz kıskanç kadınların kıllı, göbekli beyleriyle seks yapmakta.
Burda bazı kadınları okuya okuya kafayı yedik zaten.
Is arkadaşım yolda arabasıyla yanımda duruyor bineyim diye. Aklıma burda yazılanlar gelip yok sagolun ben yürüyeyim diye reddetmisligim var.
Sonra da düşünüyorum acaba ayip mi oldu.
Yanlis anlamış mıdır. Benim için durdu da binmedim diye içim içimi yiyor.
Yok eşimin arabasına başka kadın binemez.
Yok niye bindi yok eşim niye aldi.
Yok selam çaktı.
Yanina oturdu :)
Kafese koyun bari deyince bir ton lak lak.
Ahahah bi de neden önde oturdu muhabbeti var. Ne yapayım kocana şoför muamelesi yapıp arkaya mı oturayım?
Ben hiç umursamıyorum ya. Karısı arızalı olan adam arabasına almayı teklif etmesin. Bana neBen öyle yapıyordum mecbur kalıp binince
Hep bu kıskanç kadınlar yüzünden.
Çok sinirlenmişsiniz ya rahat olun ben bile daha rahatım:)Burda kaç kadın günde 18 kere kocasını arıyordur ki iş arkadaşını arayacak ya bırakın Allah aşkına.
Her yazılana inanacak değilim.
Hayır ariyorsa da kadına değil buna izin veren kocasına baksın.
Ve evet çok ciddiyim.
Işe göndermesin eve kapatsın o kocayı.
Belli ki mesafe ayarlamasını bilmeyecek sürekli huzursuzluk çıkacak bu sebepten.
Aklî başında bir yetişkin kiminle ne kadar samimiyet kuracağını bilir zaten.
Kocam bir gün benden gidecekse, başka kadına gitmek istiyorsa gidebilir. Güle güle derim. Üç beş gün o vakit yaşarım üzüntümü ama birlikteyken kafami bunlarla yoramam cidden hayat yeterince yorucu.
Kıskançlığın böylesini benim aklım almiyor.
Neyse konu sahibi ve siz kendiniz bilirsiniz tabi.
Ben öyle yapıyordum mecbur kalıp binince
Hep bu kıskanç kadınlar yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?