Güven sarsılması

Ne yazikki arkasi gelir bunlarin aynen eski erkek arkadaşım geldi aklima asla rahat durmuyodu kadınlarla flörtlesmek hosuna gidiyo karaktersizlerin iyice düşün hakkinizda hayirlisi olsun

Geyik bişey yüzünden onu idam etmişim
Böyle bişeyin geyiği olabilir mi ya? Sizi aptal falan mı sanıyo? Aynı şeyi siz yapsanız nasıl olur? Çıldırıyorum ya erkeklerin kendilerini çok akıllı sanmalarına. Kusura bakmayın da eşiniz gayet de abaza gibi iş arkadaşına yürüyo evli barklıyım demeden.

Eşim değil sevgilimdi.
Saçma sapan şeyler söyledi sebep olarak..Bir de kızın instagramda paylaştığı köpeğinin (adı köpükmüş) fotosunu kıza mail atıp "bu mail çok köpüklü oldu" yazmış...bunlar ne dediğimde işte kız servise köpeğini getirmiş te onun geyiğini yapıoduk herkes yapıodu dedi...ama bu senin attığın hadi çok çalıştın yoruldun mesajlarının köpekle falan ilgisi de yok dedim...cevap veremeyince hataydı dedi

Çok sevindim eşiniz olmamasına. Ben konu başında slash'tan sonrasını görmemişim. Diğer eş olarak düşünmüşüm. Lütfen ayrılın ve size dürüst davranabilecek güvenebileceğiniz biriyle beraber olun. Hatta yalnız kalın hayatınızı yaşayın daha iyi. Yalanı huy haline getiren insanlar maalesef değişmiyo. Daha şimdiden aldatma girişiminde.

İnanın bu yasadıklarımdan sonra ve burdaki konuları okudukca guvenilir bi insan bulabileceğime dair ümidi kaybettim nerdeyse

Bu konularda affetmem
Geçmişte bir kez affettim kazığın şeddelisini yedim
Kaşı gözü oynayan adamı istemem hayatımda

güven sarsılması bi yana bi kadınla msjlaşıyo olması yeterli bi sebep evlilliğin yıpranması konusunda. üste çıkmaya değil sizin güveninizi kazanmaya çalışması gerekiyo

ameliyata denk gelmesi üzücü gerçekten ama eşiniz çok hatalı başkasına yazmak ne yani
alttan almayın bence hiç

Ben olsam ne yapardim bilmiyorum,ama cok sarsilirdim seviyorsam tabii ki ayrilamazdim ama icimdeki o susphede beni bitirirdi. Eger esine normalde guveniyorsan , yanu kalben ona inaniyorsan bu olayi kapat ve olmamis gibi davran. Sadece gozlemle akisini birak. Birdaha olmaz umarim . Eger birakamayacaksan guven, guvenemeyeceksen birak. Cunku bunu yapamazsan sadece surec uzar. Er yada gec ayirlik olur hemde daha cirkin olur. Hakkinda hayirlisi

Siz bir iş arkadaşınızla (çalışmıyorsanız da eşiniz çalıştığınızı varsaysın) böyle bir konuşma yaptığınızda eşiniz rahatsız olmayacağını söylüyorsa (ya da eşinizin bu konularda size olan genel tavrını az çok bilirsiniz) eşinize güvenebilirsiniz. Ama kendisi rahatsız olacağı bir şeyi size yapabiliyorsa eşinize asla güvenmeyin

daha nişanlıymıssınız.Arkanıza bile bakmadan kaçın.Şüphe insanın beynini kemiriyor,Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.Ben 6 aydır ruh gibiyim.2 bebeğim var tayin sebebiyle ve elimde birikim olmadığı için ğidemedim.Ama altı aydır yaşamıyorum.Kocam çok pişman gözümün içine bakıyor ama ben bir gün iyi olsam akşam yatınca aklıma gelip bir haftayı ikimize de zehir ediyorum.Bunun sonu yok,şüpheye yaşanmıyor.Ğeçmişi düşünüp "bunu nasıl yaparla"hiç yaşanmıyor.

Sevgili ve eş için durum çok farklı bence
Biri diğerinin dengi bir durum değil

Eğer bu kişi eşinse çekip gitmek sonrasında roparlanmak hele bir de çocuk varsa gidebilmek öyle hiç kolay değil artı birde çevre faktörü var

Ama sevgili ise çekip gitmek ve çevrenin kabullenişi seni sana bırakmaları daha kolay

Temennim sevgilin olması yönünde

Ama her türlü bırakmandan yanayım

Güven bu boru değil baby

Madem evli değilsin kaçarak uzaklaş. Asla evlenme. Asla. Ben nişanli iken yakalamış olsaydım asla evlenmezdim. Son pişmanlık fayda etmiyor. Lütfen bu hatayı yapma. Bugün bunları yazan yarın neler yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…