Güven sarsılması

eşin olduğunu sanıp boşanmak daha zor olacağı için çok üzülmüştüm senin adına ama sevgilinmiş. bir dakika daha yanında durmana gerek yok bence gayet de kızla farklı niyetlerle konuşmuş, ben o adama bir daha asla güvenemezdim.

o anda bırakmalıydım ama şans verdim malesef..ama güvenemedim bir daha...her zaman yansıtmasam da içimde kaldı hep çünkü bunu yapan acaba devam ediyor muydu veya baskalarıyla da yapıyor mu vs...
bu olayın oncesinde şöyle düşünüyordum: bana bu kadar ilgili bi adam her anı benle dolu bi adam baskasıyla konusmuyordur ama bu olay beni bitirdi
ama adam kendini affetirmeye calısacagına ona guvensizim diye surekli beni sucladı...sen ilişkini inanmama uzerine kurmussun kimse kabul etmez boyle biseyi dedi

çok iyi anlıyorum sizi..
fiziksel ya da değil ihanetin hertürlüsü aynı acı

Madem evli değilsin kaçarak uzaklaş. Asla evlenme. Asla. Ben nişanli iken yakalamış olsaydım asla evlenmezdim. Son pişmanlık fayda etmiyor. Lütfen bu hatayı yapma. Bugün bunları yazan yarın neler yazar

eski eşini kötü giden ve boşanmaya doğru yol aldıkları yıllarda aldatmış oldugunu da eklemem lazım

aynen öyle. kız olumlu bişey yazsa ne yazmasa ne Allahsen? önemli olan adamın tavrı? adamın yanlışı?

kız bunu yalnız sevgilisi yok sanmıştır veya sormamıştır bile..belki de arkadaş konuşması olarak değerlendirmiştir başta...
ama ben onun yazdıklarından niyeti cok iyi anladım..kızın ne düşündüğü ne yaptığı önemli değil benim için
Karşı tarafla ilgilenmem ben hiç...Sonuçta karşı taraf asılmış olsa bile yüz vermeyen adaö vermiyor öyleleri de var...

bana açıklaması da geyik 1-2 laf için beni idam ettin, benim sana olan aşkım sevgim ilgim ortada...
en sonunda da hataydı demesi...
hataydı denmesi bile insanın canını çok yakıyor...
yani bu konuyu aslında hiç konuşmayacak ve konuşturtmayacaksın
nedendi niçindi nasıldı kimdi...konu açıldıkça 1 kelime bile can yakmaya yetiyor

Aldatmaya meyilli erkekler maalesef ki pişkin oluyorlar ve bir şekilde üste çıkmaya çalışıyorlar. Gerçekten içinde böyle bir niyet olmasaydı sizin imanıza çok üzülür ve tepkileri bambaşka olurdu. Şu anda sizin kendinizle çelişmenize neden olarak, kendinizi suçlamanızı sağlamaya ve bu şekilde kendini aklamaya çalışıyor. Ayrıca başkasının yorulup yorulmadığını bu kadar önemseyen bir adam sizin rahatsız olduğunuz bir konuya neden bu kadar duyarsız ve pişkin? Bunu da sorgulamanız gerek.

Çok kötü birsey yasamıssın , geçmiş gitmiş artık ama çok üzüldüm

Dediğim gibi bu konuyu affettim etmemem gerekirken ve üzerinden zaman geçti ama ben hatırladıkça içim sızladı...
O sızıyı geçirecek hiçbişi yok...
En büyük hatam o konuyu affetmeyecektim, kendime kızıyorum

Çok kötü birsey yasamıssın , geçmiş gitmiş artık ama çok üzüldüm

Geçti gitti çok şükür,
Kolay olmadı ama değdi mi derseniz vallahi değdi :)
9 aylık bir çocukla çok zorlandım. Ama O 9 aylık çocuk şimdi 13 yaşında Herifim oldu...
Her akşam işten eve döndüğümde Oğlum karşılıyor; sarılıyor, öpüyor, terliğimi getiriyor ya
Geçmiş hiç aklıma bile gelmiyor :)

ben de boşanmış bir bayanım
benim de gelmiyor geçmiş aklıma ama sizinki fenaymış cidden
eski kocanıza çok kızdım ama o komsu kızını da çok fena yapasım geldi şuanda

allah oğlunuzla size daha da güzel günler yasatsın inşallah

Klasik bi haltlar karıştıran erkek cümleleri. En azından artık doğru şeyi yapıp kurtulmuşsun tekrar düşünme bunları. Aldatma huy ve karakter meselesidir sen affetsen barışsan bile tekrar yapar.

Amin Cümlemize İnşallah....
Komşu kızına kızamadım bile Gönül verip de evlendiğim zor zamanlar geçirdiğim Adam;
Evliliğini düşünmedi Elin kızına ne diyeyim,
Genç, Cahil Eski eşim şık, altında son model araçla ortada gezen kazanova...

Allah evladınızla bir ömür musmutlu bir hayat nasip etsin

Allah evladınızla bir ömür musmutlu bir hayat nasip etsin

Amin Oğlum bu evlilikte tek Kar'ım oldu,
Boyu boyumu aştı telefonları kapatırken ''kız seni çok seviyorum'' diyor ya Dünya orada duruyor işte :))
Evlat ateşten gömlekmiş ne giyebiliyorsun, Ne çıkarabiliyorsun
Allah isteyen her kadını analıkla şereflendirsin

Eski eşini de mi aldatmıştı?? güzelim sen niye bu adamla beraberdin be belliymiş böyle olacağı

Ya işte oyle olmuyor..karşındakini dinliyorsun düştüğü boşluğu vs. Tabiki hak vermiyorum..başta anlatınca doğru bişey yapmadım diyor olmaması gerekirdi diyor vs...insancıl yaklasıyorsun hoslanıyorsan zaten bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…