• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven sorunu

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Merhabalar...

Sevgilim ona güvenmediğimi düşünüyor. Üzdüm onu. Cidden çocuk bazı konularda haklı. Daha yeni kapattık telefonu hemen yazmak istedim. Üzülüyo belli ki...
Ona güvendiğimi inandırmak için ne yapmam gerek.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

canim neden boyle dusunuyo?
asiri kiskancliklarin, kisitlamalarinmi var?
eger oyleyse bunlara dikkat et derim ben...
boyle dusunmesine sebeb neyse onu duzeltmeye calismalisin...

en iyisi ben sorundan biraz bahsedeyim. biz ortaokuldan beri arkadaşız (8yıl) 2 yıldan fazla oldu sevgiliyiz... ortaokuldan gene ortak bi kız arkadaşımız var. fakat kısa bir süredir görüşüyoruz yani uzun zamandır konuşmuyoduk bi site aracılığıyla görüşmeye başladık. sadece internet üzerinde konuşuyoruz...

2 gün önce bu kıza gece 3 gibi bi telefon geliyor. telefondaki kişi benim adım x diyor (benim sevgilimin ismi). bu kız da x'i benim sevgilim zannediyor konuşmaya başlıyor. senelerdir konuşmadıkları için sesini haırlayamıyor haliyle. neyse konuşurlarken beni soruyor. Fides_'le aranız nasıl diye. bu x'te biz ayrıldık. birbirimiz göre değiliz. uyuşamadık, ona sinirimden hattımı kırdım yeni numara aldım bu yeni numaram demiş. sonra rüyamda seni gördüm ben şu an istanbulda evimdeyim. seninle görüşmek istiyorum. Fides_'le yattık tenlerimiz uyuşmadı ayrıldık demiş. tabi kız arkadaşımda nasıl olur o senin şafağını sayıyo seni bekliyo gibilerinden bişeyler söylemiş.

internete girdiğimde bana böyle böyle ayrılmışsınız dedi bu arkadaş. bende ne ayrılması nerden çıktı dedim. kız arkadaşımda x gece beni aradı böyle böyle dedi, dediği anda ellerim titremeye başladı.
bana çabuk o numarayı ver kim seni hangi numaradan aramış ne nasıl olur böyle bişey diye numarayı aldım...

askeriyeyi aradım hemen sevgilimle konuşmak için. defalarca aradıktan sonra ulaştım. sen şu kişiyi (ortak arkadaşımızın adını söyledim) aradın mı dedim. hayır aramadım ne oldu dedi. aramışsın ona böyle böyle söylemişsin dedim. şaşırdı hayır ben kimseye böyle bişey söylemedim. nasıl bunları söylediğimi düşünebilirsin. güvenmiyomusun bana dedi. pek konuşamadık. nöbete gitmesi gerekiyodu. güven bana ben değilim aricam seni dedi kapattık.

hemen o numarayı aradım telefona biri çıktı
sinirli bi şekilde isminiz ne dedim x dedi. (sevgilimle aynı isme sahip)
siz kim oluyorsunuzda benim kız arkadaşımı gece 3 te arayıp ben x'im diye konuşuyosunuz benim hakkımda o şekilde konuşuyosunuz dedim. bana alaycı bi şekilde ben kimseyi aramadım o saatte 4. 5. rüyamı görüyorumdur sen ne saçmalıyosun dedi bi daha olmasın dedi ve kapattık teli.

yani o sevgilim değil tamamen başka biri. fakat isimleri aynı

sonra kız arkadaşımla konuştum sen x'in sesini (sevgilimin sesini) nasıl tanımazsın diye. o da x beni hiç aramadı ki ne bileyim arayanı o sandım dedi. anladığım kadarıyla da çocuk hiç benim adımı vermemiş. benim kız arkadaşım onu benim sevgilim sanmış ve Fides_'le aranız nasıl diyince o kişi öyle şeyler söylemiş.

sevgilim ise kalkıp bana "nasıl sen böyle şeyler söylersin" diye kızdığım için kırılmış.
bende o an sinirle sorduğumu söyledim. oturup düşündüğümde benim sevglim asla yapmaz dedim. sonra çocuğu arayınca gerçeği anladım. yanlış anlaşılma var sanırım ve dengesiz birinin sözlerinden böyle olduk. ben inanıyorum aşkıma o asla böyle şeyler konuşmaz. ve kız arkadaşımız bana ben x'le konuştum böyle böyle dediğinde neden benim sevgilim böyle şeyler yapmaz dememişim... kırıldı bende gönlünü aldım çünkü sadece kız arkadaşımız bana olayı anlattığında arayıp bu nasıl olur dedim ve açıklamasından sonra asla sesim yükselmedi. aksine tahmin yürüttük. o bana sen bana güvenmiyosun dedi...

dengesize bak kız arkadaşım onu x sanıyo ve çocukta hiiç istifini bozmadan konuşmaya devam ediyo.
bugün özelden gene aradım o kişiyi ve gene aynı kişi çıktı.
belli ki kız arkadaşımla dalga geçti.

Son düzenleme:
bence burda güvensizlik diye nitelendirilebilecek bi durum yok.. yani böyle bi meseleyi sevgiline elbetteki soracaksın bu çok doğal..
ama bunu söylerken kullandığınız kelimeler ve üslup önemli, eğer onu suçlarcasına ve sinirli bir şekilde, "nasıl böyle yaparsın" tarzında konuştuyssanız, güvenmediğinizi düşünmesi normal..
böyle bir durumda bence arayıp, böyle böyle birşey olmuş biri arkadaşımı senin adını kullanarak işletiyor galiba, haberin olsun vs tarzında söyleseydiniz, hem öğrenmeniz grekeni öğrenirdiniz hemde güvenmediğinizi düşünmezdi erkek arkadaşınız..

'' tel.deki x'in fidesle ayrıldınızmı'' sorusuna ''evet ayrıldık,ten uyuşmazlığı'' cevabının , açıklamasını anlamadım ?

burda güven sorunu yok elbetteki bunu sevgiline soracaksın ben olsam ben de sorardım sevgilinin başına aynı şey gelse o da sana sorardı

bence burda güvensizlik diye nitelendirilebilecek bi durum yok.. yani böyle bi meseleyi sevgiline elbetteki soracaksın bu çok doğal..
ama bunu söylerken kullandığınız kelimeler ve üslup önemli, eğer onu suçlarcasına ve sinirli bir şekilde, "nasıl böyle yaparsın" tarzında konuştuyssanız, güvenmediğinizi düşünmesi normal..
böyle bir durumda bence arayıp, böyle böyle birşey olmuş biri arkadaşımı senin adını kullanarak işletiyor galiba, haberin olsun vs tarzında söyleseydiniz, hem öğrenmeniz grekeni öğrenirdiniz hemde güvenmediğinizi düşünmezdi erkek arkadaşınız..

aradım sevgilimi ve sen şu kişiyi aradın mı dedim ortak arkadaşımızın ismini söyledim.
hayır aramadım noldu dedi. o sırada kötüydüm titriyodum sinirlerim bozulmuştu. o kız gece x beni aradı böyle böyle dedi böyle böyle demişşin dedim. o da ben değildim dedi kısa bi açıklama yaptı güven bana dedi ve kapattık nöbete gitmesi gerekiyodu.

daha sonra arkadaşımın bana verdiği noyu aradım ve teli açan kişi benim adım x dedi.
kız arkadaşım da sevgilimin sesini hatırlamadığı için ben yanlış anlaşılma olduğunu düşündüm. sevgilim akşam tekrar aradı ve sakince konuşuştuk kesinlikle suçlama yoktu. olay bundan ibaret. onun söylediği ise ben "ben sevgilim böyle bişey yapmaz demeliymişim ve sen böyle böyle demişsin dememeliymişim." benim orda olayı anlatmak amacıyla öyle söylemiştim.

fakat o sen bana güvenmiyosun sanırım dedi.
onu suçladığımı sanmış.
konuştuk kapattık bu konuyu zaten.

'' tel.deki x'in fidesle ayrıldınızmı'' sorusuna ''evet ayrıldık,ten uyuşmazlığı'' cevabının , açıklamasını anlamadım ?

x denen kişi benim sevgilimle aynı isme sahip olan kişi
dediğim gibi kız arkadaşımız bu x denen kişiyi benim sevgilim sanarak konuşuyor. Fides'le nasıl gidiyor diye soruyor
x biz Fides'le ayrıldık diyor. arkadaşımda nedenini soruyor. sonra bu x te biz Fides'le yattık tenlerimiz uyuşmadı ayrıldık diye iğrenç bi cevap veriyo.
(bu arada sevgilimle özel şeyler yaşadık) bu cümleyi duyunca daha kötü oldum.

burda güven sorunu yok elbetteki bunu sevgiline soracaksın ben olsam ben de sorardım sevgilinin başına aynı şey gelse o da sana sorardı

zaten sormama bişey demiyor ama sen böyle böyle demişsin diyerek sorduğum için onun yaptığını sandığımı, zannediyor...

dediğim gibi konuyu kapatalım dedi. güzel de konuşuyoruz fakat güvenmediğimi düşünüyo gibi geldi bana...

ne garip bişey ya. bugün tekrar aradım özelden o numarayı gene aynı kişi çıktı.
hadi benim arkadaşım o kişiyi benim sevgilim sandı. karşıda ki insan da ben Fides i tanımıyorum sen biriyle karıştırdın falan demiyo... gayet normal biz ayrıldık uyuşmadık diyebiliyo...

bende bugün kız arkadaşıma, sevgilim seni arıyabilir sesini duy tanı dedim takılarak. o da yanlış anladı beni "aman bi daha yabancı numaraları açmam, olay bana mı patladı" falan dedi. oysaki söylediğim bişi yoktu ama...

Son düzenleme:
Back
X