- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Hakliysaniz kimsenin sizi savunmasına gerek yok.daha önce bir konumda öğrenci evi konusundan bahsetmiştim. öğrenci evi grubunda benim ve öğrenci evinde yaşayan üç kişi hakkında tartışma çıktı. X kişisi grupta ne zaman gidersin evden diye mesaj attı ve olay böyle başladı. üçü birlikte hakaretlere başladı ve bende grupta kendimi savundum ama arkadaşım bu grupta kavga etmeyin diyip çıktı grupta ve bana kavgaya dahil olmamam gerektiğini onların zaten şizofren olduğunu söyledi sonra kızlar grupta en yakın arkadaşın bile seni savunmuyor haklı olsaydın seni savunurdu dedi ve gruptan çıktım. Aklıma en çok takılan şey son dedikleri oldu arkadaşım neden beni savunmadı diye çok düşündüm ona yazdım ve bana seni neden savunmalıydım nasıl biri olduklarını biliyorsun onlara alınmışsın dedi bende bana hakaret ederken nasıl susmam gerektiğini söyleyip savunmadığı için kırıldığımı söyledim. Oda senin hatandı onlar normal değil cevap vermeyecektin dedi ve hatalı olan ben oldum. Sizce hakaretlere göz yumup susmalı mıydım arkadaşımı boşuna mı suçladım gerçekten manipüle edildiğimi hissediyorum. Ona kırıldığımı söyleyince gönlümü almasını bekledim ama benim hatalı olduğumu söyleyip istediğini yap dedi. Lütfen güzel düşüncelerinizi bekliyorum
Bence dogru degil. Benim de var boyle arkadaslarim “laf anlamaz zaten bosver” diyip susturan. “Anlamazsa anlamasin benim icimde kalmasin. Senin de destegin oldugunu bileyim arkamda” diye dusunurum.Bazı insanlar gerçekten ne kadar laf anlatsan anlamıyor. Hayret ediyorsun ama gerçek anlamıyorlar. Eğer muhattapların böyle insanlarsa arkadaşının dediği doğru
Hakliysaniz kimsenin sizi savunmasına gerek yok.
ilk paragrafınızı okurken gözüm doldu gerçekten aynen öyle demişti ikinci sözü de ben söylemiştim yine hatalı olan kötü hissettirilen manipüle edilen ben oldum maalesef yufka yürekli iyi insanların dünya hayatı azap gibi geçiyor hakkınızı savunsanız siz hatalı olursunuzBence dogru degil. Benim de var boyle arkadaslarim “laf anlamaz zaten bosver” diyip susturan. “Anlamazsa anlamasin benim icimde kalmasin. Senin de destegin oldugunu bileyim arkamda” diye dusunurum.
Size destek olan olmamasi yanlis oldugunuz anlamina gelmez. Muhtemelen arkadasiniz da destek olsa diger kizlar bi kulp bulacakti size. Arkadasiniz eger kizlarla arasini bozmamak icin yapmiyosa affedilmez bir sey degil ama bir yandan da onlarla iyi oluyorsa o da dost degilmis.
Su an zor görünüyor hayat ama uni bitince kurtuluyosunuz. Allah sabir versin ev paylasan herkese
Canim benim uzulme. Simdi sinirlenir haksiz olursun ama boyle boyle nasil sinsice laf sokulur, hakli cikarak kavga edilir falan ogreniyorsun. Hayata hazirliyor resmen. Ben iki kere aglaya aglaya oda degistim. 3.de ogrendim nasil laf sokulur hakli cikilirilk paragrafınızı okurken gözüm doldu gerçekten aynen öyle demişti ikinci sözü de ben söylemiştim yine hatalı olan kötü hissettirilen manipüle edilen ben oldum maalesef yufka yürekli iyi insanların dünya hayatı azap gibi geçiyor hakkınızı savunsanız siz hatalı olursunuz
Arkadaşınızın yapısı bu olabilir mi? Aynı şey kendi başına gelseydi nasıl tepki verirdi?daha önce bir konumda öğrenci evi konusundan bahsetmiştim. öğrenci evi grubunda benim ve öğrenci evinde yaşayan üç kişi hakkında tartışma çıktı. X kişisi grupta ne zaman gidersin evden diye mesaj attı ve olay böyle başladı. üçü birlikte hakaretlere başladı ve bende grupta kendimi savundum ama arkadaşım bu grupta kavga etmeyin diyip çıktı grupta ve bana kavgaya dahil olmamam gerektiğini onların zaten şizofren olduğunu söyledi sonra kızlar grupta en yakın arkadaşın bile seni savunmuyor haklı olsaydın seni savunurdu dedi ve gruptan çıktım. Aklıma en çok takılan şey son dedikleri oldu arkadaşım neden beni savunmadı diye çok düşündüm ona yazdım ve bana seni neden savunmalıydım nasıl biri olduklarını biliyorsun onlara alınmışsın dedi bende bana hakaret ederken nasıl susmam gerektiğini söyleyip savunmadığı için kırıldığımı söyledim. Oda senin hatandı onlar normal değil cevap vermeyecektin dedi ve hatalı olan ben oldum. Sizce hakaretlere göz yumup susmalı mıydım arkadaşımı boşuna mı suçladım gerçekten manipüle edildiğimi hissediyorum. Ona kırıldığımı söyleyince gönlümü almasını bekledim ama benim hatalı olduğumu söyleyip istediğini yap dedi. Lütfen güzel düşüncelerinizi bekliyorum
Seni hatalı olduğun konusunda manipüle etmiş de ondan.bilmiyorum gerçekten beklemiyordum kalbim kırık ama onunla konuşamıyorum bile bu durumu
hayır muhatap olamam diyor konuşmuyor zaten onlarla konuşmadığı için tek benle konuştuğu için onlar onu kötü bilmiyorBu tür şeyler bana liseli kafası geliyor, lisede olurdu bi tarafı tutup ölümüne savunup karşı tarafa carlamak, düşünüyorum şu an kimse için kimseye kızmam heralde ya, 2 yakın dostum küstü ikisine de kızmadım beni ilgilendirmez deyip ikisiyle de arkadaşlığa devam,,, karşı taraf sevmediğim tipler olsaydı belki biraz taraf tutabilirdim ama arkadaşın biraz iki yüzlü gibi geldi bana kimseyle aram bozulmasın der gibi,,, yüzlerine karşı şizofrensiniz diyorsa ayrı tabi
tabii ki onu birinin savunmasını beklerdiArkadaşınızın yapısı bu olabilir mi? Aynı şey kendi başına gelseydi nasıl tepki verirdi?
evet aynen öyle olduSeni hatalı olduğun konusunda manipüle etmiş de ondan.
İnsan hatalı gördüğü arkadaşına böyle mi açıklama yapar. Ki hakarete uğradım diyorsun insan ağzını açıp hiç değilse ayıp oluyor ama demez mi.
Arka planda sana yazıp muhatap olma çıkalım gruptan da yazabilirdi. Birlikte hareket edebilirdiniz.
Grupta iyi polisi oynamış güya. Etliye sütlüye karışmadan ayrılmış. Karşı tarafla da kötü olmamış. Bravo kendisine
İşte politik davranmış:)evet aynen öyle olduhayır kız diyorki saçma sapan konuşmalarını dinlemek zorunda değiliz grupta sus demen lazım sustur arkadaşını diyor oda şöyle yazdı tamam okumayın ozaman kimse kimseyle muhatap olmasın. İnsan arkadaşına biri böyle diyince tamam kimse kimseyle muhatap olmasın der mi? tamam ? tamam mı? tamam...
teşekkürr ederim desteğiniz için ama işte sevmek yetmiyor çok değer vermiştim gerçekten ağladım çok sevdiğim biriydi ama bu özelliği beni bitirdi tükendim yani bana hatalı diyip gittiİşte politik davranmış:)
Hiiiiç sevmediğim insan tipi.
Ne şiş yansın ne kebap…
Malkoçoğlu gibi davranmasın ok ama ne o öğretmen gibi herkes sussun tıp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?