güvendiğiniz kişinin sizi savunmaması ne yapmam gerekiyor

Hakliysaniz kimsenin sizi savunmasına gerek yok.

Bazı insanlar gerçekten ne kadar laf anlatsan anlamıyor. Hayret ediyorsun ama gerçek anlamıyorlar. Eğer muhattapların böyle insanlarsa arkadaşının dediği doğru
Bence dogru degil. Benim de var boyle arkadaslarim “laf anlamaz zaten bosver” diyip susturan. “Anlamazsa anlamasin benim icimde kalmasin. Senin de destegin oldugunu bileyim arkamda” diye dusunurum.

Size destek olan olmamasi yanlis oldugunuz anlamina gelmez. Muhtemelen arkadasiniz da destek olsa diger kizlar bi kulp bulacakti size. Arkadasiniz eger kizlarla arasini bozmamak icin yapmiyosa affedilmez bir sey degil ama bir yandan da onlarla iyi oluyorsa o da dost degilmis.

Su an zor görünüyor hayat ama uni bitince kurtuluyosunuz. Allah sabir versin ev paylasan herkese

Diyin sizin arkanizda ordu da olsa savunacak hakli oldugunuz anlamina gelmez diye. Dindarlarsa dinden vurun bakin peygamber hakliydi arkasinda kimse yoktu diye ataturkculerse ataturkten ne biliyim ne milli ve dini degerleri varsa bi ornek verin ordan

Hakliysaniz kimsenin sizi savunmasına gerek yok.

ilk paragrafınızı okurken gözüm doldu gerçekten aynen öyle demişti ikinci sözü de ben söylemiştim yine hatalı olan kötü hissettirilen manipüle edilen ben oldum maalesef yufka yürekli iyi insanların dünya hayatı azap gibi geçiyor hakkınızı savunsanız siz hatalı olursunuz

Canim benim uzulme. Simdi sinirlenir haksiz olursun ama boyle boyle nasil sinsice laf sokulur, hakli cikarak kavga edilir falan ogreniyorsun. Hayata hazirliyor resmen. Ben iki kere aglaya aglaya oda degistim. 3.de ogrendim nasil laf sokulur hakli cikilir sonra ozguvenim artarak ciktim. Sen de ogreneceksin ve guclenerek cikacaksin

Arkadaşınızın yapısı bu olabilir mi? Aynı şey kendi başına gelseydi nasıl tepki verirdi?

bilmiyorum gerçekten beklemiyordum kalbim kırık ama onunla konuşamıyorum bile bu durumu
Seni hatalı olduğun konusunda manipüle etmiş de ondan.
İnsan hatalı gördüğü arkadaşına böyle mi açıklama yapar. Ki hakarete uğradım diyorsun insan ağzını açıp hiç değilse ayıp oluyor ama demez mi.
Arka planda sana yazıp muhatap olma çıkalım gruptan da yazabilirdi. Birlikte hareket edebilirdiniz.
Grupta iyi polisi oynamış güya. Etliye sütlüye karışmadan ayrılmış. Karşı tarafla da kötü olmamış. Bravo kendisine

Bu tür şeyler bana liseli kafası geliyor, lisede olurdu bi tarafı tutup ölümüne savunup karşı tarafa carlamak, düşünüyorum şu an kimse için kimseye kızmam heralde ya, 2 yakın dostum küstü ikisine de kızmadım beni ilgilendirmez deyip ikisiyle de arkadaşlığa devam,,, karşı taraf sevmediğim tipler olsaydı belki biraz taraf tutabilirdim ama arkadaşın biraz iki yüzlü gibi geldi bana kimseyle aram bozulmasın der gibi,,, yüzlerine karşı şizofrensiniz diyorsa ayrı tabi

hayır muhatap olamam diyor konuşmuyor zaten onlarla konuşmadığı için tek benle konuştuğu için onlar onu kötü bilmiyor

evet aynen öyle oldu hayır kız diyorki saçma sapan konuşmalarını dinlemek zorunda değiliz grupta sus demen lazım sustur arkadaşını diyor oda şöyle yazdı tamam okumayın ozaman kimse kimseyle muhatap olmasın. İnsan arkadaşına biri böyle diyince tamam kimse kimseyle muhatap olmasın der mi? tamam ? tamam mı? tamam...

Son düzenleme:
İşte politik davranmış:)
Hiiiiç sevmediğim insan tipi.
Ne şiş yansın ne kebap…
Malkoçoğlu gibi davranmasın ok ama ne o öğretmen gibi herkes sussun tıp:)

İşte politik davranmış:)
Hiiiiç sevmediğim insan tipi.
Ne şiş yansın ne kebap…
Malkoçoğlu gibi davranmasın ok ama ne o öğretmen gibi herkes sussun tıp:)
teşekkürr ederim desteğiniz için ama işte sevmek yetmiyor çok değer vermiştim gerçekten ağladım çok sevdiğim biriydi ama bu özelliği beni bitirdi tükendim yani bana hatalı diyip gitti

20 li yaşlarda olsaydım eğer derdim ki arkadaşım beni savunmadi şunu dedi.bu arkadaşım değil.silerdim.

15 yıl sonra diyorum ki arkadaşın arkadaşım olmak isteyeceğim biri. 15 yıl sonra sende böyle düşünecek kıza hak vereceksin

bence arkadaşın yanlış bişey yapmamış
savunmak zorunda değil zaten savunmanın da bi faydası olmuyor
bıkmış da olabilir karşı taraftan, ben bıktığım insanlara genelde tamam sen haklısın deyip geçiyorum mesela
tartışmaya asla girmiyorum
böyle düşünmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…