• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Güvenilir Bir Bebek Bakıcısı..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

redbarby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
146
4
68
İstanbul
Arkadaşlar ben bebeğime güvenilir bir bakıcı desteği ile bakmak istesem yada bu tarz bakıcı arayanlar için açtım bu konuyu. tanıdıgınız güvenilir bakıcılar var mı yada siz iyi bir bakıcıysanız burada bir data oluşturarak kişilerin faydalanmasını sağlayabiliriz..

merhaba çok güzel izah etmişsiniz bende sizin dediğiniz gibi bir bakıcı işi arıyorum ben bursa da oturuyorum 20 yıllık evliyim 4çocuğum var en büyüyü 18 yaşında ve çocukları çok seviyorum çocuklarla zaman geçirmekten hoşlanıyorum

Merhaba bende Bursa'da oturuyorum. Çocuklarımın eğitimi için evimde çocuk (yada yaşlı bir teyze) bakmak istiyorum. Evim bu iş için müsait. Çocuklarımın okul saatleri yüzünden dışarı pek çıkamıyorum. Ücreti azda olsa razıyım ama bir türlü kısmet olmadı. Allah bakıcı arayanlara hayırlı bakıcı,bakıcılık işi arayanlarada hayırlı iş nasip eylesin.

haklısınız guvenılır bir bakıcı kadar kıymetlı bir sey yok bence de. allah kalbinize gore versın ınsallah dilerim ki.
.....................adresime isim soyad ve telefonlarınızı yazarsanız tanıdıgım arkadaslarıma ıletırım ne dersiniz? ben bursaya gelınce de muhakkak ırtıbata gecerım sızınle :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sizin veya arkadaşlarınızın ihtiyacı olursa benim mesenem yardım ederseniz çok sevinirim kendinize iyi bakın allaha emanet olun

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar ,
Bende yatılı bakıcı arıyorum tanıdıgı bildiği ya da ilgilenen varsa msj atabilirmi
teşekkürler...

merhabalar ,
Bende yatılı bakıcı arıyorum tanıdıgı bildiği ya da ilgilenen varsa msj atabilirmi
teşekkürler...

Acaba nerede oturduğunuzu öğrenebilirmiyiz.Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum.Gerçi ben ancak evimde bakabilirim.Evim çocuk bakım ve gelişimi için uygun. Gün içerisinde internet aracılığıyla istedğiniz zaman çocuğunuzu görebilmeniz mümkün.Hafta sonları ve akşamlarıda sorun olmaz.

Öncelikle merhaba yazılanları ve mesaj okuduğum zaman her kezin yazdığı şey hepsinde aynı sözler geçiyor güvenilir bir bakıcı arıyorum deniyor ozaman aranılan güvenilir bakıcı nasıl olmalı lütfen paylaşmanızı bekliyorum

Acaba nerede oturduğunuzu öğrenebilirmiyiz.Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum.Gerçi ben ancak evimde bakabilirim.Evim çocuk bakım ve gelişimi için uygun. Gün içerisinde internet aracılığıyla istedğiniz zaman çocuğunuzu görebilmeniz mümkün.Hafta sonları ve akşamlarıda sorun olmaz.

merhaba ,
Ben istanbuldayım ve yatılı bakıcı arıyorum
ilginize teşekkürler,

Bursada yaşıyorum. Sınıf öğretmeniyim. Fakat Hakkari ŞEHİR MERKEZİNDE görev yapıyorum. Hem Bursada hem Hakkaride oğluma bakabilecek, anneanne-babaanne ya da teyze-hala gibi ilgi gösterebilecek sigara içmeyen karakter sahibi 30-50 yaş arası yatılı kalabilecek bir bayan arıyorum. Bursa-Hakkari arası her geliş-gidiş yol ücretleri - yeme içme bana ait. Bunların dışında bir aylık vereceğim. Önyargılarla gittiğim Hakkari' de Bursadakinden daha mutlu yaşıyorum. İnsanlar çok iyi, sahiplenici, koruyucu, misafirperver, değer veriyorlar vs. Ben Şehir merkezinde görev yapıyorum İLÇELERDE DEĞİLİM. Şimdiden işe başlayıp Eylül ayında Hakkariye benimle gelecek, seneye Haziranda kesin dönüş yapıcaz. Sömestr tatilini saymazsak topu topu 8 ay orada kalacağız. Döndüğümüzde de Bursa' da oğluma bakmaya devam etsin istiyorum.

Evimde çocuk bakıyorum... Anadoluhisarı / kavacık kavşağına yakın konumda ve göksuevlerine sınır olan evimde çocuk bakıyorum. 1 yaş üstü çocuklar tercihimdir. 10 yıl yarı zamanlı, son 7 yıldır tam zamanlı 2 kız kardeşe baktım.
Evim bahçekatı, oturduğum sitede çocuk parkı , yürüyüş bisiklet, koşu alanları var, çocuklar için ideal bir konumda.
Işinize giderken bırakabilir, dönüşte alabilirsiniz. Hele ki bu lokasyonda oturuyorsanız.
çocuk bakmak benim için yemek yedirip uyutmak değildir. Bilinçli ve çalışma hayatı olan bir kişiyim.

Arkadaşlar ben bebeğime güvenilir bir bakıcı desteği ile bakmak istesem yada bu tarz bakıcı arayanlar için açtım bu konuyu. tanıdıgınız güvenilir bakıcılar var mı yada siz iyi bir bakıcıysanız burada bir data oluşturarak kişilerin faydalanmasını sağlayabiliriz..

merhaba cok guzel bisey yapmıssınız bende kendi evimde bebek bakmak istiyorum gop oturuyorum güven cok önemli özellikle bebek bakımında cünku en degerlı varlıgımız cocuklarımız ilgılenenlere duyurulur

merhaba cok guzel bisey yapmıssınız bende kendi evimde bebek bakmak istiyorum gop oturuyorum güven cok önemli özellikle bebek bakımında cünku en degerlı varlıgımız cocuklarımız ilgılenenlere duyurulur

nerede oturdugunuzu mail adresinizi, cocugunuz varmı evli misiniz vb bilgileri yazarsanız daha iyi olur sanırım :)

nerede oturdugunuzu mail adresinizi, cocugunuz varmı evli misiniz vb bilgileri yazarsanız daha iyi olur sanırım :)

merhaba evliyim 2 büyük cocugum var gop <vedatdaloy<tarafında oturuyorum ben kendi evimde bakmak istiyorum evim cocuk bakımı konusunda musait temiz ve titiz bir insanım sigara kullanmıyorum ankara oturuyorum

Son düzenleme:
Evimde çocuk bakıyorum... Anadoluhisarı / kavacık kavşağına yakın konumda ve göksuevlerine sınır olan evimde çocuk bakıyorum. 1 yaş üstü çocuklar tercihimdir. 10 yıl yarı zamanlı, son 7 yıldır tam zamanlı 2 kız kardeşe baktım.
Evim bahçekatı, oturduğum sitede çocuk parkı , yürüyüş bisiklet, koşu alanları var, çocuklar için ideal bir konumda.
Işinize giderken bırakabilir, dönüşte alabilirsiniz. Hele ki bu lokasyonda oturuyorsanız.
çocuk bakmak benim için yemek yedirip uyutmak değildir. Bilinçli ve çalışma hayatı olan bir kişiyim.
Anlamıyorum insanlar çocuğu evden çıkmasın diyee bakıcı arıyorla şimdi yeni akım başadı evide çocuk bakmak istiyorum diyorla çucuğu bakıcıya götürmektense kreşe götürmek daha pantıklı deyilmi bu bakıcı arkadaşlar iş arıyorlar nerde görülmüş iş ayaklarına gemesi emek olmadan ekmek olmaz kusura bakmayın arkadaşlar çalışmak istiyorsanız bence biraz özverili olmalısız

Anlamıyorum insanlar çocuğu evden çıkmasın diyee bakıcı arıyorla şimdi yeni akım başadı evide çocuk bakmak istiyorum diyorla çucuğu bakıcıya götürmektense kreşe götürmek daha pantıklı deyilmi bu bakıcı arkadaşlar iş arıyorlar nerde görülmüş iş ayaklarına gemesi emek olmadan ekmek olmaz kusura bakmayın arkadaşlar çalışmak istiyorsanız bence biraz özverili olmalısız

dogru soyluyorsun herseyden once zaten enneler kendı evlerınde bakılmasını tercıh eder daha guvende hısseder vs. hem bu sankı sey gibi oluyor cocuk benım evımde olsun ben de bıyandan ev ıslerımı hallederım kaldıkı cocuga bakan bayanlardan cogu anne evde yemek ya da etrafın duzenını de saglamasını beklıyor, degıl kendı evınde bakmak. sonucta enneler ısten eve geldıgınde evbiraz duzenlıolsun kızaman kaznaayım dıyrolar haklı olarak.

Back
X