güvenilir erkek gerçekten yok

Erkeklerin aldatmaya meyilli olduğu bir gerçek konu cinsellikse orada yanlış var kadınlar da bir o kadar cinselliğe meraklıdır ama şöyle bakınca toplum olarak erkeğin aldatmasına daha töleranslıyız değil mi?

mesela bugün bir konuda adam birileriyle konuşuyor eşi konu açmış acaba ikinci şansı vereyim mi diye halbuki kadın yapsa çoktan mahkeme kapısındalardı hatta daha da kötüsü şiddet olurdu.

kadınların aldatmasıyla erkeklerinki bir değil bence. ikisi de yanlış tabii ancak kadınların erkekler gibi ''skor'' amaçlı aldattığını düşünmüyorum mutlaka ciddi anlamda etkilenmesi lazım ya da üzücü ama intikam amaçlı başka erkekle olan kadınlar da yok değil halbuki erkek öyle değil. öncelikli amaçları skor. siz ahlaktan bahsetmişsiniz ancak öyle bir erkek görürseniz haber verin ben bunun aksini görmedim en ahlaklı olan erkekler bile ayaklarına gelen bu fırsatı kaçırmazlar neden kaçırsın ki bir anlık kaçamak şansı doğmuş..

bu üzücü gerçeği bilmemiz lazım. sadık erkek aldatma düşünmeyen erkektir aslında. halbuki hoş bir bayanla kurdukları arkadaşlıktan sonraki ilk açık kapıda aklı kaymayacak erkek sizce kaç tane?

Konu sahibi evleniyormus :) gec kalmisiz :)

Ben öyle bir erkekle evliyim. Öyle bir erkeğin kızı ve öyle bir erkeğin kardeşiyim. Sayısını söylemem için zarf atmış olmam lazım sanırım. Ne yazık ki! böyle bir şey yapmadığım için sayı veremeyeceğim. Bu arada hala "hoş bir bayan" diyorsunuz. Bence tıpkı o erkek gibi o da ahlaksız bir insan. Lütfen gazetelere tekrar bir bakın, uğruna birlikteliklerin bozulduğu erkek ve kadınların görünüşü nasıl?

Ben konu sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Konu sahibi, tanimadigi birinin eklemesi sonrasi eril kisinin yelkenleri suya indirmesi yerine bu kisinin saglam bir durus sergileyerek ekleyen kisiye karsi temkinli davranmasini gormek istedi. Kim olsa yapmaz ki tarzinda eril kisinin bu davranisini mesru kilan aciklamalar da cok makul degil. Saglam karakterli bir insanin sapasaglam bir durusu da olur. Bu kadar net!

Taktik tartisilir ama bu ornek uzerinden kendi adima guzel bir genelleme yapacak olursam sunu soyleyebilirim gonul rahatligiyla: Guvenilir erkek yok. Hicbirine guvenmiyorum ve daha da vahimi hepsinden nefret ediyorum.

öyle bir erkekle evli olduğunuzu nasıl anladınız yani bir sürü kadın başka erkek kalmamış gibi kocanızın peşinden koşturuyordu da eşiniz hepsini ''ben evliyim'' deyip red mi etti?

Pek inandırıcı gelmedi bana..
hoş bayan dememin sebebi de şu aldatmak isteyen ''ahlaksız'' erkek diğer kadının yüzüne filan pek bakmaz ama sonradan aklı çelinecek erkekse eh biraz hoş olması lazım ki anlamı olsun.

30 yillik kocaniz aldatmis sanki.
Gayet guvenilir erkekler de var bu genelleme de hos degil

Yine atladim sazan gibi
Niye hortlatiyonuz su konulari allaskina

Kendine karşı katı kurallısın o halde görücü usülle tanışıp evleneceksin , ilişkiyi beceremeyenlerdensin

Sizi inandırmak gibi bir mecburiyetim mi var? Neyse siz anlamak, anlaşmak, fikir üretmek değil de sırf muhalefet olmak için konuşanlardansınız. Sizinle çene çalmak isterim ama boş vesveselerinize ve bir adım ileri gidemeyen fikirlerinize ayıracak vaktim yok

İyi de aranizda bir sey yok ,daha önce 1 kez görüşmüşsün sana kör kütük aşık olmasınımı bekliyordun ki

Öncelikle her erkek aynı değildir, her kadın aynı olmadığı gibi .
Biz sevgilimle henüz arkadasken bende denemistim bi kez farklı fotograflar koyup konusmustum. Koydugum kız benden güzel olmasın baya güzeldi ama sevgilim kiza iltifat asla etmedi . Kiza sadece bana olan aşkını anlattı hep beni anlattı . Shannayi cok seviyorum öyle oldu böyle oldu sence ne yapmaliyim falan demişti hep .
10 yıl oldu gerçekten kendisine güvenim sonsuzdur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…