Ben aslında farklı düşünüyorum, sizi görmüş bir kez konuşmus eğer sizi çok beğenseydi etkilenmiş olsaydı sürekli sizinle konuşup zaman geçirmek sizi tanımak isterdi, kendınız soylemışsiniz siz de online olmanıza rağmen sahte hesapla sohbet etmeyi tercih etmiş.
1 kere görüşmeyle tabiki sadakat beklemek biraz saçma ama burda önemli olan o sahte hesaba ilgisinden fazla size olan ilgisizliği bence.
artık iyice umutsuzluğa kapıldım güvenilir erkek gerçekten yok zaten kısmeti kapalı biriyim eski konumu bilen 40 yılın başı beni biri beğenmiş bir arkadaşımın arkadaşı numaramı filan almış arkadaşım da söyledi bana daha önce 1 kere aynı ortamda bulunmuştuk ben de tanımaya değer dedim neyse numaramı verdi aradı çocuk beni dün konuştuk ama öyle havadan sudan filan sonra face ten eklemiş bugün kabul ettim ben bu çocuğu tam tanımıyorum şeytan dürttü sahte bir face adresi aldım bi kaç güzel kız fotosu koydum ama doğal fotoğraflar yani hesabın sahte olduğu çok dikkat etmezsen anlaşılmaz bunu ekledim kabul etti msj attı hemen tanıyamadım filan diye ben de dedim ki sizi tanımak için ekledim o da dediki iyi güzel tanışalım o zaman gece gece iyi geldn filan dedi bu arada benim de gerçek face im aktif bana hiç bi şey yazmadı slm bile vermedi hep sahte hesabımdaki sözde kızla konuştu o kadar moralim bozuldu ki bi daha onunla görüşmemeye karar verdim arkadaşıma da söyleyeceğim bana pek güven vermedi diye
evet ben de özellikle buna sinirlendim ben de online olmama rağmen bana hiç bir şey yazmadı fake hesapla konuştu. ayrıca ben internetten face ten tanışmalara pek sıcak bakmıyorum ben tanımadığım biri eklediğinde kabul etmiyorum o kabul etti üstüne üstelik bi de tanışmak için sohbete başladı eğer gerçekten bana değer verseydi böyle bir şey yapmazdı diye düşünüyorum. Bütün erkekler bu şekilde yapmaz tanımadıkları kızları kesinllikle kabul etmeyen erkekler de var sevgilisi olmamasına rağmen face ten kızlarla tanışmaya sıcek bakmayanlar da var ben böyle birini istiyordum öyle olmadıını gördüm zaten hiç ses de çıkmadı artık hiç aramadı
Daha önce de yazdık hep, kurcalamayın bu adamları bu kadar, bozmayın ayarlarını. Henüz 1 kez görüştüğünüz biri size müthiş şekilde bağlanamaz. Henüz flört bile etmiyorsunuz. Niye deniyorsunuz onu? Sizi denese hoşunuza gider mi?
Bazı arkadaşlar daha sana baglanmamıs neden deniyorsun gıbı bırsyler yazmışlar ama ,Şöyle bir şey var .Çocuk seninle konuşmaya başladı nıyetınız hanı tanımak bırbırınızı ve bunun ıcın ılk bır adım atmaktır.Yanii illa bağlanmasına gerek yok .Zaten en basta ne ise erkek öyle devam eder ne olursa olsun.İlk baştakı hal hareketlerı davranış ve konusmalrı kısaca hersey gelecekte nasl bır ınsan olacağının ıp ucunu verır.Bır erkek adam ise en basta senle tanışmak ıcın adım atmışsa böyle bir pislik yapmamalı .Yapıyorsa Adamlığımı kallmış..Benim düşüncem bu.
adami ne sifatla denediniz? yaptiginiz cok garip bir sey. akliniza gelmesi bile tuhaf... adam sizi 1 kere gormus ne deseydi benim sevgilim var mi deseydi.. cok enteresan ya cidden cok garipartık iyice umutsuzluğa kapıldım güvenilir erkek gerçekten yok zaten kısmeti kapalı biriyim eski konumu bilen 40 yılın başı beni biri beğenmiş bir arkadaşımın arkadaşı numaramı filan almış arkadaşım da söyledi bana daha önce 1 kere aynı ortamda bulunmuştuk ben de tanımaya değer dedim neyse numaramı verdi aradı çocuk beni dün konuştuk ama öyle havadan sudan filan sonra face ten eklemiş bugün kabul ettim ben bu çocuğu tam tanımıyorum şeytan dürttü sahte bir face adresi aldım bi kaç güzel kız fotosu koydum ama doğal fotoğraflar yani hesabın sahte olduğu çok dikkat etmezsen anlaşılmaz bunu ekledim kabul etti msj attı hemen tanıyamadım filan diye ben de dedim ki sizi tanımak için ekledim o da dediki iyi güzel tanışalım o zaman gece gece iyi geldn filan dedi bu arada benim de gerçek face im aktif bana hiç bi şey yazmadı slm bile vermedi hep sahte hesabımdaki sözde kızla konuştu o kadar moralim bozuldu ki bi daha onunla görüşmemeye karar verdim arkadaşıma da söyleyeceğim bana pek güven vermedi diye
harika bir tespit :)Kısmetim kapalı demişsiniz, bunu kendiniz yapıyor olabilir misiniz ....
Hakikaten erkekleri çok aptal sanıyorsunuz. Adam aotal değil ya. Birinin dalga geçtiğini biliyor ve açık vermesini bekliyor sadece. Siz onu denerken o kim olduğunu anlayamadığı kadınla dalga geçiyor şu an. Artık şu zehir hafiyelik numarasını bırakın. Çünkü bayatladı. Bir de büyük ihtimalle sizin yaptıpınızı da anlamıştır.
Ben "erkekler aldatmaya meyillidir, onlar cinselliğe daha düşkündür, kadına dayanamaz" klişelerinin sadece bu durumu normalleştirdiğine inanıyorum. Biz bunları söyleye söyleye toplumca kanıksıyoruz. Herhangi bir şekilde bir bayanla ilişkisi -nişan, söz, evlilik, sevgililik- olan ahlaklı hiçbir erkeğin bunu yapacağına inanmıyorum. Kaldı ki kadınlar da aldatıyor, yakışıklı erkeğe dayanamadıkları için mi sizce? Her gün gazetelerde, tv de aldatma ve aşk cinayetleri görüyoruz. Kaçı alımlı kadın? Ya da kaçı yakışıklı erkek? Bin tane gönlüm olsa birini vermem dediğim cinsten çoğu. Mesele güzellik değil inanın. Ahlaksızlık!çok küçük ihtimal de olsa mümkün ancak şu var ki en sadık erkek bile güzel alımlı bir kadının teklifine hayır demez fırsatı kaçırmaz yani bana göre sadık erkek böyle şeyleri düşünmeyen erkektir yoksa hoş bir bayanın ilgisine hangisi kayıtsız kalır..
zaten hep derim fırsatını bulan erkek bir başka kadınla birliktelik şansını es geçmez. mesela bu facebook masalında da yakalanınca ben sen olduğunu anladım deyip sıyrılabilir ama yarın bir yerde tanıştığı bir bayandan böyle bir teklif gelirse sence tarzı ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?