güvenilir erkek gerçekten yok


evet ben de özellikle buna sinirlendim ben de online olmama rağmen bana hiç bir şey yazmadı fake hesapla konuştu. ayrıca ben internetten face ten tanışmalara pek sıcak bakmıyorum ben tanımadığım biri eklediğinde kabul etmiyorum o kabul etti üstüne üstelik bi de tanışmak için sohbete başladı eğer gerçekten bana değer verseydi böyle bir şey yapmazdı diye düşünüyorum. Bütün erkekler bu şekilde yapmaz tanımadıkları kızları kesinllikle kabul etmeyen erkekler de var sevgilisi olmamasına rağmen face ten kızlarla tanışmaya sıcek bakmayanlar da var ben böyle birini istiyordum öyle olmadıını gördüm zaten hiç ses de çıkmadı artık hiç aramadı
 
Canım insanlar evlenip aldatılıyorlar bu yüzden bir sürü insan boşanıyor onlar bile güvenilir insan yok demiyorlar böyle sen daha sevgilin bile olmayan biri için böyle söylüyorsun . Ben erkek arkadaşımın güvenilir olduğunu düşünüyorum o yüzden istedim zaten . Emin ol az da olsa güvenilir erkek vardır . Yani direk numaranı isteyip faceden ekleyen birinden başka davranış biçimi beklenemezdi zaten onun için . O yüzden kafana takma o kendi kişiliğine uygun olanı yapmış yani kişiliksizliğine . Sana tavsiyem öyle internetten ilişki yapma . Numaranı falan verme . İnan hayatında pişman olacağın şeyleri yapmanın yoluna girmiş olursun böyle yaparsan .
 

Erkekler onlara hiç bir zaman güven olmaz..Bu hayatta gerçekten tek güveneceğin kim biliyormusun Kendin..Kendinden başkasınaa asla güvenmiceksin.!!!
Değmiyor çünkü ,çiğ süt emmiş insanoğlu..Erkekler kısacası pisliğin teki.
Hayırlısını iste her zaman çok dua et Allah dan iste.Senin için hayırlı olan ne ise o olur inşallah.
İyi ki de denemişsin nasıl bi varlık olduğunu öğrendin.

 

Bosver öyleyse takma bile memlekette erkekmi kalmadı illa doğru düzgün birileri vardır bu tipler benim gözümde küçük insanlar sendede öyle anlaşılan düşünmeye değmez
 
Bazı arkadaşlar daha sana baglanmamıs neden deniyorsun gıbı bırsyler yazmışlar ama ,Şöyle bir şey var .Çocuk seninle konuşmaya başladı nıyetınız hanı tanımak bırbırınızı ve bunun ıcın ılk bır adım atmaktır.Yanii illa bağlanmasına gerek yok .Zaten en basta ne ise erkek öyle devam eder ne olursa olsun.İlk baştakı hal hareketlerı davranış ve konusmalrı kısaca hersey gelecekte nasl bır ınsan olacağının ıp ucunu verır.Bır erkek adam ise en basta senle tanışmak ıcın adım atmışsa böyle bir pislik yapmamalı .Yapıyorsa Adamlığımı kallmış..Benim düşüncem bu.
 
İyi de daha muhabbetiniz yok bir bağ yok bir şey yok aranızda ne bekliyorsunuz ki
Seçenekleri değerlendirmiş iyi yapmış bence
 

ama sonuçta oda online mış ve yazmamış. bence önceden görmen iyi olmuş. böylelerine baştan şans verme sonra çok üzülürsün benden demesi. zaman geçtikçe daha çok bağlanıcaksın ozaman aldatsa bile ayrılmak çok zor gelicek sana. abla tavsiyesi sana. çevremde çok gördüm.
 

kesinlikle düşüncelerimizi yazmışsınız. ayrıca tanışma aşamasındalar madem neden vaktini ona değil de diğer kıza veriyor. bu erkeğe asla şans verme
 
iyi de canım sizin aranızda hiçbir şey yok ki tabi ki konuşabilir kocan değil sözlün değil sevgilin değil ne bekliyordun ki
 
Böyle şeyler yapmaya devam ederseniz daha çok üzülürsünüz. Daha ortada hiç bir şey yokken ilk günlerde ne bekliyorsunuz herkesi terslicek benim konuşcağım kız var dicek falan mı. Uzun zamandan sonra yapsa anlarım evet ama bu durumda bence çok saçma bekleyiş sizinki.
 
Erkek çok Adam yok adlı felsefenin bir örneği daha mı diyelim o zaman inşallah adam gibi bir adamla evlenmiştir ve mutludur
 
Peki siz böyle bir şey yaparak güvenilir misiniz ? Daha bir kere görüştüğünüz bir adam aranızda ciddi bir durum yok tabikide başkası olursa konuşacak, bence gayet normal bir durum. Sevgili olsanız da konuşsa o zaman problem olurdu
 
Hakikaten erkekleri çok aptal sanıyorsunuz. Adam aotal değil ya. Birinin dalga geçtiğini biliyor ve açık vermesini bekliyor sadece. Siz onu denerken o kim olduğunu anlayamadığı kadınla dalga geçiyor şu an. Artık şu zehir hafiyelik numarasını bırakın. Çünkü bayatladı. Bir de büyük ihtimalle sizin yaptıpınızı da anlamıştır.
 
adami ne sifatla denediniz? yaptiginiz cok garip bir sey. akliniza gelmesi bile tuhaf... adam sizi 1 kere gormus ne deseydi benim sevgilim var mi deseydi.. cok enteresan ya cidden cok garip
 
konu sahibi siz o tür erkeklerle hiç muhatap olmayın en iyisi onların amacı bellidir muhtemelen..
inşallah karşınıza doğru düzgün birisi çıkar.. hakkınızda hayırlısı olsun,hiçbir şey için olumsuz olmayın..
 

çok küçük ihtimal de olsa mümkün ancak şu var ki en sadık erkek bile güzel alımlı bir kadının teklifine hayır demez fırsatı kaçırmaz yani bana göre sadık erkek böyle şeyleri düşünmeyen erkektir yoksa hoş bir bayanın ilgisine hangisi kayıtsız kalır..

zaten hep derim fırsatını bulan erkek bir başka kadınla birliktelik şansını es geçmez. mesela bu facebook masalında da yakalanınca ben sen olduğunu anladım deyip sıyrılabilir ama yarın bir yerde tanıştığı bir bayandan böyle bir teklif gelirse sence tarzı ne olur?
 
Ben "erkekler aldatmaya meyillidir, onlar cinselliğe daha düşkündür, kadına dayanamaz" klişelerinin sadece bu durumu normalleştirdiğine inanıyorum. Biz bunları söyleye söyleye toplumca kanıksıyoruz. Herhangi bir şekilde bir bayanla ilişkisi -nişan, söz, evlilik, sevgililik- olan ahlaklı hiçbir erkeğin bunu yapacağına inanmıyorum. Kaldı ki kadınlar da aldatıyor, yakışıklı erkeğe dayanamadıkları için mi sizce? Her gün gazetelerde, tv de aldatma ve aşk cinayetleri görüyoruz. Kaçı alımlı kadın? Ya da kaçı yakışıklı erkek? Bin tane gönlüm olsa birini vermem dediğim cinsten çoğu. Mesele güzellik değil inanın. Ahlaksızlık!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…