sizi bi kere görmesine rağmen numaranızı isteyip koştura koştura facebooka eklemesinden güvenilmez, önüne gelende şansını deneyen bir adam olduğunu anlayamıyosunuz da fake hesap açıp onu deneyince mi anca bu sonuca varabiliyosunuz?
ilginçsiniz.
ayrıca da insanların 10 yıllık kocaları yapıyo bunları, sizi bi kere görmüş bi adamdan ne bekliyodunuz çözemedim.
fake hesaba "ben bi kızla tanışıcam şimdi git başımdan diyip silmeli miydi?"
çok komik.
artık iyice umutsuzluğa kapıldım güvenilir erkek gerçekten yok zaten kısmeti kapalı biriyim eski konumu bilen 40 yılın başı beni biri beğenmiş bir arkadaşımın arkadaşı numaramı filan almış arkadaşım da söyledi bana daha önce 1 kere aynı ortamda bulunmuştuk ben de tanımaya değer dedim neyse numaramı verdi aradı çocuk beni dün konuştuk ama öyle havadan sudan filan sonra face ten eklemiş bugün kabul ettim ben bu çocuğu tam tanımıyorum şeytan dürttü sahte bir face adresi aldım bi kaç güzel kız fotosu koydum ama doğal fotoğraflar yani hesabın sahte olduğu çok dikkat etmezsen anlaşılmaz bunu ekledim kabul etti msj attı hemen tanıyamadım filan diye ben de dedim ki sizi tanımak için ekledim o da dediki iyi güzel tanışalım o zaman gece gece iyi geldn filan dedi bu arada benim de gerçek face im aktif bana hiç bi şey yazmadı slm bile vermedi hep sahte hesabımdaki sözde kızla konuştu o kadar moralim bozuldu ki bi daha onunla görüşmemeye karar verdim arkadaşıma da söyleyeceğim bana pek güven vermedi diye
Herkes yazmış ben de yazayım.İlişki başlamadan erkeğin sadakatini ölçmek nedir?Bu bence sizin sadece özgüven eksikliğinde olduğunuzu gösterir.
Bence ilişkinin rayına oturması en az 5 ayı alıyor.Tamamen yolunda gitmesi karşılıklı sadakatin oluşması ise 2 sene.Böyle diyerek sevgili olduğunuzda başlarda aldatıldıysanız affedin demiyorum.Ama kılı kırk yarıp sevgilinizin ilişki hevesini yıpratmayın.Kendinizi izlediğiniz aşk filmlerine kaptırmayın.Gerçek dünyada ilk görüşte yemeden içmeden kesilip karşındakine delice aşık olmak gibi bir şey yok.Zamana bırakın yaşadığınız anın tadını çıkarın.
Senin olayında karşındaki erkek gayet normal bir tepki vermiş.Sonuçta açtığın sahte profille o erkeğe iş atmışsın.Kendin de duygularını sanırım tam olarak göstermemişsin.E erkek mantığı da tabi ki iş atan kişiyi tercih eder.
bu yoruma katılıyorum
ayrıca o adamın kız arkadaşı da yok zaten. istediğiyle konuşur yani.
bir ayrıca daha; tüm erkekler aynı değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?