güveniyodum, benim eşim yapmaz diyordum

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
bugün eşim nöbetçi, genelde interneti bana bırakmaz, iddiaya çalışıyorum diye kalkmaz başımdan, ne kadar aptalmışım, safmışım, internette gezilen sayfalara bakarken gördüm, arkadaşlık sitesineüye olmuş, mesaj yazmış, çıldırıcam, yanımda yok, görmek bile istemiyorum, sesini duymak istemiyorumsenağlamasenağlama

bu kacinci ya valla midem bulaniyo artik erkeklerden.

-------------

Ah canım sakin ol, ne zor bir durum. Ama ne denir tam olarak da bilmiyorum ki. Bu erkeklerin hepsini eşşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım...

Offff offf..
Ne diyim ki..
Allahım kadınlara sabır,erkeklere de akıl fikir versin inşallah:Saruboceq:

canım en azından eyleme dökmemiş merak etmiş bakmış demekki.ama bu ona koyacağın tavrı asla değiştirmez.kesinlikle aklı başına gelsin dersini ver. allah müstahakını versin onun

üye olmuş siteye, inanamıyorum, mesaj yazmış kaç defa, kimbilir neler yazdı, hiç beklemezdim, içimden evi kırıp dökmek, avaz avaz bağırmak geliyo, daha bi senelik evliyiz, yedi ayıda ayrı geçti zaten 5 ay sayılır

off bu erkekler offf :mymeka::mymeka:
neden durmadan arayış içindeler anlamıyorum
zamanını orda geçirince bir iki kızla iki lak lak edince
varsayalım laklaktan öteye gidince eline ne geçecek
ne sanıyorlar kendilerini
yaptıklarını ömür boyu gizli kalacak her zaman tapılası saygı duyulası insanlar
olacaklarını falan mı sanıyorlar
bir gün işte böyle ufak tefek saçma sapan şeyler
alıp götürüyor bütün saygıyı sevgiyi
ne diyim allah sabır versin

sakin olmak çok zor biliyorum ama bu durumda çok sakin olmalı ve bundan sonra atacağın her adımı ince ince hesaplamalısın bence. gizliden gizliye takibe devam et ve somut kanıtın olmadan harekete geçme. somut kanıta ulaşana kadar da ne yapacağını nasıl yapacağını ayrıntısıyla planla. çok zor bir durum ama ağlayıp kendini yerlere atarak gururundan taviz verme onun gözünde de küçülme dik dur.

napıcam bilemiyorum, tepkimi göstersem bidaha yüz yüze nasıl bakıcaz, onun yüzüne bakabilirmiyim, o benim yüzüme nasıl bakıcak

somut kanıtım internetteki kayıtlar, tek tek gösterebilirim, inkar edemezheralde, hiç bişey yapmasa sadece girmiş olsa bile bana büyük saygısızlık bu, ki üye olmuş, hesaplarım, arkadaşlarım bölümüne girmiş

napıcam bilemiyorum, tepkimi göstersem bidaha yüz yüze nasıl bakıcaz, onun yüzüne bakabilirmiyim, o benim yüzüme nasıl bakıcak

bakar canım bakar
hatta üstüne pişkin pişkin ne olmuş ki hani napmışım derler
aldatma onlara göre yatakta başlar
bize göre beyinde
bunu bir erkeğe anlatmanın yolu yok ki...

haklısın, sen girmişsin o sitelere bile diyebilir

somut kanıt derken buluşmaktan filan bahsediliyormu aralarında sevgi sözcüğü geçiyormu yada cinselliğe dayalı muhabbet varmı...bunlar yoksa eee nolmuş muhabbet ettik ne var bunda diyecektir. Abartma paranoyak olmuşsun diyecektir. Ona göre gayet normal çünkü. Hatta seni bile suçlu çıkarır beni mi takip ediyorsun der bir daha da ne konuştuğunu göremezsin siler saklar. O yüzden sakince bekle. yukarıda dediklerimle karşılaşırsan haklılığın kabul olur onun gözünde. Biz kadınlar için o siteye üye olması bile kabul edilemez ama ona anlatamazsın ne var bunda der seni kıskançlıkla suçlar kötü niyetlisin der yani kısaca salak ayağına yatar.

Dur canım ya , senin kocan ne ilk ne de son olacak bu arkadaşlık sitelerine giren.
Eve gelince neden böyle birşey yapma gereği duyduğunu sor sakin sakin.
Anlatamıycaktır zaten , yada inkar edecektir.
Bundan sonra sana kalanda gün ve gün burnundan fitil fitil getimek..
Evi kırıp dökme sakın , hiç değmez.
Hepsi yapıyor bunu hayatlarında 1 kez de olsa..
Seninkide büyük olasılıkla hala bekar sandı kendini , böyle bir aptallık yaptı.
Sen düşünme nasıl yüzüne bakarım falan diye , bırak o düşünsün bunları..

önce iyice bi ifadesini al kardeşim
sonra bir güzel yuvasını yaparsın
neoluyor bu erkeklere ya evlenene kadar seviyoruz aşığız deyip evlenince
gözleri felfecir okuyo eğer olayı kesinleştirisen
iyice bi canına oku ki anlasın anyayı konyayı
bidaha deyil o siteler girmek
çevresinde bile dolaşamasın ama dediğim gibi önce iyice bir konuş

Biraz takip et bence...olayı iyice öğren ...sonra da vur yüzüne..cok üzücü bir konu ne desem bilemiyorum da aslında..gel de güven şimdi bu adama daha cok da yeni bi evlilik..konuş onunla bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…