güveniyodum, benim eşim yapmaz diyordum

aldatmanın sadece sanalalemde olduğuna eminim ama bu bile yeter

arkadaşım başlığında yazdığınla şimdi şu söylediğini okuyorum , nasıl emin olabilirsin ki?
çok yakın bir arkadaşımın eşi , arkadaşımı bu şekilde girdiği siteden tanıştığı biriyle önce farklı bir telefon hattı alarak telefonda daha sonrada birebir görüşmeyle aldattı . O yüzden emin olma sakın , tabiki dualarımız bununla sınırlı kalması için.

cnm sende çok kötü şeyler yaşamışsın, allah hepimize sabır versin

telefonda konuşup konuşmadığını bilmiyorum ama kimseyle yüzyüze görüşmediğine eminim, o da fırsatı olmadığı için eminim, görev dolayısıyla küçük ve mahrum bi yerdeyiz

bnce hemn syleme bi süre takıp et.yoksa hersey senın üstüne kalır.sen üye olmuşuna kadaar gıdebılır.işin nereye kdr gıdecegını ögren ki hiç bişey dıyemesın.

Anladım canım..
Sakin ve kararlı ol.
Dualarım seninle.
uğurkuşu'm düşüncelerimiz çok benziyor. sevgiler..

alakasız birşey olacak ama pc de nerede yaşıştığını üye olduğunu falan nasıl buluyorsunuz ben de bilmek istiyorum bunun tekniğini mümkünse? bir de girdiği sitelerden çıkış yapar ve silerse geçmişi yine de bulunabiliyor mu

üzülme kardeş değmez o düşünsün ne halt yapacağını sen sakin olmaya çalış

evet nette geçmiş bölümü var oarad daha önce ziyaret edılenler var ama silerse anca profosyonel biri bulabılır bunları illa kalıyor yani

bu erkekler bağırıp çağırmaya hele hele eleştiriye
hiç gelemiyorlar arkadaşların dediği gibi hemen karşı savunmaya
dahada kötüsü bizi suçlamaya geçiyorlar
bunlara politik yaklaşmak lazım öfkeyle kalkan zararla oturur çok doğru bir söz
birde sanki onlar bulunmaz hint kumaşıymış gibi
bizlerin onları kıskandığından dem vuruyorlar

gecmısı goruntuleden bakabılırsın.
eger gırılen sıteler sılındıyse bırde baslat menusunden calıstıra winrar yazıp winrarı calıstırıp gırılen sayfaları hatta msn adreslerını kontrol edebılırsın.

ben size bi olay anlatayım benim eşim evliliğin ilk yıllarında daha doğrusu bilgisayarın yeni alındığı ilk zamanlar oyun filan oynuyordu garibim bir de kara cahil anlamıyor hiç bilgisayardan o zamanlar. Neyse bigün bi baktım google'a almanca bir kelime aratılmış bi bastım bisiklet pompasıyla şişirilmiş gibi memeler çıktı önüme...upss dedim. be adam hadi geçmiş sekmesinden silmeyi bilmiyon bari googleden sil değilmi. neyse aldım o resmi masaüstü yaptım başka da birşey ne söyledim ne birşey. o kadar yıl geçti şimdi internet geçmişini kontrol ediyorum hürriyetin varya kelebek ekindeki bikinili filan kızlar yeminle bir tanesini açmış 20 resim var aynı kızın ama ikinciye dahi cesaret edememiş bakmaya. Tabi benden korkusundan değil cahilliğini biliyo diyoki yakalar bu cadaloz beni.

yahu ne biçim iştir yaa. aslında varya bu interneti erkeklerin kullanamayacağı hale getirseler çok iyi olucak.
bu kaçıncı duyduğum internet vakası.
nasıl güvenicez biz bunlara yaa.

benimkinin ilk vukuatı değil, daha öncede nerelere girdiyse ekran koruyucuya yanlışlıkla çıplak kadın resimleri koymuş, bi de virüs girmiş diyo, silmeyede çalışmış ama geri dönüşüm kutusunda duruyo olduğu gibi

sende erkek fotolarına bak cöksün ezilsin kendinde kusur aramaya calıssın

evet bende baktım winrarı calıstırdım ama girilen seyleri bulamadım biraz daha acıklarmısınız rica etsem

Daha 1 yıllık evliymişşin ne ... var çıplak resimlerde..
gül gibi karın var yeni evlisin çıkarsana tadını klava:klava:
Allah kimseyi şaşırtmasın

büyük konuşmuşum...şeytan dürttü şimdi yine baktım internet geçmişine cıbıl hatunlar var. ama nedense hiç sinir yapmadım ya. bunların genlerde var. illaha görecekler gözleri pörtlete pörtlete bakacaklar.

eğer şimdi söylersen inkar edecek daha önceden üyeydim öylesine girdim vs. gibi şeyler söyleyip üste çıkmaya çalışacaktır biraz daha delil toplamalısın (nasıl bilmiyorum ama) arkadaşlar casus programdan bahsetmişler elle tutulur şeylerle karşısına çıkmalısın.zor olsa bile sakin ve sabırlı olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…