cicikız emin olki tüm erkekler bakar ben bunu kabul etmiş bir kadınım yani zorlada bakmayacaksın etmeyeceksin nereye kadar. bu konuda baskı dozunu ayarlayamazsan adam bu sefer bakmadan atlar. bastırılmış duygular bir gün patlak verir adamı sıkıştıra sıkıştıra bir coşar önünü alamazsın. en kötüsüde adam baskı rejiminden kendince özgürlüğe terfi edince bir de aşık oldu sanar basit kadınlara. uğraş dur.
bugün eşim nöbetçi, genelde interneti bana bırakmaz, iddiaya çalışıyorum diye kalkmaz başımdan, ne kadar aptalmışım, safmışım, internette gezilen sayfalara bakarken gördüm, arkadaşlık sitesineüye olmuş, mesaj yazmış, çıldırıcam, yanımda yok, görmek bile istemiyorum, sesini duymak istemiyorumsenağlamasenağlama
bak tatlım simdi sana yapacaklarını anlatayım öncelikle bunu bildiğini asla çaktırmıcaksın. sonra kocana öyle şeyler yap ki adam kulun kölen olsun aklını başından al sürekli süprizler yap anla işte:) neyse ama aynı zamanda siteyi de kontrol et hala devam ediyormu diye . kocanın aklı sendeyse asla başkasına yada başkasının ilgisine muhtac olmaz ona sevgiliymişsiniz gibi davran sürekli ilgilen bak bakalım devam ediyormu adamı kopeğin edersin bak bi kadın isterse bunu yapabilir.ha baktın hala devam ediyo o zmn arkadaşların dediği gibi somut kanıtı bulunca çarp suratına ben bunları hakediomuyum die başla ordanda canına oku daha da bsey olmazsa kayınvaliden değilde kayınpederine anlat durumu direk cidden bu eşlerde çok etkili oluyor dediklerimi harfiyen uygula canım bak pişman olcagın herhangi birşeyde yapma
5 yıl geçmiş olayın üzerinden...
Ayrıca dediğiniz yöntemler bir işe yaramaz, bir insan yapmak istedikten sonra yine yapar. Kadın isterse bunu yapabilir demek, kadın dikkat etmezse aldatılmayı hakeder demekle eş değer kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?