güveniyodum, benim eşim yapmaz diyordum

cicikız emin olki tüm erkekler bakar ben bunu kabul etmiş bir kadınım yani zorlada bakmayacaksın etmeyeceksin nereye kadar. bu konuda baskı dozunu ayarlayamazsan adam bu sefer bakmadan atlar. bastırılmış duygular bir gün patlak verir adamı sıkıştıra sıkıştıra bir coşar önünü alamazsın. en kötüsüde adam baskı rejiminden kendince özgürlüğe terfi edince bir de aşık oldu sanar basit kadınlara. uğraş dur.

kafaları ancak bunlara çalışır erkeklerin :1closedeyes:

poff içim karardı arkadaşlar yaa
Allah şaşırtmasın kimsenin eşini ne diyim

uğurkuşu sana ister istemez katılıyorumm çok can yakıcı da olsa bunu kabul etmek lazım :çok üzgünüm:

Aldatmayan erkek yoktur...
Aldatmadiysa firsatini bulamamistir...

Benimki yapmaz demeyin...güvenmeyin...en bas hata bu zaten

uff ya nedir bu erkeklerden çektiğimiz .gözünün içine bakarsın kocanın.bi dediği iki olmaz.ama o ne yapar sohbet sitelerine,arkadaşlık sitelerine üye olura.hatta açık saçık sitelerdeki iğrenç kadınların vucutlarını seyerediyolar.ıyyyyyy iğrenç ya.

aslında üzülerek hak veriyorum sana.bakıyolar malesef.internette olmasa dışarda bakıyolar.bakmam diyenede inanmıyorum açıkçası.bana asıl iğrenç gelen internetteki açık saçık kadınlara bakılıyor olması.internet evliliklerin sonunu geitiryor çoğu zman.bakmasına nasıl engel olunabilir bilemiyorum.ya kavga edip boşayacaksın.ya susup eyvallah diyeceksin yada uyarıp bi daha yaprsa terk edeceğini kesin bir dille söyleyeceksin.çok sinir bozucu gerçekten.

canim benim bunlar merak ben benim esimde yyapti facebookta eski kiz arkadasini buldu onunla konusmak icin yeni msn aldi bundanistifade bir arkadaslik sitesine uye olmus ve yeni msn adresini vermis tabi ben bunlarin hepsini yakaladim cok cok ozurdiledi iliskimizdeki ilk yalani ve ilk hatasi oldugu icin afeetim ama birdaha olursa asla yuzunu bile gormem ayrica kendini de uzup durma eminim o cok rahatdir takma bir seferligine
erkekler heycan aariyoo canim benim bende cok uzulmustum ama olan bana ve karnimdakine oldu ikimiz uzulduk o yuzden simdi takmiorum canim sabirli ol byeeeeeeeeeeee klava:klava:klava:klava:bunu al kafasina kafasina carp bole

ben burda tüm aldatmaları okuyup eşime bağırıyorum...sinirlerim bozuluyor çünkü kızkardeşim hamileyken kocası tarafından aldatıl ve boşanmdılar çocuk olduktan sonra.bende de bu saplantı oldu...bu erkekler niye böyle niye?

arkadaşlar sözünüzü dinlemedim, dayanamadım, öfkeyle kalktımi ne oldu zararla oturdum, benimki zeytinyağı gibi üste çıktı, neymiş meraktan bakmış, mesaj yazmamış ispatlayacakmışım, haksız yere suçluyomuşum, nerdeyse özür dileyecektim ya, ne değişti yine internetin başında, en iyisi casus program koymak,

resmen pişkinlik yapmış klasik erkek savunması canım sakın aldanma burnundan getir fitil fitil elinden geleni ardına koyma ve asla dediklerine kanıp yelkenleri suya indirme .....

Bence interneti kapatın canım yoksa büyük ihtimalle tekrarlar, şu an bilgisayarın geçmişini silememiş ama yakında onuda öğrenir tüm geçmişi siler birşeyde öğrenemezsin klava:
Kapa interneti ikinizzde kurtulun birbirinize vakit ayırın yerimseniben

bak tatlım simdi sana yapacaklarını anlatayım öncelikle bunu bildiğini asla çaktırmıcaksın. sonra kocana öyle şeyler yap ki adam kulun kölen olsun aklını başından al sürekli süprizler yap anla işte:) neyse ama aynı zamanda siteyi de kontrol et hala devam ediyormu diye . kocanın aklı sendeyse asla başkasına yada başkasının ilgisine muhtac olmaz ona sevgiliymişsiniz gibi davran sürekli ilgilen bak bakalım devam ediyormu adamı kopeğin edersin bak bi kadın isterse bunu yapabilir.ha baktın hala devam ediyo o zmn arkadaşların dediği gibi somut kanıtı bulunca çarp suratına ben bunları hakediomuyum die başla ordanda canına oku daha da bsey olmazsa kayınvaliden değilde kayınpederine anlat durumu direk cidden bu eşlerde çok etkili oluyor dediklerimi harfiyen uygula canım bak pişman olcagın herhangi birşeyde yapma

5 yıl geçmiş olayın üzerinden...
Ayrıca dediğiniz yöntemler bir işe yaramaz, bir insan yapmak istedikten sonra yine yapar. Kadın isterse bunu yapabilir demek, kadın dikkat etmezse aldatılmayı hakeder demekle eş değer kusura bakmayın.

Allah yardımcınız olsun ya çok zor bir durum,affetmeyin sakın..

hakedilmekle ilgili en ufak bişey söylemedim sanırım yanlış anladınız.kadın yada erkek kimse aldatılmayı haketmez.yöntem gayet işe yarar
o biraz yöntemi becerebilmekle alakalı bu yöntemle kaç eş evine baglandı tahmin bile edemezsniz ben size yardmcı olmak için anlattım farklı yöntemleriniz varsa bilemem tbi allah yuvanıza selamet versin hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…