güveniyodum, benim eşim yapmaz diyordum

neler oluyor bu erkeklere ya,teknolojı ılerledıkce yedıklerı haltlarda bır bır cıkmaya basladı meydana.bence sakın ol ve haberın oldugunu bellı etme.takıp et bakalım neler yapacak gırmeye devam edecekmı.fevrı davranma bence

bi daha girmezse bile bu yanına kar kalmamalı bence, sesimi çıkarmam lazım ki beni salak zannetmesin, onun yüzünden evlenmeden önce benim olan bilgisayara elimi değemiyorum, o da arkadaşlık sitelerinde geziyor,

bence casus progrm yükle bir süre takip et...

bir çok kanıt toplayıp neyin ne olduğundan emin olduğunda çarp yüzüne herşeyi..

sen şuan sadece onun silmeyi unuttuğu birşeyi yakaladın bence... biraz pusu da bekle sadece 2 gün bile yeter.

illaki ders vericem diyorsan sök bilgisayarı al eline çekici parçala sonra koy kutuya salonun ortasına bırak. sanal hayatın sonu. annesini çekiçlesen o kadar üzülmez emin ol. iyi bir ders olur.

Valla bence de sessiz kalma, elindekiler yeterli ona yaptıklarını ispatlaman için. Bence de güzelce yüzüne vur yaptıklarını, eğer beklersen belki daha ileri gidebilir ve bu da Allah korusun boşanmaya kadar gidebilir.
Belki gerçekten meraktan yapmıştır, ama ne olursa olsun yapmaması gereken birşey.
Eğer suçunu kabul edip, af dilerse, sen bilirsin af edip etmeme konusunu.Ama af edersen de, bence ya interneti iptal ettir, yada sınırlama getir. Ve bir daha aynı şeyi tekrarlarsa,sorgusuz sualsiz bu iş biter de..
Gözünü iyice korkut yani. İpin ucunu baştan eline almak en iyisi bence....

ne desen haklısın.. artık sölicek kelime bulamıyorum, son 3 gündeki kaçıncı vaka bu! kesinlikle yanına bırakma, süründür ki bi daha aklına bile gelmesin.. ama sakın yüzgöz olma bu ne neden girdin ben yetmiomuyum filan deme.. souğuk ve sert bi tavır takın..

öncelikle çok üzüldüm kendımı okudum sanki şu yazdıklarımı belki yanlısta anlayan olur ama inanın iyiliğiniz ıcın kendım gıbı gordugum ıcın aynı sekılde bende yakaladım hemde iğrenc sitelerde aynen sogukkanlı sekılde konusayım dedım konustum deliller ortada inkar edemedı kabul etti mecburen ama yazılanlar gıbı benımı takip edıyorsun olayına bile döndü sımdı merak edılecek sen ne yaptım bir daha olmayacak sözü alarak devam ettim peki şuan mutlumuyum HAYIR en ufak gecıkmesınde eve en ufak pc de zaman gecırmesınde suphe ıcınde kalıyorum bunlar benı daha da tedırgın edıyor siz henuz 1 yıllık evlısınız 1 yılda bunu yapıyor ıse ılerısını düsünemıyorum ben 10 yıllık evliyim vede ayrılmak için daha geç oluyor hayat ortaklıgınız derınlesıyor köklesıyor yerlesıyor maddi manevi her acıdan keske o zamanlar öyle bırsey yapılsaydı bana da o zamanlar bıtırseydım cok gec olmadan artık cok geç

bencede sessiz kalamam, o internete gözünün ucuyla bakamaz artık, kolay kolay affedemem

Arkadaşlar benim bildiğim eline balta alıp parçalasa da bilgisayarı , internet bağlantısını kesse de bu adamın içinde varsa gider biryerlerden girer yyine girer yani bu sitelere.
Bence de elinde şimdilik üyeliği olduğuna dair bulgular var ama belki iş sadece üyelikle sınırlı değil.
Belki de oradan görüştüğü yazıştığı biri de vardır , seni üzmek istemem sakın yanlış anlama.
Yani sen sadece siteye üye olduğunu bikaç mesaj yazmış olabileceğini düşünüyosun en kötü ihtimalle , konduramıyorsun kocana , biz Türk kadınları böyleyiz ne olursa olsun kocam yapmaz mantığındayız ya , suçu hep kendimizde ararız.
Sen arkadaşların dediği gibi bu işi biraz daha kurcala bence , üyeliğine , kimlerle ne konuştuğuna , buradaki bir arkadaşlığı reele taşıyıp taşımadığına bak.
Şimdiden bu kadar kıdıtlı bilgiyle karşısına çıkıp hesap sorarsan , senin birşey bilmediğini anlar , yapmışsa diğer hatalarını gizler , kanıtlayamazsın da..
Biraz daha sabret ve takip et , inşallah olay sadece siteye üyelikle sınırlı kalmıştır.
Allah yardımcın olsun canım.

herkese çok teşekkür ederim, inanın sizolmasanız derdimi açabileceğim, bunu paylaşacağım kimse yok

illaki ders vericem diyorsan sök bilgisayarı al eline çekici parçala sonra koy kutuya salonun ortasına bırak. sanal hayatın sonu. annesini çekiçlesen o kadar üzülmez emin ol. iyi bir ders olur.

valla kızlar bu yazıları okusa yeter
adamın gözü korkar aldatılma olayları okuya okuya hepimiz paranoyak olduk

gerçekten ya ne oluyor millete böyle ne çok aldatma var çok geçmiş olsun arkadaşım umarım seninki sadece üyelik aşamasındadır aldatma boyutu olmamıştır

ya gülsemmi ağlasammı bilemedim şimdi, alemsiniz

aldatmanın sadece sanalalemde olduğuna eminim ama bu bile yeter

evli olan bi erkek neden bu tür sitelere üye olur ki....
erkeklere güvenilmez....
benim kocam yapmaz demem asla...
rabbimde şaşırtmasın...

size bir önerim var ama yanlış anlaşılırım diye cok korkuyorum eleştirede bılırsınız ama denenmiş bir yöntem bu erkekler niye bu kadar rahat bir dusunun cunku karsımdaki benı sevıyor benden kopamaz diyorlar bunun aksini yaşatın onun size davrandıgı gibi siz ona davranın ilgisizlesın (zor da olsa ) hani onların sizi aldatmadaki anı gibi ve şu sözü çok severım ." kişi kendınden bilir işi." sansınki onundamı hayatında biri var onu pek merak etmıyor gıbı yapın gecıktıgınde neden dıye sormayın üzerıne gıtmeyın hatta yanlızlıktan mutlu oluyormus gıbı yapın sizi kaybetme korkusu yasasın yada sizi baskasına kaptırma korkusu yasasın bakın nasıl dize gelecek

attaque arkadaşa katılıyorum zaten ben de sabırlı bir şekilde takibe devam etmesini önerdim ama sulugöz arkadaş hemen biletini kesmek istiyor öğrendiğini hmen söyleyip cezasını vermek istiyor sanıyorki eşi çok özür dilerim diyecek. bak aynen diyeceği kelimeleri söylüyorum aaa nolmuş ya sen beni mi takip ediyorsun iyice delirdin sen kıskançlığı abarttın. ben o sitede öylesine geyik yapıyorum sen bir doktora görün kıskançlığın için vb....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…