güveniyodum, benim eşim yapmaz diyordum

kaydirigubbakcemile3 bak hazır nişanlısın evlenmemıssın erkekleride tanımıssın evlenme madem kııııı kaydirigubbakcemile3 şaka şaka onlarlada olmuyor onlarsızda yaffffff Şeniz

hehehe haklısın bir bak bakem ne olcek :teytey: :teytey: :teytey: düğünler olsun ki bzde oynayak

konuyu açan arkadaş diyecek hop hooop bana dönünnn yaf arada gülmekte lazım arkadaşlar ne yapak yoksa kanser eder bu erkekler bizi :mymeka:

ben katılmıyorum bu düşünceye kesinlikle
eşlerin birbirlerine sürekli bir şüpheyle yaklaşması devamında daha yanlış olaylara sebep olabilir arkadaşım

ben katılmıyorum bu düşünceye kesinlikle
eşlerin birbirlerine sürekli bir şüpheyle yaklaşması devamında daha yanlış olaylara sebep olabilir arkadaşım

kadın gözü ile dedıklerınız dogru ama neden se erkekler bundan anlıyor gibi şimdi bir laf vardı ama hiç uygun düşmüyor hani develi bir laftı ahhh ahhh cok acı biliyorum ama kaçan kovalanıyor iyi davran iyi davran tepene cıkıyorlar aksam gec gelmesine azıcık müsade etsen 9 da gelen 10 gelmeye baslıyor müsade ettıkce 12 ye cıkıyor azıcık sesını yukselttigin zaman dırdır eden bırı oluverıyorsun yani baştan nasıl alıstırırsan öyle cünkü erkek milletine iyilik yaramıyor biz eve kapandıkca sosyal olmadıkca bakımlı olmadıkca kısacası bizden emin oldukları sürece rahatlıyorlar şımarıyorla onlara karsı güçlü bir imaj çizmek gerekıyor onlar olmasada boşta kalmayacagımızı bilmeleri gerek en azından hissettirmek gere acı ama dogrusu bu oluyor zamanla herkes görecek bence bunları benneyaptımki ama inş kimse görmez diyeyim :Saruboceq:

ben arkadaşın yerinde olsam eşinin üye olduğu siteye bende üye olurum...eğer nickinide biliyorsan daha ne...herşeyi öğrenebilirsin...istersen onunla mesajlaşmaya başlarsın...zamanla gerisi gelir zaten....
ama bu çok dikkat isteyen birşey...her siteye girdiğinde pc de hiç iz bırakmaman lazım....böylelikle hem delilin olur hemde ne kadar acıda olsa eşinin başkalarıyla konuşma derecesini öğrenirsin....eğer başka msn si varsa onun adresini bile alırsın....

Doğru diyosunda pipiriklicim. şimdi bi erkek aldatınca bizler hani dioz ya işte acep birimi var. aman affedeyim bida olmaz. işte cocuklar için katlanayım. iştee cokk kırıldım incildim ama yuvamı yıkamam.

erkek böle bişeyi karısında hissetse olay sudur abi. nanmussuz karı seni boşuyorum. bidahada sittin sene göremessin valla.
baksana kadın aldatmadan boşanıorda adamlardan bıcaklıorlar mahkemelerde. bide böle bi şüphe yuklesen onlara valla hiç yokdan mıhlarlar oldugun yere

süphecilik dışında söylediklerinin tamamına katılıyorum
kadın her anlamda güçlü olmalı
eğer ev kadını isen evinde ,iş kadını isen hem evinde hem işinde güçlü dimdik durabilmelisin tabikiii,bu çok ayrı ama alıntı yaptığım ilk mesajınızdaki şüpheci yaklaşımı yineliyorum doğru bulmuyorum...
iyi geceler

ilahi ifrit kaydirigubbakcemile3 gece gece zaten uykum gelmiyor artı oğlum hasta ateşini kontrol etmek için nöbet tutuyorum canım sıkkın ,çok güldürdün beni ....kaydirigubbakcemile3

hayır boşaması için yada namussuz demesi için gözle görüp yada yakalayıp emin olması lazım emin olamayacakki kafayı yiyecek acabamı diyecek yada platonik bir durummu diyecek acaba yapmıyor ama yapmayı düsünebılırmiki dıyecek daha dogrusu acaba beni artık sevmıyormu bu kadın diyecek sengözlerimebaksanab

evet ilk bakısta tuhaf gelebılıyor dedıklerım ama birde söyle dusunun biz kadınlar en ufak kendımızı saldıgımızda bakım yapmadıgımızda kötü görundugumuzde hemen ya deriz esım dısarıya yönelirse ya baskasına bakarsa deriz ve elimizden geleni yaparız mutfakta temizlikte bakımda afedersiniz yatakta değilmi ve endise duyarız peki onlar niye duymasın bu endiseyi arada sırada

ya erkeklerde o kadar incelik olsa bu kadıncagızın emeklerine yazık ben onu aldatmayım die düşünür.

ne arastırcak emin olcak karım aldatıormu die. şüpelendimi bitti iştee olay

ya erkeklerde o kadar incelik olsa bu kadıncagızın emeklerine yazık ben onu aldatmayım die düşünür.

ne arastırcak emin olcak karım aldatıormu die. şüpelendimi bitti iştee olay

oda dogru her erkek bir degıl malesef vurmayacagından eminseniz yapın o zaman bunları kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

oda dogru her erkek bir degıl malesef vurmayacagından eminseniz yapın o zaman bunları kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ama aldatıyormu acaba deyil aldatırmı acaba diye düsündürmeli sanırım vurmaması için hehehe ben bi deneyem furulmaz sam gelirim yine kızlar gelırsem anlayınki hayattayım :roflol:

Son düzenleme:
arkadaşım Allah hiç kimseyi kötü amellerle sınamasın
sende kendine göre haklısın belkide bişey diyemiyorum
ben iyisi artık yorum yapmayayım
herkesin doğruları yanlışları kendine
kalbinizden sevgi ,yaşamınızdan başarılar eksik olmasın dileğiyle
hepinize iyi geceler

sanada iyi geceler tabiki bu tür seyler iyi değil bakmayın işinde biraz sonlarına dogru gırgırına kactık cok kızdırıyorlar ınsanı cidden Allah a sıgınmaktan baska caremız yok sanırım baska ben işin icinden cıkamıyorum

valla ben sevdiceğime sakasını bile yapamam. iki parmagıyla boğar beni

bu arada yine konudan koptuk he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…