yaa o hooooo her erkekk yapaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
işte görüoz okuozzzzzz ama hep derizki benim askım yapmazz.
bunların beyinlerinin %80 uckurunda yaw.
aha ben nişanlıyım.yapmaz yapmaz die kendimi avutup duruyorum. yapacaktır elbet bigün o da
su erkeklere has bi hastalık versin dicem Allah.aldatmayı düşündükleri an cok kötü bişi olsun. ama öle de dua edemiorum ki yine onlara bakıcak kahrını cekecek saflar biz esleri olacazzzz
yanlış üyeden aıntı yapmıştım düzeltiyorum :))evli olan bi erkek neden bu tür sitelere üye olur ki....
erkeklere güvenilmez....
benim kocam yapmaz demem asla...
rabbimde şaşırtmasın...
size bir önerim var ama yanlış anlaşılırım diye cok korkuyorum eleştirede bılırsınız ama denenmiş bir yöntem bu erkekler niye bu kadar rahat bir dusunun cunku karsımdaki benı sevıyor benden kopamaz diyorlar bunun aksini yaşatın onun size davrandıgı gibi siz ona davranın ilgisizlesın (zor da olsa ) hani onların sizi aldatmadaki anı gibi ve şu sözü çok severım ." kişi kendınden bilir işi." sansınki onundamı hayatında biri var onu pek merak etmıyor gıbı yapın gecıktıgınde neden dıye sormayın üzerıne gıtmeyın hatta yanlızlıktan mutlu oluyormus gıbı yapın sizi kaybetme korkusu yasasın yada sizi baskasına kaptırma korkusu yasasın bakın nasıl dize gelecek
ben katılmıyorum bu düşünceye kesinlikle
eşlerin birbirlerine sürekli bir şüpheyle yaklaşması devamında daha yanlış olaylara sebep olabilir arkadaşım
kadın gözü ile dedıklerınız dogru ama neden se erkekler bundan anlıyor gibi şimdi bir laf vardı ama hiç uygun düşmüyor hani develi bir laftı ahhh ahhh cok acı biliyorum ama kaçan kovalanıyor iyi davran iyi davran tepene cıkıyorlar aksam gec gelmesine azıcık müsade etsen 9 da gelen 10 gelmeye baslıyor müsade ettıkce 12 ye cıkıyor azıcık sesını yukselttigin zaman dırdır eden bırı oluverıyorsun yani baştan nasıl alıstırırsan öyle cünkü erkek milletine iyilik yaramıyor biz eve kapandıkca sosyal olmadıkca bakımlı olmadıkca kısacası bizden emin oldukları sürece rahatlıyorlar şımarıyorla onlara karsı güçlü bir imaj çizmek gerekıyor onlar olmasada boşta kalmayacagımızı bilmeleri gerek en azından hissettirmek gere acı ama dogrusu bu oluyor zamanla herkes görecek bence bunları benneyaptımki ama inş kimse görmez diyeyim :Saruboceq:
Doğru diyosunda pipiriklicim. şimdi bi erkek aldatınca bizler hani dioz ya işte acep birimi var. aman affedeyim bida olmaz. işte cocuklar için katlanayım. iştee cokk kırıldım incildim ama yuvamı yıkamam.
erkek böle bişeyi karısında hissetse olay sudur abi. nanmussuz karı seni boşuyorum. bidahada sittin sene göremessin valla.
baksana kadın aldatmadan boşanıorda adamlardan bıcaklıorlar mahkemelerde. bide böle bi şüphe yuklesen onlara valla hiç yokdan mıhlarlar oldugun yere
Doğru diyosunda pipiriklicim. şimdi bi erkek aldatınca bizler hani dioz ya işte acep birimi var. aman affedeyim bida olmaz. işte cocuklar için katlanayım. iştee cokk kırıldım incildim ama yuvamı yıkamam.
erkek böle bişeyi karısında hissetse olay sudur abi. nanmussuz karı seni boşuyorum. bidahada sittin sene göremessin valla.
baksana kadın aldatmadan boşanıorda adamlardan bıcaklıorlar mahkemelerde. bide böle bi şüphe yuklesen onlara valla hiç yokdan mıhlarlar oldugun yere
süphecilik dışında söylediklerinin tamamına katılıyorum
kadın her anlamda güçlü olmalı
eğer ev kadını isen evinde ,iş kadını isen hem evinde hem işinde güçlü dimdik durabilmelisin tabikiii,bu çok ayrı ama alıntı yaptığım ilk mesajınızdaki şüpheci yaklaşımı yineliyorum doğru bulmuyorum...
iyi geceler
ya erkeklerde o kadar incelik olsa bu kadıncagızın emeklerine yazık ben onu aldatmayım die düşünür.
ne arastırcak emin olcak karım aldatıormu die. şüpelendimi bitti iştee olay
oda dogru her erkek bir degıl malesef vurmayacagından eminseniz yapın o zaman bunları kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
arkadaşım Allah hiç kimseyi kötü amellerle sınamasın
sende kendine göre haklısın belkide bişey diyemiyorum
ben iyisi artık yorum yapmayayım
herkesin doğruları yanlışları kendine
kalbinizden sevgi ,yaşamınızdan başarılar eksik olmasın dileğiyle
hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?