güveniyodum, benim eşim yapmaz diyordum

pipirikli sen bi baslık ac ya benim aklıma gelmior. cok kıkırdayasım var. rahat bırakalım sayfaları.yasakkelime

bak bu sayfa bir değill iki değill gırgır yaptıgımız. ayıp oluor he

valla haklısın tamam düşünelim gel sende oraya aglanacak halimize gülelim azcık baslıkta bu olsun

şiiişşşşşşşt!!!! sessiz olun uyuyamıyorummmm:mymeka:
:roflol:bana bakın kızlar ceza alıcaksınız muhtemelen ,geyik bölümüne geçin orda devam edin hatunlar benden demesi......
NOT:BİR DOST!!:1ninca:

:1hug:sırnaşık şey

sende gel dost. Bekleriza.s.

biraz daha bekleyin. elinizde daha fazla bilgiler olsun. yazışmalar falan.. şimdi söylerseniz,,inkar eder. ama ,elinize daha net kanıtlar olursa,tıkanır kalır. yan çizemez. bence şu aralar safı oynayın. bekleyin ve gözlemleyin..

canım çok üzüldüm .bende aynı şeyler yüzünden eşimden boşanıyorum.ben senin gibi yakaladım ama kaydetmediğim için ispatlayamıyorum .ben msn görüşmelerini kaydetmiştim.bence sende kaydet ordan görüşürse ispatın olur.inşallah sorunlarını çözersin.

arkadaşım eşinden şüpheleniyorsan net ortamında birşeyler yaptığına,

arka planda casus programı var..

eşin hangi sitelere girmiş, nickleri neler, chatta bile yazışmışsa ne yazıştığı vs vs hepsini bir bir kaydediyor..ve bilgisayarda bu programın varlığını farkedemiyor bile..

bu programı yüklemeni öneririm.. ne var ne yok herşeyi çıkar..

elinde kanıt olur..

internet zaten başlı başına başa bela yaa..varmıydı bu kadar aldatılmalar..artık kadınlar bile bu yolla yapıyor yapcağını.görüşmeseler bile

Valla arkadasım ne dıcemı bılemıyorum.Su ıddaa dan varya bıktım usandım.Benım esım de zamanında baya para kazanmıs bekarken.Sımdı bırkac aydır yıne oynuyor.Bırkac saat pc basında gecırıyor zamanını zaten sonra da uyuyakalıyor tv ızlerken.Ben de gecen gun yakaladım macları ızledıgı sıtede webcam karsısında soyunan kızları ızlerken. Tepkını goster bence. Ben gosterdım benımkı sıtelere uye olmamıs ama onu da yapabılırdı ben gormeseydım

artık hiç şaşıramıyorum...
Normal karşılar oldum....
Ama bunların normalleşmesi çok çirkin...
Ah teknoloji ne hale getirdin insanoğlunu....

bu sitelere girip mesajlaştığını nasıl anlıyosunuz kızlar.belki bi gün lazım olur.erkeklere güven olmaz çünki

bu kacıncı yaa,noluyo bu erkeklere böle anlamıyorumkiiii
azıttılar iice artıkkkkklava:
dertleri ne ne yapmaya çalışıolar,offfffffffffffffffff

aaaaaa inanamıyorum ya perihan savaşın cincirikli görüntülerine bakmış başrollerde perihan savaş ve yaprak dökümünün ali rıza beyi. bari paris hiltona neyin bak ne bileyim böylesine ne denir ya. herşeyden geçtim estetik bir bakış açısına sahip ol bari. yok.

off yaa erkekler nıye bölee yazık yaa vala kadınlara evlılıklere yazıkk

illaki ders vericem diyorsan sök bilgisayarı al eline çekici parçala sonra koy kutuya salonun ortasına bırak. sanal hayatın sonu. annesini çekiçlesen o kadar üzülmez emin ol. iyi bir ders olur.

:roflol::roflol::roflol:

Haklısın bence de..:roflol::roflol:

bu erkek milleti kendilerini sandıklarından zeki,
bizi de tahmin ettiklerinden çok çok gerizeki sanıyorlar yaahuuu
vallahi pes doğrusu

siz de mii:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…