- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Hep başıma bu geldi. Arkadaşım yok diyebilirim şu an ☹ Hep ben aradım iyi hoş. Ben aramayı bırakınca bitti. Benim hayatım hep monoton olmuştur. Onların derdiyle ilgilenmişimdir arayıp sormuşumdur. Derdim yok diye aranmaya değer bulunmadım.Benim bi arkadaşım var . Çok severim ,onun da beni çok sevdiğini düşünürüm .. O benden 1 sene kadar önce evlendi . Biraz sıkıntılı bir evliliği vardı. Eşiyle kayınvalide ve görünmesiyle çok çok ciddi sıkıntılar yaşadı hala yaşıyor . Sonra yine sıkıntılı bir gebelik geçirdi bebeğini 4 aylıkken karnında kaybetti bundan 3 sene önce . Ben bu süreçlerin hepsinde onun her an yanındaydım onu bir gün dahi yalnız bırakmadım. Gidemediysem aradım sordum .
En son pandemiden önce görüştük. O günden bu yana da hiç yüzyüze görüşemedik . Ve marttan beri biz 12 kez konuşmuşuz. 3 defasında o aramış kocasıyla kavga ettiklerinde onu anlatmaya yine benim halimi hatrim sormaya değil yani . Bende dün ciddi ciddi sitem ettim. Uste çıktı arkadaşlıkta sen aradın ben aradım olmazmış 8 kere zaten aradım daha çok arasaymışım madem verdiği cevaplar bunlar
.. Ben pandemi sürecinde kimseye evime gelin demiyorum zaten . Sadece marttan bu yana bir kerecik olsun beni, sağlığımı sorsun istemiştim.
Hormonların da etkisiyle çok hassasım gereksiz alınganlık mi yapıyorum sizce
Yok inanın sormadı zaten aradığında 2 gözü 2 çeşme ağlıyordu. O anda bende zaten sormasını beklemem ama evime 2 dk uzaklıktaki dondurmaciya kadar gelip beni aramaması çok kırıcıBiraz alınganlık yok diyemeyiz bence. Aradi kocasini anlatıp kapatti mi yani illaki size de nasilsin demiştir. 3 4 ayda 12 kez konustuk diyorsunuz ki bu nerdeyse haftada 1 e denk gelir bence isi gücü ailesi olan insanlar icin yeterince sık gorusme demekbence sıkmayın canınızı kim aradiysa aradi bugun siz aramissiniz yarin o farketmez gerçek arkadaşlıklar icin
Bi arkadaşlığı sürdürmenin en iyi yolu aranız limonileştiğinde empati yapmak aslında. Mesela bebeğini kaybetmiş ve siz hamilesiniz o da bunun duygusallığından sizden uzak duruyor olamaz mı?
Sen diliyle konuşursanız karşınızdaki kişi savunmaya geçer haliyle. Bu ara aramızda mesafe var gibi hissediyorum ve bu durum beni üzüyor farketmeden kırdım mı seni deseniz olay böyle üste çıkmaya çalışmaya dönmez.
Nerden baksan tutarsızlık.
Şaka bir yana siteminizde çok haklısınız. Ben olsam bende alınırdım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok uzak olması bile bi tepki kendince aslında :) Bebek kutlamasına gitmekle sizin bebekle ilgili gelişmelerden bahsetmeniz aynı şey değil takdir edersiniz ki. Ben zaten hatalısınız demiyorum ama sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım dediğiniz için söylüyorum. Suçlar tavırlar arkadaşlığı zedeliyor malesef.Yok onun diygusalligindan olduğunu sanmıyorum. 3 senede bir sürü başka arkadaşlarının bebek kutlamalarına defalarca gitti . Kendi de 3 senedir asla istemediğini söylüyor benim gebeligimden önce de zaten niyeti yoktu tekrar çocuk fikrine çok uzaktı
Dert anlatmaya arayıp hatır sormayana ben de sinir oluyorum.Öyle bir arkadaşımla görüşmüyorum şuanBenim bi arkadaşım var . Çok severim ,onun da beni çok sevdiğini düşünürüm .. O benden 1 sene kadar önce evlendi . Biraz sıkıntılı bir evliliği vardı. Eşiyle kayınvalide ve görünmesiyle çok çok ciddi sıkıntılar yaşadı hala yaşıyor . Sonra yine sıkıntılı bir gebelik geçirdi bebeğini 4 aylıkken karnında kaybetti bundan 3 sene önce . Ben bu süreçlerin hepsinde onun her an yanındaydım onu bir gün dahi yalnız bırakmadım. Gidemediysem aradım sordum .
En son pandemiden önce görüştük. O günden bu yana da hiç yüzyüze görüşemedik . Ve marttan beri biz 12 kez konuşmuşuz. 3 defasında o aramış kocasıyla kavga ettiklerinde onu anlatmaya yine benim halimi hatrim sormaya değil yani . Bende dün ciddi ciddi sitem ettim. Uste çıktı arkadaşlıkta sen aradın ben aradım olmazmış 8 kere zaten aradım daha çok arasaymışım madem verdiği cevaplar bunlar
.. Ben pandemi sürecinde kimseye evime gelin demiyorum zaten . Sadece marttan bu yana bir kerecik olsun beni, sağlığımı sorsun istemiştim.
Hormonların da etkisiyle çok hassasım gereksiz alınganlık mi yapıyorum sizce
30+ olarak bende imzami atarim bu yoruma.No best friends no cryBen arkadaslik konusunu 30 dan sonra rafa kaldirdim ve kafam cok rahat. Samimi icli disli oldugum kimse yok. Suan 35 yasinda yetiskin bir kadin olarak sunu tecrube ettim ki beni gercek anlamda cikarsiz seven, mutlulugumla sevinen, uzuntumle uzulen hayatta sadece uc kisi var: annem babam ve esim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?