Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ve ben haftaya artı ile başlıyorum ama olsun önumüzdeki haftanın birincisi benim

Eklentiler

• DSC_0085.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 90
Baslangic kilom: 81.8 kg

Şimdiki kilom: 80.3 kg

Tartı resmim:
Gunaydin herkese 1. Olabilirmiyim bilmiyorum ama guzel bir haber -1.5 kg , insallah haftaya pazar 79 u gorurum.

Tartı resmim:Eki Görüntüle 1740193
Gunaydin herkese 1. Olabilirmiyim bilmiyorum ama guzel bir haber -1.5 kg , insallah haftaya pazar 79 u gorurum.
İnşallah görürsün canım ama bi daha ki haftanın birincisi benim teyyyyy teyyyyy teyyyyy

Tartı resmim:Eki Görüntüle 1740193
Supersin figenada maşallah aday üyemiz olarak birinci sen gibi duruyorsun çok güzel

Tesekkur ederim canim hala kendime gelemedim sanirim gril olucam hapsurmaktan canim cikti yatip dinlenemiyorum malum 3 cocuk ve evdeler bi biri bisey istiyo bi biri
Ay canım ya çok pis bi hastalık ıhlamur kuşburnu ic meye çalış dinlenmek gerekiyor aslında ama nerde dimi inşallah uzamadan biter birde dra git soğuk algınlığı hapi faln versin

Kizlar bende de bi degisiklik yok ama olması lazımdı ama en azindan yag oranimda 1 ayi baz alirsak %5 lik dusus var %51 falandi% 45 e dusmus :) neyse önümüzdeki maçlara bakicaz artık

Kizlar siuz bildirim yapa durun bugün işlerim var ben tabloyu sonra hazırlar eklerim herkese iyi pazarlar.....

Hayirli sabahlar kizlar... cok sukur benden gitmis kilo

Eklentiler

• 20160103_095655.webp
    10 KB · Görüntüleme: 106
Günaydın hanımlar. Başlangıç kilom.(5 aralık sali)77.9
Simdi 77.3
Regl olsam da bu sisligi atsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…