Hislerim doğru çıkarsa tabiKendine guveniyosun yani .. Bakalım gorucez ...
Tesekkur ederim canim hala kendime gelemedim sanirim gril olucam hapsurmaktan canim cikti yatip dinlenemiyorum malum 3 cocuk ve evdeler bi biri bisey istiyo bi biriGeçmiş olsun inşallah grip degilsindir
İnşallah görürsün canım ama bi daha ki haftanın birincisi benim teyyyyy teyyyyy teyyyyyBaslangic kilom: 81.8 kg
Şimdiki kilom: 80.3 kg
Tartı resmim:Eki Görüntüle 1740193
Gunaydin herkese 1. Olabilirmiyim bilmiyorum ama guzel bir haber -1.5 kg , insallah haftaya pazar 79 u gorurum.
Supersin verelimki gaza gelelimİnşallah görürsün canım ama bi daha ki haftanın birincisi benim teyyyyy teyyyyy teyyyyy
Supersin verelimki gaza gelelimİnşallah görürsün canım ama bi daha ki haftanın birincisi benim teyyyyy teyyyyy teyyyyy
Supersin figenada maşallah aday üyemiz olarak birinci sen gibi duruyorsun çok güzelBaslangic kilom: 81.8 kg
Şimdiki kilom: 80.3 kg
Tartı resmim:Eki Görüntüle 1740193
Gunaydin herkese 1. Olabilirmiyim bilmiyorum ama guzel bir haber -1.5 kg , insallah haftaya pazar 79 u gorurum.
İnşallah çok kesin konusuyosun bakalım kim olacak ben de birazdan ekliycem dostlar misafir geliyorda kahvaltiya ...Ve ben haftaya artı ile başlıyorum ama olsun önumüzdeki haftanın birincisi benim
Ay canım ya çok pis bi hastalık ıhlamur kuşburnu ic meye çalış dinlenmek gerekiyor aslında ama nerde dimi inşallah uzamadan biter birde dra git soğuk algınlığı hapi faln versinTesekkur ederim canim hala kendime gelemedim sanirim gril olucam hapsurmaktan canim cikti yatip dinlenemiyorum malum 3 cocuk ve evdeler bi biri bisey istiyo bi biri
Supersin figenada maşallah aday üyemiz olarak birinci sen gibi duruyorsun çok güzel[/QUOTE
hayirlisiyla listeye girebilirim insallah mislisse cok tesekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?