Yedinmi yoksa olsun arada sırada gece yememk şartıyla ye bence ama ertesi gunndengele ! Canım zaten canimizin çektikleri yüzünden bu halde degilmiyiz ?????Kızlar bu akşam hiiiç iyi değilim yani resmen ne yesem diye planlar yapıyorum gerçekleştrirsemde bittimm pazarbgünü zor görürüm eksiartıkkk yeteeeer istediğim gibi yemek istiyorumm
Canım o testi yaptitrmanda fayda var ben de yaptırdım malum tatli krizleri falan bisey cikmadi ben de yaptirmam gerektiğini biyerden duyduğum için yaptırdım kilo vermeyi etkilediği için birde homa indeksi ile insulini olctur Ben Dr a gittim emzxirdigimi ama zor kilo verdigimi yemekten sonra aşırı tatlı istegimin olduğunu falan filan insulin insulin direnci ve homa indekdiyle beraber birkaç hormon testi istedi ama ben yine de söyleme gereği duydum ve yaptırdım bisey cikmadi senin ki boğazdan kaynaklanıyor diyetiseyene yönlendirdi bende diyet yapamayacağını bildiğim için böyle kendine bi rtutin olusturdum kendi kendime de kilo verebildfigimi ogrendimArkadaslar insulin direncii hakkinda neden kimse yorum yapmıyor
Canim benim var insulin direncimArkadaslar insulin direncii hakkinda neden kimse yorum yapmıyor
Evet banada öyle demisti testi isterken direnç varsa şuan hiçbirşey yapamayız bize kullanamazsınız dediCanim benim var insulin direncim
ben kendimi denedim tatli hamurlu seyler yemekten mutlu oluyorum ama vucudum onlari yemeyince mutlu. Eger tatli biseyler yersem hemen acikiyorum elim ayagim titriyo, karin bolgemde yaglanma var, eger ins. Direnci cikarsa sende birikac veriliyo seker hastalarinin kullandigi o ilac gercekten tatli ihtiyacini gideriyo, zayifliyosun otomatikmen ama bildigim kadariyla emzirenler kullanamiyo
Gunaydin pozitif insan :)Herkese tüm diyet arkadaşlarıma günaydın.... Tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle ....
Cevap vermesem daha iyiYedinmi yoksa olsun arada sırada gece yememk şartıyla ye bence ama ertesi gunndengele ! Canım zaten canimizin çektikleri yüzünden bu halde degilmiyiz ?????
Bak sen şimdiden garanti diyosun gorucez bakalım kim olacakGunaydin kızlar evde olmak çokkk guzel, az kalorili bol sporlu bir gun olsun insallah
Yarın tartı gunu
Bu haftayı geçtim artık diğer haftanın birincisi benim ikincisi kim, kıpırdayın hadi
Geçmiş olsun inşallah grip degilsindirHayirli gunler kizlar... Ben bugun biraz rahatsizim kafam kalkmiyor bir selam vereyim dedim ...Hepimize bol eksili bol enerjili az kalorili gunler diliyorum...
Hayır canım sen yukarıdaki şartlara gore hem buraya yada önceki sayfamıza yazmış miydin yazmadiysan hangi tarihte aramiza girmek istediysen onu aynen yukarıdaki gibi yaz ve uzeye msjat olur mu?Bende diyorum bizim sayfa neden dondu kimse girmiyo diyorum sayfada hareket olunca mail geliyo bana iki gün nüfus idaresinde işlerim vardı bakamadım buraya.şimdi ben gruptan çıkarılmış oluyo muyum.
İnşallah yarın gorucez bakem?Cevap vermesem daha iyiama bugün şok oldum bir hafiflik var vücudunda reglin ilk günü şişkinlk migitti bilmiyorm ama kendimi çok iyi hissediyorum
Diyer sayfada yazmıştım canım özelden inş.unutulmamHayır canım sen yukarıdaki şartlara gore hem buraya yada önceki sayfamıza yazmış miydin yazmadiysan hangi tarihte aramiza girmek istediysen onu aynen yukarıdaki gibi yaz ve uzeye msjat olur mu?
Geldimm canm parka çıktk biraz oğlşm hep kapalı evde baya eğlendi bugn .arkadaştan ses yok ama inşaalah gelirKizlar nerelerdesiniz ? Burayı bos birakmayalim uhibbuke nerde acaba ya ?? Geri gelmicek galiba eski meseleye donmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?