Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Merak ediyorm açıkçası bu hafta ne olacak aynı olmaya razıym aslında dün gece ip atlamştm biraz umarım bu akşamda atlarım faydasını görürüm inşaallah tartıda

Merak ediyorm açıkçası bu hafta ne olacak aynı olmaya razıym aslında dün gece ip atlamştm biraz umarım bu akşamda atlarım faydasını görürüm inşaallah tartıda
Ben de merak ediyorum valla

Geldimm canm parka çıktk biraz oğlşm hep kapalı evde baya eğlendi bugn .arkadaştan ses yok ama inşaalah gelir
İyi yapmissin ya değişiklik lyi oluyo arasira çocuklar ne yapsın bunaliyolar evde

Kizlar ya bu tablo işi cok guzel olmadimi sizce de? beni çok gaza getiriyor valla sırf sabit kalmamak ve artı çıkmamak için yiyeceğim şeylerden vazgeciyorum .... En azından kacirsam bile dengeliyorum ki ben bunu eskiden de yapmazdim kacirinca devamı gelirdi o yüzden pes ederdim yapamiyorum ,devam edemiyorum diye 2 ay oldu nerdeyse çok sukur hiç pes etmedim + kilo verdim,,, kaçamak yapılabilir hepimiz insaniz ama önemli olan asiriya kacmadan devamını getirip pes etmemek!! bence is burda bitiyo yalniz olmadigimizi bilmek bile yetiyo ve biz de bunu başarıyoruz işte!!!inanin hedefimize ulasacagiz sadece bu yolda devam edelim ....çünkü biz diyet yapmıyoruz....sagligimiz için dengeli besleniyoruz.

Canım çok guzel oldu valla ellerine sağlık şimdi biraz şımarıklık yapayım, haftaya hani ben birinciyim ya iki tane alış ve iki tane madalya istiyorum

Canım çok guzel oldu valla ellerine sağlık şimdi biraz şımarıklık yapayım, haftaya hani ben birinciyim ya iki tane alış ve iki tane madalya istiyorum
Bak sen alistin dimi madalyaya alkisa ??neyse sen bi hele birinci olda o kolay :))

Merhaba, doğum yapalı yaklaşık 8 ay oldu,
169cm boyum, 69.1 kiloyum. Daha once cuma gruplarından birine katılma deneyimim oldu 2 günlüğüne ama çok kalabalik ve karmaşık geldiği için takip etmekte zorlandım. Grubun şartlarına uyabilecegimi düşünüyorum, 9-10 kilo hedefim var ama tek başıma hep ipin ucu kaciyor. Bir düşünün bakalım benden olur mu :)

uze canimcim deneme surecindekiler kilo bildirimi için iki hafta sonra kabul görmeyi bekleyecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…