Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım benim bir süreliğine mi gidiyorsun çok üzüldüm her kez teker teker gidiyor hakkım varsa helal olsun sende helal et canım benim miniğide öp benm yerime
Helal olsun cnm bnm.simdilik belli değil cnm inşallah tekrar görüşürüz konuşuruz joleya cim sende op emi bebisleri

Helal olsun canım sende hakkını helal et niye gidiyosun ? Bu yola senin actıgın sayfada baslamıstık uzuldum gercekten

uzeeee ??? nereye ya ?? daha yeni başlamıştıkkk hani ?? özel bi durum değilse nedenini söyler misin bari gelip gelmiyceğni bilelim? ya çok üzüldüm ben ya çok alışmıştık sana

tubicim lütfen şartlarda yazdığı gibi kilo bildirimi yapar mısın? şuan tablo hazırlıyorum ve inan başlangıç kilonun ne olduğunu bulmak için 15 dk mı harcadım ....

katılım tarihim:bizim sayfamıza katılmak için ilk mesaj attığın tarih
başlangıç kilom:bizimle kilo verme yarışına başladığındaki kilon
şimdiki kilom:şuanki kilon

Eki Görüntüle 1740244 Günaydın hanımlar. Başlangıç kilom.(5 aralık sali)77.9
Simdi 77.3
Regl olsam da bu sisligi atsam
bizim aramıza katılmak istediğin tarihi de belirtirmisin? Lütfen aşağıdaki gibi kilo bildirimi yapalım arkadaşlar bana da yazık zamanım gidiyor...

katılım tarihim:bizim sayfamıza katılmak için ilk mesaj attığın tarih
başlangıç kilom:bizimle kilo verme yarışına başladığındaki kilon
şimdiki kilom:şuanki kilon

Pardon zaten yazmışım ama ocak yerine aralık yazmışım. Düzeltebilirim
Katılım tarihim:5 ocak salı
Başlangıç kilom:77.9
Şimdiki kilom: 77.3

Pardon zaten yazmışım ama ocak yerine aralık yazmışım. Düzeltebilirim
Katılım tarihim:5 ocak salı
Başlangıç kilom:77.9
Şimdiki kilom: 77.3
teşekkür ederim lütfen birdahakine de böyle bildirim yapalım 5 dklık iş bana 1 saate patlıyor

Ben diyer sayfaya yaptım canım uzeye bildirdim ama 31 aralıkta ilk mesajımı attım geçen pazar 65.5 dum şuan 64 üm

Hayırlı geceler anneler neler yapıyosunz bizim gece yeni başladı oğlumla bu hafta sürahime az miktar sirke döktm zayıflattığnı duymştum tvde dr kendisinnde her çorbasına ilave ettğini söylemşti çorba unluysa bile kilo aldrmıyormş belki biliyodunzdr yinede paylaşmak istedm

uzeeee ??? nereye ya ?? daha yeni başlamıştıkkk hani ?? özel bi durum değilse nedenini söyler misin bari gelip gelmiyceğni bilelim? ya çok üzüldüm ben ya çok alışmıştık sana

Canım mesevocum öyle tanıdım ilk seni Evimin üyesi oldunuz hepiniz bende ayrılmak istemiyorum ama suan için öyle gerekiyor merak etme kötü bi durum yok ama biraz özel öyle gerekiyor
Ilerleyen zamanda görüşmek istiyorum bellui degil belki gelirim gruba dahil olamasamda kilomu soylerim tekrar inan cok üzülüyorum
Hakkını Helal Et emi cnm

Mesevocum tuba nin başlangıç 91 suan 89 yazmıştı bana 02.01.2016 a özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…