Helal olsun cnm bnm.simdilik belli değil cnm inşallah tekrar görüşürüz konuşuruz joleya cim sende op emi bebisleriCanım benim bir süreliğine mi gidiyorsun çok üzüldüm her kez teker teker gidiyorhakkım varsa helal olsun sende helal et canım benim miniğide öp benm yerime
Helal olsun canım sende hakkını helal et niye gidiyosun ? Bu yola senin actıgın sayfada baslamıstık uzuldum gercektenGüzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.
.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin
uzeeee ??? nereye ya ?? daha yeni başlamıştıkkk hani ?? özel bi durum değilse nedenini söyler misin bari gelip gelmiyceğni bilelim? ya çok üzüldüm ben ya çok alışmıştık sanaGüzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.
.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin
tubicim lütfen şartlarda yazdığı gibi kilo bildirimi yapar mısın? şuan tablo hazırlıyorum ve inan başlangıç kilonun ne olduğunu bulmak için 15 dk mı harcadım ....Bende bi degisiklik yok kizlar Eki Görüntüle 1740233
bizim aramıza katılmak istediğin tarihi de belirtirmisin? Lütfen aşağıdaki gibi kilo bildirimi yapalım arkadaşlar bana da yazık zamanım gidiyor...Eki Görüntüle 1740244 Günaydın hanımlar. Başlangıç kilom.(5 aralık sali)77.9
Simdi 77.3
Regl olsam da bu sisligi atsam
Pardon zaten yazmışım ama ocak yerine aralık yazmışım. Düzeltebilirimbizim aramıza katılmak istediğin tarihi de belirtirmisin? Lütfen aşağıdaki gibi kilo bildirimi yapalım arkadaşlar bana da yazık zamanım gidiyor...
katılım tarihim:bizim sayfamıza katılmak için ilk mesaj attığın tarih
başlangıç kilom:bizimle kilo verme yarışına başladığındaki kilon
şimdiki kilom:şuanki kilon
figen senin katılım tarihin neydi ?Baslangic kilom: 81.8 kg
Şimdiki kilom: 80.3 kg
Tartı resmim:Eki Görüntüle 1740193
Gunaydin herkese 1. Olabilirmiyim bilmiyorum ama guzel bir haber -1.5 kg , insallah haftaya pazar 79 u gorurum.
teşekkür ederim lütfen birdahakine de böyle bildirim yapalım 5 dklık iş bana 1 saate patlıyorPardon zaten yazmışım ama ocak yerine aralık yazmışım. Düzeltebilirim
Katılım tarihim:5 ocak salı
Başlangıç kilom:77.9
Şimdiki kilom: 77.3
esmer lütfen aşağıdaki gibi kilo bildirimi yapar mısın?
Çok haklısın canım. Özür dilerimteşekkür ederim lütfen birdahakine de böyle bildirim yapalım 5 dklık iş bana 1 saate patlıyor
Ben diyer sayfaya yaptım canım uzeye bildirdim ama 31 aralıkta ilk mesajımı attım geçen pazar 65.5 dum şuan 64 ümesmer lütfen aşağıdaki gibi kilo bildirimi yapar mısın?
katılım tarihim:bizim sayfamıza katılmak için ilk mesaj attığın tarih
başlangıç kilom:bizimle kilo verme yarışına başladığındaki kilon
şimdiki kilom:şuanki kilon
Canm sen neler yaptn ekmeğmi kestin şekerimi spor yaptnmıBen diyer sayfaya yaptım canım uzeye bildirdim ama 31 aralıkta ilk mesajımı attım geçen pazar 65.5 dum şuan 64 üm
uzeeee ??? nereye ya ?? daha yeni başlamıştıkkk hani ?? özel bi durum değilse nedenini söyler misin bari gelip gelmiyceğni bilelim? ya çok üzüldüm ben ya çok alışmıştık sana
Helal olsun cnm bnm biraz özel bi sebep insallah vesile olmuşumdur ne mutlu bana.Helal olsun canım sende hakkını helal et niye gidiyosun ? Bu yola senin actıgın sayfada baslamıstık uzuldum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?