hakkım varsa helal olsun ama şaşkınlık içindeyim hem gitmek istemiyosn hem de zorunlusun öyle gerektiği için,, alışmıştık sanaCanım mesevocum öyle tanıdım ilk seni Evimin üyesi oldunuz hepiniz bende ayrılmak istemiyorum ama suan için öyle gerekiyor merak etme kötü bi durum yok ama biraz özel öyle gerekiyor
Ilerleyen zamanda görüşmek istiyorum bellui degil belki gelirim gruba dahil olamasamda kilomu soylerim tekrar inan cok üzülüyorum
Hakkını Helal Et emi cnm
Canimmm cok tesekkur ederimmm ... isteyince dengeli beslenince oluyormus demekki sayenizde daha da hirsla sarildim bu ise Allah hepinizden razi olsun hep birlikte bol bol eksiler gorelim imsAllah...Behbay arkadaşımızı hem haftanın hem de ayın birincisi olduğu için iki kez kutluyorum darısı bize inşallah ...
Eki Görüntüle 1740958
Canım gunaydin yeni okudum daha inşallah herşey yoluna girer buna ayrılmak demeyelim kısa bi tatil diyelim herşey gönlünce olur inşallah öpüyorum çok çokGüzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.
.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin
Behbay tebrik ederim maşallah benim çok çalışmam lazım çokkkBehbay arkadaşımızı hem haftanın hem de ayın birincisi olduğu için iki kez kutluyorum darısı bize inşallah ...
Eki Görüntüle 1740958
Günaydın guzel anneler bol sporlu az kalorili bir gun dilerim hepimize
Behbay tebrik ederim maşallah benim çok çalışmam lazım çokkk
Yeni gordum uzecim daha araniza bile tam olarak katilmadim ama cok uzuldum,allah yolunu acik etsinGüzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.
.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin
Cok ozur dilerim mislisse yeni gordum tablodanda yanlis anladim sanirim. Hakkini helal etfigen senin katılım tarihin neydi ?
Canim tebriklerCanimmm cok tesekkur ederimmm ... isteyince dengeli beslenince oluyormus demekki sayenizde daha da hirsla sarildim bu ise Allah hepinizden razi olsun hep birlikte bol bol eksiler gorelim imsAllah...
Tesekkur ederim canim kolay gelsinhayırlı günler arkadaşlar bu haftann ve ayın birincisi Behbay aradaşımı tebrik ediyorumbugün çok yoğunum dışarıda işlerim var hepinizi öptüm
Tesekkurler canimCanim tebrikler
Bende çok alistimhakkım varsa helal olsun ama şaşkınlık içindeyim hem gitmek istemiyosn hem de zorunlusun öyle gerektiği için,, alışmıştık sana
Amin cnm ALLAH sağlıklı huzurlu günler nasip etsin hepimize çok sagol öp bebisleriYeni gordum uzecim daha araniza bile tam olarak katilmadim ama cok uzuldum,allah yolunu acik etsin
Insallah canım bnm çok öpüyorum babana da RABBİM şifalar versin.bebisleri opuyorumCanım gunaydin yeni okudum daha inşallah herşey yoluna girer buna ayrılmak demeyelim kısa bi tatil diyelim herşey gönlünce olur inşallah öpüyorum çok çok
rica edrim ama bana da yazık herkesin zamanı değerli biraz dikkat sadece ....Cok ozur dilerim mislisse yeni gordum tablodanda yanlis anladim sanirim. Hakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?