Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkese merhabaaa yenideenn :)
ipek zeynebin yardımı ile bu sayfaya buldum saolsun :)
mislisse yeni nickinde profil fotonda çok hoş...
Bu arada tabloda detaylı açıklamalarda çok güzel olmuş emegine saglık bayaga ugraşmışsın belli

Bana gelince malum + larla döndüm acil bişey yapmam lazım ama henüz sıkı bi moda giremedm maalesef...
Bu arada kızım bu aralar rahatsız ve o da beni bayaga yoruyo

aramıza yeni katılanlarda olmuş hoşgelmişler daimi ve bol eksili olurlar inşaAllah :)

Ufak bi aşlangıç yaptım bol paylaşımlarla gelicem görüşürz

rica edrim ama bana da yazık herkesin zamanı değerli biraz dikkat sadece .... neyi yanlış anladığını anlamadım bende?
Haklisin, yazdiginiz maddelere uygun olarak yazmaya dikkat etmistim o yuzden dedim. 2. Maddede 2 hafta dolunca atilacak mesajin bu sekilde olacagi yaziyo. Ben 4. Maddeye gore yazdim. Sonucta bunu yapmak zorunda degilsin allah razi olsun yardim edebilecegim bisey olursada elimden gelen biseyse yaparim seve seve

Canım hoşgeldin özlettin kendiniuzede gitti zatenayrılmayın bir yere nolurrr

behbay şaka maka iki haftada 3 kilo hee :) maşallahböyle giderse ayda 6 kilo diyosun yani ...
Ay gercekten gitti sanirim incelmede oldu olcmemistim basinda simdi olcup yazicam her hafta bide resim cekmem lazim soyle boydan eee oncesi sonrasi yapicaz insAllah hepimiz

Ben ancak oturdum ev isiydi yemekti derken aksam oldu bide kizin sinavlari matematik turkce sosyal derken yarin bitiriyoruz kismetse hem ben hem o cok bunaldik artik yaaa

Merhaba hosbulduk tabloya baktim da seninle kilomuz ayni sanirim yanlis hatırlamıyor sam senin boyun kac

Hayırlı geceler arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben bu akşam yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi bu hafta sonu 65 hedefim inşaallah

Mislisse canım namazla aran nasıl devammi inşaallahsenin tartin dan almak istiyorum nereden alabilirim fiyatı ne kadar sumu veriyorz yagmi kasmi bilmek güzel olur

hoşgeldin aramıza tekrardan ,, keşke + lar olmasaydı iyiydi ama olsun can sağolsun yeter ki isteyince verilir ,,,kızının neyi var önemli bişeyi yoktur umarım...

Mislisse canım namazla aran nasıl devammi inşaallahsenin tartin dan almak istiyorum nereden alabilirim fiyatı ne kadar sumu veriyorz yagmi kasmi bilmek güzel olur
ya canım açıkcası ben ona pek güvenmiyorum ama yinede idare ediyor işte ama bana sorarsan engüzeli hani diyetisyenler öçüyo ya o bence orda tartılmak lazım hatta bazı eczaneler de ölçüyo ondan ben benmkine pek güvenmiyorum ama istersen özelden atabilrim yarın markasını tam bilmiyorum çünkü... namaz da kılmıyorum yalan söylemiyim araya işler falan giriyo ama düşünüyormm

allah razı olsun olursa söylerim inşalah...o maddelerde değişiklik olucak şimdi mecburen..

Hayırlı geceler arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben bu akşam yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi bu hafta sonu 65 hedefim inşaallah
ya inanın bugun bende inanılmaz bir iştah açıklığı vardı biraz dayanamadım ama telafi edicem söz arkadaşlar ilk defa böyle oldu çünkü 2 aydır ...

Ay gercekten gitti sanirim incelmede oldu olcmemistim basinda simdi olcup yazicam her hafta bide resim cekmem lazim soyle boydan eee oncesi sonrasi yapicaz insAllah hepimiz
ne güzel incelme daha süper dimi? başka ne yapıyosun sen spor - diyet yapıyomusun neye borçlusun bakim sırrını ?

Ayy burdayim biri bana bu ev isinin neden bitmedigini soylesin Bu arada ipek senin isminmi ben bayiliyorum ipek ismine kizimin ismi
Canım ipek kızımın ismi zeynep te kızımın ismi zeynep ayrıca benimde ismim kendi adımı koydum kızıma bencillik biraz ama olsun

Kızlar ya benim gun içinde değil de bu geceler varya bu geceler canım acayip tatlı cekiyor sizde durum ne ne yapıyorsunuz bu durumda

Gözlerime inanamıyorum tabloda ismim yazılı daha yeni gördüm.

İyi geceler kızlar ben kaçar kızım erken kalkıyor Allah rahatlık versin ve bebişlerimiz bol bol mutlu ve huzurlu uyusun, öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…