- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Balik yerine tercih edebilecegimiz bisey var mi pekiKaratay omega3 içeren omega 6 olmayacak içinde her gün 1_3 gr arası öneriyor. Zaten diyet listesinin hemen hemen her akşamında balık var. Çok iyi yağ yapıyormuş. Ben dün başladım balık yağı almaya.
:) siz zaten bu işteki en büyük paya sahipsiniz iyiki varsınız ayy şimdi daha bi baskı altında hissettim kendimi zaten bu grup yavas yavas iyice oturdu onceden kim.kac kiloydu onu bile unutuyodum hic takip edemiyodum ama şimdi daha iyi takip ediyorum kimler azimli kimler sallıyor cok farkındayım :)Geçen hafta 1300 vermiştin.ishal de değildin. Sporu da oturtmuşsun ne güzel. Zamanında beslenince ve kaliteli gıdalar tüketince canın kaçamak yapmak istemiyor gerçekten. Bence yapabilirsin. Ben seni yakından takip etcem artık.madem annene süpriz yapacaksın bizim de payımız olsun her hafta en az -1000gr borçlusun Bize:)
Gunaydin 1 litre su icilirmi sabah sabah :)Gunaydin kızLar hafta sonu da olsa ben erkenden ayaktayım eşime kahvalti hazirladimben yapmadım önce bir litre suyu içip sonrasinda kahvalti yapicam
Balik yagimi kullaniyorsun eczanelerde satilandanBalik yerine tercih edebilecegimiz bisey var mi peki
Az kisi olunca iyi oldu dimi eger onumuze geleni alsaydik hayir kurumu gibi suan boyle olmazdik :)):) siz zaten bu işteki en büyük paya sahipsiniz iyiki varsınız ayy şimdi daha bi baskı altında hissettim kendimi zaten bu grup yavas yavas iyice oturdu onceden kim.kac kiloydu onu bile unutuyodum hic takip edemiyodum ama şimdi daha iyi takip ediyorum kimler azimli kimler sallıyor cok farkındayım :)
evet bence artık şimdiki adaylarida oylamayla alıp grubu abone alimina kapatalım :)) gsm operatörü gibi konuştum :)))Az kisi olunca iyi oldu dimi eger onumuze geleni alsaydik hayir kurumu gibi suan boyle olmazdik :))
Yavas yavas 2 saat icinde ictim bitti:) şimdi kahvalti vakti bol yeşillikle bi kahvaltı yapicammGunaydin 1 litre su icilirmi sabah sabah :)
Ay kiz nisan bitmeden mi nisan bitimi asil hdefimize ulasmamiz lazim ben 75 lere dusmek istiyorum nisan ortasinda .... Demek annene gideceksin o zaman benim de takibimdesin cunku allah izin verirse sen bizi birakmazsan bizde seni birakmayiz boyle gidersek tubicim mayis basi 70 i goruruz insallah boyle gidersek kelimesinin altini cizyorum mayista dugunlerimiz var o yuzden ben nisan ortasindan mayis ortasina kadar pek aktif olamayabilirim simdiki gibi basim kalabalik olacak sizi birakmaya niyetim yok en azindan hedefimize ulasana kadar o yuzden tubiicm basta senle benim 70 lere inmemiz lazim beni taniyamasinlaristiyorum sikir sikir giyinmek istiyorum dugunde insallah birakmak yok dimi :))5 mart için hedefim de 84 müş ahh ah ne güzel soylemisim keşke bide uygulayabilseydimyarin ki kiloma göre de 3 nisan hedefimi belirliycem ama nisan çıkmadan ben bu 80 lerden mutlaka ama mutlaka kurtulmaliyim mayıs başında anneme gitmeyi düşünüyorum benim diyet yaptığımdan kilo verdigimden hic haberi yok o kadar uğraşıyor ki anlatamam kızım zayifla şöyle böyle bende umursamaz takılıyorum ben böyle iyiyim diyorum ama gidio de beni görünce şok olsun istiyorum benim hâlâ 92 kilo oldugumu sanıyor egee bide 80 e dusersem bombelere gelll yaaani:)))))))
Ohh yarasin afiyet olsun ...Yavas yavas 2 saat icinde ictim bitti:) şimdi kahvalti vakti bol yeşillikle bi kahvaltı yapicamm
Karatay omega3 içeren omega 6 olmayacak içinde her gün 1_3 gr arası öneriyor. Zaten diyet listesinin hemen hemen her akşamında balık var. Çok iyi yağ yapıyormuş. Ben dün başladım balık yağı almaya.
Senin hedefin kac ki canim hedefine insen bile burda biizmle takilirsin 1-2 ,1-2 verirsin yine fena mi olur :))Sagol canm bana pek uymuyor karatay maalesef ben yumurtayi güç bela yerim yogurt ve süt desen öyle hayvansal gıdalarla aram pek iyi değil iki gün üst üste tuketsem tiksinirim bu yuzden bana uymuyo malesef
Balik yerine tercih edebilecegimiz bisey var mi peki
Balik yagimi kullaniyorsun eczanelerde satilandan
Ton baligini hic sevmem iyyİslenmiş gıda olduğunu biliyorum ama acaba Ton balığı oluyor mu? Salata da falan bir şekilde gider o :)
Hmm anladim ..
Yok canım konserve balıklar yasak. Yani o Metal zımbırtı kanser yapıyormuşİslenmiş gıda olduğunu biliyorum ama acaba Ton balığı oluyor mu? Salata da falan bir şekilde gider o :)
Gunaydin canim....Günaydın Günaydın Günaydın:))
Vericez canim benim birakmayalim yeter ki en yorulupta yere dustugumuz an sarilalim birbirimize kaldiralim birbirimizi yerden olur mu ? Gitcek bu kilolar inan buyutme gozunde allah baska dert vermesin bazen diyorum ya abartiyomuyuz bu kilo isini hergun konusarak hergun gundme getirerek ama degiyo gidiyo az veya cok bak yazi astim demistim 86 yken 5 martta 80 hedefim diye 80 i goremedim ama en azindan 83 lu bi rakamdayim gr gr da olsa gidiyor bu yapiskan kilolar en azindan kendimi hafif hissediyorumAnneme mayis başında gitmeyo düşünüyorum kız kardeşim hakim ve savcılık sınavına girecek o sinavdan çıkınca gitmek istiyorum insallah da orda iyi haberi alırsak beraber kutlamak istiyoruz rabbim izin verirse simdiden heyecan sardi 2 aydan az vaktim kaldi bu 7 kilodan bu zaman zarfinda mutlaka ve mutlaka kurtulmam lazim beni en cok da bu percinliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?