Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Eskiden canim cok abur cubur isterdi cikolta biskuvi kek artik biraktim nerdeyse 3 ay oldu yapilmaz diye bisey yok isteyelim yeter :)

Evet tam iki ay var7 kilo ne ki daha fazlasını verirsin. Haftada 1500 versen ki verebilirsin 12 kilo gider:)) her gün bir saat yürü, unlu mamüller ve tatlıyı kes sebze et balık tavuk ye, hooop gitmiş kilolar :))
Evet cok haklisin benim de mayis basina kadar 13 kilo vermem lazim insallah :)

Tubicim senle beraber aksatmayalim yuruyusumuzu cok onemlinbi durum olmadikca birbirimizi suekli uyaralim takip edelim olur mu ?

Guzel annelerim gunaydin....
Benim 2 gundur bigazimda bi kasinti vardi bugun kuru oksuruk geldi gece yatamadim resmen dogal ne onerirsiniz ? Bal ve limon disinda ?

Kiz joleya allahtan dikkat ediyosun bi de etmesen sen bunlari yerken bizi dusunmuyosun ya biz nasil sinav veriyoruz burda gormuyomusun
düşünmezmiyim tubicim ama napimm gözüm döndü malum dönemdeyimya bu gecede yine tutamadım kendimi ama söz birdaha cısssslara dokunmıcam yesemde bir iki dilim

limon yiyorum ben zaten bir süredir denemedeydim yani abartı yediğim halde almadım kilo yada adet şişlğm gidiyor bana öyle geldi.yiyecekleri uzağa koymak daha mantıklı bencede

ayyy masallah 83 ümü gördün sen baya ilerlerdin yaa benimde biran önce seni yakalamam lazim ama bu surede sen sakin duraklama 83 82 81 80 ve 3 nisanda sen 79 olacaksin inşallah bende nisan ortasında olsam ayyyy hayali bile guzel :))
Tubicim senle beraber aksatmayalim yuruyusumuzu cok onemlinbi durum olmadikca birbirimizi suekli uyaralim takip edelim olur mu ?
tamam canim sen bu hafta leslie yaptıkça benim daha cok yuruyesim geliyordu hatta 2 kere actim evde zumba yaptim ekstradan :)))
Nerden telefondami ?
Evet google play den kilonuzu takip edin diye bi program mutlaka indir

Gunaydin canim....
Eskiden canim cok abur cubur isterdi cikolta biskuvi kek artik biraktim nerdeyse 3 ay oldu yapilmaz diye bisey yok isteyelim yeter :)
Ben de Düzenli beslenmeye başladım diye canım tatlı istemiyor.ben hamileyken 19 kilo aldım. Her gün akşam bi tabak meyve kek çay çikolata ne bulursam yedim Son döneminde. O zaman çok belli değildi bi doğurdum 3 kilo eksiğim sadece :)) ama and içtim eski halime döncem

mislisse 83 mü oldun gerçekten çok sevindim azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor tubide sende kıa sürede 70leri görürsünz eminim inşallah bende yerimde sayıyor olmam o gün geldiğinde

TE="JoleYa, post: 45474407, member: 696466"]limon yiyorum ben zaten bir süredir denemedeydim yani abartı yediğim halde almadım kilo yada adet şişlğm gidiyor bana öyle geldi.yiyecekleri uzağa koymak daha mantıklı bencede[/QUOTE]
Limonu nasil yiyon kiz:))) Y yagmur7968

Limonu nasil yiyon kiz:))) Y yagmur7968 [/QUOTE]
gün içinde yarım limona yakın kabuğuyla yiyorum yani bu hafta çok kaçırdım ama almamışım etkili olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…