Ne calistin kiz ders mi?Gece geç saate kadar çalıştım, şimdi gözlerimi açamıyorumne bebeye ne kendime kahvaltı hazirlayacak dermanim yok. Ben yemesem de olur da biri şu veledi doyursun :))
Eskiden canim cok abur cubur isterdi cikolta biskuvi kek artik biraktim nerdeyse 3 ay oldu yapilmaz diye bisey yok isteyelim yeter :)Geçen hafta 1300 vermiştin.ishal de değildin. Sporu da oturtmuşsun ne güzel. Zamanında beslenince ve kaliteli gıdalar tüketince canın kaçamak yapmak istemiyor gerçekten. Bence yapabilirsin. Ben seni yakından takip etcem artık.madem annene süpriz yapacaksın bizim de payımız olsun her hafta en az -1000gr borçlusun Bize:)
OyniycazHaftada 1 kilo verirsem oynarım resmen :))))
Evet cok haklisin benim de mayis basina kadar 13 kilo vermem lazim insallah :)Evet tam iki ay var7 kilo ne ki daha fazlasını verirsin. Haftada 1500 versen ki verebilirsin 12 kilo gider:)) her gün bir saat yürü, unlu mamüller ve tatlıyı kes sebze et balık tavuk ye, hooop gitmiş kilolar :))
Tubicim senle beraber aksatmayalim yuruyusumuzu cok onemlinbi durum olmadikca birbirimizi suekli uyaralim takip edelim olur mu ?Oo
Oooohhhhh ne güzel dedin ay inşallah veririm yaa :)) ama benim için bu önümüzdeki iki ay çok önemli simariklik asla yapmamam lazım yürüyüş işini iyice oturtturdum şükür haftada en fazla 1 2 günüm boş geçiyor v
Nerden telefondami ?Kilonuzu goruntuleyin diye bi program var onu çok sevdim ben her hafta kilonu kaydediyorsun hedef kilonu yaziyon su kadar kaldi falan diye gösteriyorkaramellim06
Ne calistin kiz ders mi?
Taze zencefil. Oksurugu hemen keser. Birazcık kaynat limon la iç. Tadı acı ama etkiliGuzel annelerim gunaydin....
Benim 2 gundur bigazimda bi kasinti vardi bugun kuru oksuruk geldi gece yatamadim resmen dogal ne onerirsiniz ? Bal ve limon disinda ?
düşünmezmiyim tubicim ama napimm gözüm döndü malum dönemdeyimya bu gecede yine tutamadım kendimi ama söz birdaha cısssslara dokunmıcam yesemde bir iki dilimKiz joleya allahtan dikkat ediyosun bi de etmesen sen bunlari yerken bizi dusunmuyosun yabiz nasil sinav veriyoruz burda gormuyomusun
limon yiyorum ben zaten bir süredir denemedeydim yani abartı yediğim halde almadım kilo yada adet şişlğm gidiyor bana öyle geldi.yiyecekleri uzağa koymak daha mantıklı bencedeHamileliğimde dahil olmak üzere bayaga meyve gibi soyup limon tüketen bir insanım. Karatay candir ama bu bende yemiyor :))
O bende sokmedi ama baglayalim bencede. Yemekleri de uzağımıza koyalım ki yiyemeyelim, bana uyar :) ne dersin Y yagmur7968
64 olmasa da sanırım eksilerdeyim ama oyle 1 kilo falan değil Malesef
ayyy masallah 83 ümü gördün sen baya ilerlerdin yaa benimde biran önce seni yakalamam lazim ama bu surede sen sakin duraklama 83 82 81 80 ve 3 nisanda sen 79 olacaksin inşallah bende nisan ortasında olsam ayyyy hayali bile guzel :))Vericez canim benim birakmayalim yeter ki en yorulupta yere dustugumuz an sarilalim birbirimize kaldiralim birbirimizi yerden olur mu ? Gitcek bu kilolar inan buyutme gozunde allah baska dert vermesin bazen diyorum ya abartiyomuyuz bu kilo isini hergun konusarak hergun gundme getirerek ama degiyo gidiyo az veya cok bak yazi astim demistim 86 yken 5 martta 80 hedefim diye 80 i goremedim ama en azindan 83 lu bi rakamdayim gr gr da olsa gidiyor bu yapiskan kilolar en azindan kendimi hafif hissediyorum
tamam canim sen bu hafta leslie yaptıkça benim daha cok yuruyesim geliyordu hatta 2 kere actim evde zumba yaptim ekstradan :)))Tubicim senle beraber aksatmayalim yuruyusumuzu cok onemlinbi durum olmadikca birbirimizi suekli uyaralim takip edelim olur mu ?
Evet google play den kilonuzu takip edin diye bi program mutlaka indirNerden telefondami ?
Ayyy bu kiz beni.iyice meraklandiriyor yoksa geceleri liposakşına mı gidiyorsun :)))))))))Bir işe giristim, bu kadar vakit alacağını hesaplayamadım
Daha yolun başında yoruldumama bırakmak yok tabi :)
Biraz tamamlayayim sizinle de paylaşacağım
Gunaydin canim....
Ben de Düzenli beslenmeye başladım diye canım tatlı istemiyor.ben hamileyken 19 kilo aldım. Her gün akşam bi tabak meyve kek çay çikolata ne bulursam yedim Son döneminde. O zaman çok belli değildi bi doğurdum 3 kilo eksiğim sadece :)) ama and içtim eski halime döncemEskiden canim cok abur cubur isterdi cikolta biskuvi kek artik biraktim nerdeyse 3 ay oldu yapilmaz diye bisey yok isteyelim yeter :)
mislisse 83 mü oldun gerçekten çok sevindim azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor tubide sende kıa sürede 70leri görürsünz eminim inşallah bende yerimde sayıyor olmam o gün geldiğindeVericez canim benim birakmayalim yeter ki en yorulupta yere dustugumuz an sarilalim birbirimize kaldiralim birbirimizi yerden olur mu ? Gitcek bu kilolar inan buyutme gozunde allah baska dert vermesin bazen diyorum ya abartiyomuyuz bu kilo isini hergun konusarak hergun gundme getirerek ama degiyo gidiyo az veya cok bak yazi astim demistim 86 yken 5 martta 80 hedefim diye 80 i goremedim ama en azindan 83 lu bi rakamdayim gr gr da olsa gidiyor bu yapiskan kilolar en azindan kendimi hafif hissediyorum
Ahahaaa Tubi çok komik kızsın nerden aklına geldi :)))Ayyy bu kiz beni.iyice meraklandiriyor yoksa geceleri liposakşına mı gidiyorsun :)))))))))
Bu aZimle hep beraber vercez ben inanıyorumEvet cok haklisin benim de mayis basina kadar 13 kilo vermem lazim insallah :)
Ay ne biliyim bitince anlaticam diyor yarin -5 le gelirse düşüp bayilmayalim diye onden tahmin yürütüyorum :))))Ahahaaa Tubi çok komik kızsın nerden aklına geldi :)))
Limonu nasil yiyon kiz:))) Y yagmur7968 [/QUOTE]TE="JoleYa, post: 45474407, member: 696466"]limon yiyorum ben zaten bir süredir denemedeydim yani abartı yediğim halde almadım kilo yada adet şişlğm gidiyor bana öyle geldi.yiyecekleri uzağa koymak daha mantıklı bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?