- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Ne zaman verdin On kilo 11 haftadan önce mi. O zaman nasıl verdinevet doğru gördün bir alıyorum bir veriyorumm takımın yüz karası oldumm
Ahahaaa çok komiksin ya:)))ne güzel takılıyodum oğlum başımda bekliyo bilgsayardan kalkmam için gerizekalı hırsız bari benim telefonumu bıraksaydı Allahtan baskülümü götürmemiş
ayy benmi şaşırdım 5 martta benim hedef kilom 62ydi mesela yarın bildirim yapıcaz diğer günde tartı fotosu atarız sanırımBen bilmiyorum ki hedef günü de ne demek. Ne oluyor o zaman bi daha mı bildirim yapcaz
bir sene önce buraya katılalı pek veremedimNe zaman verdin On kilo 11 haftadan önce mi. O zaman nasıl verdin
yani bir sene içinde yavaş yavaş verdim o aşırı kilo gidincede biraz saldım sanırım ama toparlanmalıyım artıkNe zaman verdin On kilo 11 haftadan önce mi. O zaman nasıl verdin
Hayir kizlar yarin bildirim yada foto atmaniza gerek yok çünkü zaten 1 gün sonraa tartı gününüz bikere daha böyle olmuştu kaptan iki defa atmaniza gerek yoktu dediayy benmi şaşırdım 5 martta benim hedef kilom 62ydi mesela yarın bildirim yapıcaz diğer günde tartı fotosu atarız sanırım
Ben de diyetisyene 10. Ayda gitmiştim. Kadının soğukluğuna gıcık olmuştum diye uygulamadım listeyi. Işime gelmemiş inanamamış verebileceğime. Ama bu grupla tanışmamla karar verdim ve tıkır tıkır gidiyor kilolalarım çok şükür. Bence senin de artık bi silkelenme zamanın gelmiş. Oruç tutarken insanlar nasıl nefsine hakim oluyorsa o ciddiyette devam edelim. Biz kilo vermeliyiz çünkü kendimiZe söz verdik.sağlığımız için, öz güvenimiz için, mutluluğumuz için,Istediğimiz kıyafeti giyebilmek için, HAFİF olmak için, özgür ce hareket edebilmemiZ için, daha bir sürü sebep varken kaçamak yapma lüksümüz olmamalı. Ne güzel verebilmişsin daha önce demekki yine başarabilirsin.yani bir sene içinde yavaş yavaş verdim o aşırı kilo gidincede biraz saldım sanırım ama toparlanmalıyım artık
yok canm 3 gece filan yaptm cok şükür gaz yapmadi evet 2 aylk bebegm cok sıkmadan diyet yapıyorum çünkü iki aydır verdiklerimide almaya basladim artik iyice ilerlemeden ipin ucunu tutmak lazimÇok mu küçük bebeğin canım? Gaz falan çıkar dediğine göre. Bebeğin 6 aydan küçükse aslında diyet yapmasan iyi olur. Zaten 6 aydan bitene kadar kendi gideceği ne varsa kilodan gidiyo. Hem bebek de ek gıdaya başlamış oluyo. Yinede sen bilirsin tabi.
Çok mu küçük bebeğin canım? Gaz falan çıkar dediğine göre. Bebeğin 6 aydan küçükse aslında diyet yapmasan iyi olur. Zaten 6 aydan bitene kadar kendi gideceği ne varsa kilodan gidiyo. Hem bebek de ek gıdaya başlamış oluyo. Yinede sen bilirsin tabi.
Bizim 5 martta hedeflerimiz vardi o yuzden dedim :)Çok güldüm ya. Ablam zamanında Hani takvime Not yazıyorsun o tarihte alarm çalıyor ya ona çok şaşırmış inanamamış. Şimdi teknolojinin hızına yetişemiyoruz.
Telefonun özelliği klavyeyi sesli kullanıyorsun. Konuşuyorsun o yazıya çeviriyor
Yarın cumartesi değil mi
Yok sen degildin bebegim merak etme :)))))kız yoksa benmiyim o öyleyse yanlış tahminn
söyliim canım madem sordun3tane un kurabiyesi 4 dilimde tavuk göğsü tatlı birazda leblebi maleseff
Ay ne guzel biraz ozguvenin tazelensin bi toplamda 7 kilo vermis olacaksin degilmiBu sabah öyleydi bakalım pazara kadar ne olacak. Hiç kaçamak yapmadım her gün bir saat yürüdüm. Inşallah iyi veririm bu hafta. Kızlar haftaya çarşamba kızlarla buluşcaz ev ziyareti. Orda onları şaşırtmak istiyorum :) Aaa ne olmuş fıstık gibi olmuşsun desinler biraz özgüven im tazelensin :)
Evet emzirirken bazı insanlar kilo alıyo malesef. Yinede 2 ay çok erken ama tabi sana çooook oldu gubi geliyodur :) insan geriye bakınca inanamıyo geçen zamana. Sadece hamur işi ve tatlılarà dikkat etsen yeter şu an hergün fazladan 500 kalori yakiyorsun emzirerek. Bu ćok büyük bir avantaj.yok canm 3 gece filan yaptm cok şükür gaz yapmadi evet 2 aylk bebegm cok sıkmadan diyet yapıyorum çünkü iki aydır verdiklerimide almaya basladim artik iyice ilerlemeden ipin ucunu tutmak lazim
Evet ya o bana da oluyo galibaverme bencede ben ne zaman rakam versem ardından aşırı yeme başlıyo nazarmı değiyo acabaa
Evet bencede pzar gunu bi basli bildirin bi dahaki hedef gunumuz 3 nisan pazara geliyor ben subatin29 cektigini unutmustum kusura bakmayin 6 mart demem gerekiyordu bu pazar 3 nisan hedeflerinizi de yazin olur mu bildiirm yaparken bi basli yazayim tabloya :))Hayir kizlar yarin bildirim yada foto atmaniza gerek yok çünkü zaten 1 gün sonraa tartı gününüz bikere daha böyle olmuştu kaptan iki defa atmaniza gerek yoktu dedi
Hamileligimdeki görüntüden cook sıkılmış tim bide iki cocuk üst üste tam normal fizigime kavusmusken hamile kaldim yani 3 yıldır ben kendimi ben gibi hissetmiyorum giymek istediğim elbiseleri giyemiyorum bunaldim artik bide maşallah sutum cook cookk iyi bebegimin kilosuda önden gidiyo firsat bu firsat dedim bende. Çünkü diyet yapmiyim deyince bi tatli görsem e hadi yiyim nasi olsa doyete baslaynca yemem kizartmalara öyle abur cubur a öyle uçup gidecektm nerdeyse. Sizle karsilasmamda iyi oldu harika bi grup bulmusken yaza kadar eski fizigime kavusamasamda yaklasmaliyim:)Evet emzirirken bazı insanlar kilo alıyo malesef. Yinede 2 ay çok erken ama tabi sana çooook oldu gubi geliyodur :) insan geriye bakınca inanamıyo geçen zamana. Sadece hamur işi ve tatlılarà dikkat etsen yeter şu an hergün fazladan 500 kalori yakiyorsun emzirerek. Bu ćok büyük bir avantaj.
Joleya artik sana ceza vermeliyiz gibi geliyo kac hafta oldu yerinde sayiyosun :)yani bir sene içinde yavaş yavaş verdim o aşırı kilo gidincede biraz saldım sanırım ama toparlanmalıyım artık
Dimi bence ceza vermeliyiz ona artik yeter !!Y yagmur7968 67.6 ile başlamışsın ilk hafta 11 haftadır 66.1 mi oldun ben yanlış mı gördüm?
Canim yarin degil pazr bi basli bildirim yapilacak yanlis olduBen bilmiyorum ki hedef günü de ne demek. Ne oluyor o zaman bi daha mı bildirim yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?