Hamilelikte ne kadar kilo alındığı sonrası için çok önemli ama bir de hamilelikte tabi insanı zorluyo fazla kilo. İyi yapmışsın hoş geldinHamileligimdeki görüntüden cook sıkılmış tim bide iki cocuk üst üste tam normal fizigime kavusmusken hamile kaldim yani 3 yıldır ben kendimi ben gibi hissetmiyorum giymek istediğim elbiseleri giyemiyorum bunaldim artik bide maşallah sutum cook cookk iyi bebegimin kilosuda önden gidiyo firsat bu firsat dedim bende. Çünkü diyet yapmiyim deyince bi tatli görsem e hadi yiyim nasi olsa doyete baslaynca yemem kizartmalara öyle abur cubur a öyle uçup gidecektm nerdeyse. Sizle karsilasmamda iyi oldu harika bi grup bulmusken yaza kadar eski fizigime kavusamasamda yaklasmaliyim:)
Kiz joleya allahtan dikkat ediyosun bi de etmesen sen bunlari yerken bizi dusunmuyosun yasöyliim canım madem sordun3tane un kurabiyesi 4 dilimde tavuk göğsü tatlı birazda leblebi maleseff
Katılıyorum azcık fazla olmuşKiz joleya allahtan dikkat ediyosun bi de etmesen sen bunlari yerken bizi dusunmuyosun ya
Hosbulduk canm.Hamilelikte ne kadar kilo alındığı sonrası için çok önemli ama bir de hamilelikte tabi insanı zorluyo fazla kilo. İyi yapmışsın hoş geldinBen sütü dolup taşan biri olarak ne zaman diyet yapsam sütüm azaldı. Hatta diyetisyene gittim yani özel emzirme diyeti yazdı ona rağmen. Şimdi 9 aya girdik. Ondan tekrar başladım. Belki kendi tecrübemden dolayı öyle dedim canım herkesin aynı olacak diye bir şey yok tabi ki.
Hamileliğimde dahil olmak üzere bayaga meyve gibi soyup limon tüketen bir insanım. Karatay candir ama bu bende yemiyor :))
Limon kilo verdirici özellikleriyle de bilinir. Harika bir arındırıcı ve iltihap söktürücüdür. İçinde bol miktarda antioksidan özellikli C vitamini bulunur.
Limon canınızın bir şeyler çekmesini önleyen pektin lifi açısından zengindir. Yapılan çalışmalar daha alkalin ağırlıklı bir beslenme düzeni olan kişilerin daha hızlı kilo verdiğinigöstermektedir.
niyeymiş o bakimmm.kız turuncu duyuyomusun bizim 64 e düşmemiz şart oldu benim bu hafta ümidim yok bari sen ver
Canım sıkı diyet için çok erken ama karatay usulü beslenmek sütünü etkilemez. Ben şimdi kitabını okuyorum ve ara ara notlar paylaşıyorum. Karatay diyeti yapmak istersen hem kilo verirsin hem sütün etkilemez. Kısaca protein ağırlıklı besleniyorsun. Ekmek tarzı şeyler, işlenmiş hazır gıdalar kesinlikle yasak. Örnek listesine bi bak netten. Balık ağırlıklı çünkü omega3 zayıflatıyor.kaliteli şeyler yiyiyorsun Özellikle kuruyemiş, kırmızı et, balık,yumurta,peynir,ev yapımı yoğurt. Dolu dolu besleniyorsun aç kalmadan kilo veriyorsun. Ben ikinci kitabını okuyorum.ilk kitabını pdf olarak internet ten indirip okıyabilirsinyok canm 3 gece filan yaptm cok şükür gaz yapmadi evet 2 aylk bebegm cok sıkmadan diyet yapıyorum çünkü iki aydır verdiklerimide almaya basladim artik iyice ilerlemeden ipin ucunu tutmak lazim
Evet canım bol kıyafetlerle bile anlıyorlar.her halde yüzümden vermiş im çok seviniyor um. Yürüyüş şeklim bile değişti hamilelik şişkoluk derken :) şimdi kendimden emin, bomba gibi gitmek istiyorum yaza :)Ay ne guzel biraz ozguvenin tazelensin bi toplamda 7 kilo vermis olacaksin degilmi
Çok abartmamışsın bence ama yine de bu kaçamak bi hafta yetsin canım sana.Kızlar bir tuzlu kurabiye, 2 kaşık kısır ve bir kibrit kutusu sütlü tatlı yedim misafirlere. Kötünün iyisiregl olcam bi de galiba daha düzene girmedi benim. Biraz karnım şiş ve aģriyo bir de gerginlik var tabi
Ceza verelim hepimize tatlı yapıp yollasın:)))Dimi bence ceza vermeliyiz ona artik yeter !!
Ay ne güzel söyledin ben de hedef günü istediğim kiloya inerim diyorum ama bu gruptan ayrılma fikri üzüyor beniKızlar 3 nisan hedefim: bir daha asla diyet yapmayacak bir kiloya inmek
Meyve günde bir veya iki onu da sabahtan almalısın diyor karatay. Diğer yediklerin çol iyi benceHosbulduk canm.Bendede fazlalasiyor ve kesin nedeni normalde meyve yemem salata yemem yumurta yemem vss bunlarin hepsini diyet yaparken tuketiyorum buda sütümü olumlu etkiliyor. Suan grubunuza adayim ins asıl olmaya hak kazanirim
Sagol canm bana pek uymuyor karatay maalesef ben yumurtayi güç bela yerim yogurt ve süt desen öyle hayvansal gıdalarla aram pek iyi değil iki gün üst üste tuketsem tiksinirim bu yuzden bana uymuyo malesefCanım sıkı diyet için çok erken ama karatay usulü beslenmek sütünü etkilemez. Ben şimdi kitabını okuyorum ve ara ara notlar paylaşıyorum. Karatay diyeti yapmak istersen hem kilo verirsin hem sütün etkilemez. Kısaca protein ağırlıklı besleniyorsun. Ekmek tarzı şeyler, işlenmiş hazır gıdalar kesinlikle yasak. Örnek listesine bi bak netten. Balık ağırlıklı çünkü omega3 zayıflatıyor.kaliteli şeyler yiyiyorsun Özellikle kuruyemiş, kırmızı et, balık,yumurta,peynir,ev yapımı yoğurt. Dolu dolu besleniyorsun aç kalmadan kilo veriyorsun. Ben ikinci kitabını okuyorum.ilk kitabını pdf olarak internet ten indirip okıyabilirsin
Evet canım bol kıyafetlerle bile anlıyorlar.her halde yüzümden vermiş im çok seviniyor um. Yürüyüş şeklim bile değişti hamilelik şişkoluk derken :) şimdi kendimden emin, bomba gibi gitmek istiyorum yaza :)
Çok abartmamışsın bence ama yine de bu kaçamak bi hafta yetsin canım sana.
Ceza verelim hepimize tatlı yapıp yollasın:)))
Ay ne güzel söyledin ben de hedef günü istediğim kiloya inerim diyorum ama bu gruptan ayrılma fikri üzüyor beni
Meyve günde bir veya iki onu da sabahtan almalısın diyor karatay. Diğer yediklerin çol iyi bence
Hadi bakalım bi şaşırsınlar bi övsünler seni anneler o zaman değdi dersin inşallah5 mart için hedefim de 84 müş ahh ah ne güzel soylemisim keşke bide uygulayabilseydimyarin ki kiloma göre de 3 nisan hedefimi belirliycem ama nisan çıkmadan ben bu 80 lerden mutlaka ama mutlaka kurtulmaliyim mayıs başında anneme gitmeyi düşünüyorum benim diyet yaptığımdan kilo verdigimden hic haberi yok o kadar uğraşıyor ki anlatamam kızım zayifla şöyle böyle bende umursamaz takılıyorum ben böyle iyiyim diyorum ama gidio de beni görünce şok olsun istiyorum benim hâlâ 92 kilo oldugumu sanıyor egee bide 80 e dusersem bombelere gelll yaaani:)))))))
:)) o hafta büyük çoğunluğu isalden dolayi oyle oldu sabaha kadar wc bekledim gerçek kilo degilmis demekki sonrasinda 2 3 hafta o gunki kiloya donemedim:)tubi_klc 7 haftada 1700 mü verdin. Harikasın ya. Nasıl verdin.annene gitmene ne kadar zaman kaldı
Anneme mayis başında gitmeyo düşünüyorum kız kardeşim hakim ve savcılık sınavına girecek o sinavdan çıkınca gitmek istiyorum insallah da orda iyi haberi alırsak beraber kutlamak istiyoruz rabbim izin verirse simdiden heyecan sardi 2 aydan az vaktim kaldi bu 7 kilodan bu zaman zarfinda mutlaka ve mutlaka kurtulmam lazim beni en cok da bu percinliyor :)tubi_klc 7 haftada 1700 mü verdin. Harikasın ya. Nasıl verdin.annene gitmene ne kadar zaman kaldı
Evet tam iki ay var7 kilo ne ki daha fazlasını verirsin. Haftada 1500 versen ki verebilirsin 12 kilo gider:)) her gün bir saat yürü, unlu mamüller ve tatlıyı kes sebze et balık tavuk ye, hooop gitmiş kilolar :))Anneme mayis başında gitmeyo düşünüyorum kız kardeşim hakim ve savcılık sınavına girecek o sinavdan çıkınca gitmek istiyorum insallah da orda iyi haberi alırsak beraber kutlamak istiyoruz rabbim izin verirse simdiden heyecan sardi 2 aydan az vaktim kaldi bu 7 kilodan bu zaman zarfinda mutlaka ve mutlaka kurtulmam lazim beni en cok da bu percinliyor :)
Oooohhhhh ne güzel dedin ay inşallah veririm yaa :)) ama benim için bu önümüzdeki iki ay çok önemli simariklik asla yapmamam lazım yürüyüş işini iyice oturtturdum şükür haftada en fazla 1 2 günüm boş geçiyor vEvet tam iki ay var7 kilo ne ki daha fazlasını verirsin. Haftada 1500 versen ki verebilirsin 12 kilo gider:)) her gün bir saat yürü, unlu mamüller ve tatlıyı kes sebze et balık tavuk ye, hooop gitmiş kilolar :))
Oo
Oooohhhhh ne güzel dedin ay inşallah veririm yaa :)) ama benim için bu önümüzdeki iki ay çok önemli simariklik asla yapmamam lazım yürüyüş işini iyice oturtturdum şükür haftada en fazla 1 2 günüm boş geçiyor v
Geçen hafta 1300 vermiştin.ishal de değildin. Sporu da oturtmuşsun ne güzel. Zamanında beslenince ve kaliteli gıdalar tüketince canın kaçamak yapmak istemiyor gerçekten. Bence yapabilirsin. Ben seni yakından takip etcem artık.madem annene süpriz yapacaksın bizim de payımız olsun her hafta en az -1000gr borçlusun Bize:)Haftada 1 kilo verirsem oynarım resmen :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?