Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Merhaba hosbulduk tabloya baktim da seninle kilomuz ayni sanirim yanlis hatırlamıyor sam senin boyun kac

Boyum kısa bayaga boyuma göre kilomda facia oluyo bu durumda :)
sen kaçla başladın diyete ?

Hayırlı geceler arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben bu akşam yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi bu hafta sonu 65 hedefim inşaallah

ohh maşaAllah yürüyüşler hedefler seni çok motive olmuş gördüm joleya

hoşgeldin aramıza tekrardan ,, keşke + lar olmasaydı iyiydi ama olsun can sağolsun yeter ki isteyince verilir ,,,kızının neyi var önemli bişeyi yoktur umarım...

evet olmasaydı iyiydi ama nasp gidicek tez zamanda eminim :)
kızım hafif üşüttü üstüne dişde çıkardı zor bi süreçten geçiyoruz maalesef

senin minik nasıl ve uze nereye gitti ?

Canım ipek kızımın ismi zeynep te kızımın ismi zeynep ayrıca benimde ismim kendi adımı koydum kızıma bencillik biraz ama olsun
ben her ikisinide seviyorum
benim minik iyi ablası çok şukur.... allah acil şifalar versin seninkine de senin de yardımcın olsun zor bi süreç bakalım biz ne yapıcaz ?Uze gitti ben de tam anlamadım toparlasın bakalım kendini biraz zaman....tam bişey söylemedi öyle gerekiyomuş ben de üzüldüm inan ama yapcak bişey yok

Ay ben yatamadım bir turlu kk adamın biri karusını aldatmış mikrop Allaha şükür tek gözle görülür sorunumuz kilomuz onuda verelim kızlar yaaa

kızlar bildiğiniz üzere aramızdan uze arkadaşımız ayrıldı bu nedenle şartlarda değişiklik oldu bir göz atmanızı rica ederim. herkese iyi geceler...

ya inanın bugun bende inanılmaz bir iştah açıklığı vardı biraz dayanamadım ama telafi edicem söz arkadaşlar ilk defa böyle oldu çünkü 2 aydır ...
Arasıra oluyor canm hele beni biliyosn çok zor motive oldmsenin maşallahn var telafi edersn mutlaka

ne güzel incelme daha süper dimi? başka ne yapıyosun sen spor - diyet yapıyomusun neye borçlusun bakim sırrını ?
Canim malesef daha spor a baslayamadim insAllah oda olacak dikkat etme disinda yaptigim tek sey elma sirkeli su iciuorum sabah ve aksam sanirim etki ediyor bakalim gorucez

Canım çok geçmiş olsun ilk dişler mi bizimkiler de çıkarır artık heralde surekli salyalı geziyoruz

evet ilk dişler ...
seninki kaç aylıkdı? bizim salyalar akmaya 2 bucuk aylıkken başladı ama diş yeni çıktı

Çok saol Allah razı olsun inşaAllah sizde kolayca atlatırsıız..
uze içinde hayırlısı olsun bir araya toplanmamıza vesile olup gitmesi üzücü olmuş hayırlısı bakalım...

Ay ben yatamadım bir turlu kk adamın biri karusını aldatmış mikrop Allaha şükür tek gözle görülür sorunumuz kilomuz onuda verelim kızlar yaaa

İnşaAllah da yapacak olan her türlü yapar Rabbim göstermesin kimseyeee

Gunaydin güzel Anneler, çok güzel bir gün olur inşallah az kalorili bol sporlu bir gun dilerim öpüyorum

Günaydıııınnn

Günaydın selam kızlar benim kızım var 2 yaşına girecek doğumda kilo aldım demeyi çok isterdim ama sadece 7 kilo aldım çünkü hep tombuldum 85 kilo hamile kaldım şu an 90 kiloyu tartinin pili bitti degistirmem lazım aetik Zayıflamak istiyorum Kendim için ve kızım için 22 yaşındayken 75 kilodan 63e düşmüştüm kendi cabamla artık yaşta ilerledi 32 yaşındayım beraber basarabilirmiyiz

Merhaba herkese,
Zor bir hafta oluyor benim için, pazar kahvaltıyla misafir başladı, akşam yemekleriyle devam, dolayısıyla biraz ipin ucunu kaçırdığım oluyor, dengeleme işini öğrenmem lazım.
Bir de bizim velet çoook geç saatlerde uyuduğu için akşam ister istemez geç saatte yemek yiyor oluyorum, tok tutan düşük kalorili önerileriniz varsa paylaşmaniza memnun olurum.
Akşam yemeğini 7-7.30 gibi yedikten sonra çocuk 2 civarında uyuduğu için araya uygun bir şeyler yerleştirmem lazım. Sütle yoğurtla idare ederim gibi geliyordu ama olmuyor

Canım sende bendensin bizimkide dörtte uyuyor kaç gndür leblebi tavsiye ederim gerçi ben onunda ipini kaçırıyorm ama aç beklenmiyor galeta da yiyorum ara sıra

Sute yogurta misir gevregi kat istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…