- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Bende senin gibiydim kızım erken uyuyor ama emmek için habire uyanıyor tatlı krizine giriyorum resmen ben yemeden duramıyorum, galeta dene bi derim benMerhaba herkese,
Zor bir hafta oluyor benim için, pazar kahvaltıyla misafir başladı, akşam yemekleriyle devam, dolayısıyla biraz ipin ucunu kaçırdığım oluyor, dengeleme işini öğrenmem lazım.
Bir de bizim velet çoook geç saatlerde uyuduğu için akşam ister istemez geç saatte yemek yiyor oluyorum, tok tutan düşük kalorili önerileriniz varsa paylaşmaniza memnun olurum.
Akşam yemeğini 7-7.30 gibi yedikten sonra çocuk 2 civarında uyuduğu için araya uygun bir şeyler yerleştirmem lazım. Sütle yoğurtla idare ederim gibi geliyordu ama olmuyor
Kuruyemiş biraz beni korkutuyor, sütüm yağlı olsun diye tüketiyordum, vücuda da yağ yapmaz mı? Bir de beyaz leblebi mi normal olanı mi?Canım sende bendensin bizimkide dörtte uyuyor kaç gndür leblebi tavsiye ederim gerçi ben onunda ipini kaçırıyorm ama aç beklenmiyor galeta da yiyorum ara sıra
Deneyebilirim aslında. Yulaf denedim ama çok tatsız tuzsuz, yedikten sonra üzerine başka şeyler yedim bu seferSute yogurta misir gevregi kat istersen cnm
Galeta kaç tane tüketiyorsun? Tatlı krizine iyi geliyor mu? Bu hazır diyet için kuru meyveli barlar var, eti nin falan. Acaba öyle bir şey daha mı iyi olur hem biraz tatlı krizini keser?Bende senin gibiydim kızım erken uyuyor ama emmek için habire uyanıyor tatlı krizine giriyorum resmen ben yemeden duramıyorum, galeta dene bi derim ben
Canm şimdi yulafı okuyunca aklıma geldi sütlü yulaf gevreğinin içine üxüm eklerdim önceleri baya işe yarıyoMerhaba herkese,
Zor bir hafta oluyor benim için, pazar kahvaltıyla misafir başladı, akşam yemekleriyle devam, dolayısıyla biraz ipin ucunu kaçırdığım oluyor, dengeleme işini öğrenmem lazım.
Bir de bizim velet çoook geç saatlerde uyuduğu için akşam ister istemez geç saatte yemek yiyor oluyorum, tok tutan düşük kalorili önerileriniz varsa paylaşmaniza memnun olurum.
Akşam yemeğini 7-7.30 gibi yedikten sonra çocuk 2 civarında uyuduğu için araya uygun bir şeyler yerleştirmem lazım. Sütle yoğurtla idare ederim gibi geliyordu ama olmuyor
Yani adeta vitamin deposuBu tarif tatli krizleriyle baş etmek için uygun mudur sizce? Daha once diyetisyen tecrübem olmadı aykırı bir şey var bilen birileri yardimci olsa güzel anneler :)
Malzemeler
7-8 adet kuru kayısı
5 adet kuru incir
Yarım kâse kuş üzümü
Yarım kâse badem
Yarım kâse fındık
1 kâse yulaf ezmesi
2 adet yumurta
Hazırlanışı:
Kuru kayısı ve kuru incirleri küçük küçük doğra.
Yarım kase fındık ve badem içlerini çok ufalamadan rondodan geçir.
İki yumurtayı geniş bir kaba kır ve hafif çırp.
Kuru meyveleri, fındık, badem içlerini ve yulaf ezmesini de bu karışıma ekle.
İyice karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serdiğin fırın tepsisine bir yemek kaşığı dolusu olacak şekilde toplar bırak (dilersen elinle de istediğin şekli verebilirsin.)
Yulaflı ve kuru meyveli barlarını 170 derecelik fırında 20 dakika kadar pişir.
Afiyet olsun.
Beyaz leblebi olucak ben sarı seviyorm aslında ama diyette beyax tercih ediliyorKuruyemiş biraz beni korkutuyor, sütüm yağlı olsun diye tüketiyordum, vücuda da yağ yapmaz mı? Bir de beyaz leblebi mi normal olanı mi?
Benim boyum da 1.66 benim 90 lı bi kiloda olduğumu duyunca şok oluyorlar gostermiyormusum ama bence gayet gösteriyorum cok mutsuzum bu kiloda olmaktanMerhaba hosbulduk tabloya baktim da seninle kilomuz ayni sanirim yanlis hatırlamıyor sam senin boyun kac
@Boyum kısa bayagaboyuma göre kilomda facia oluyo bu durumda :)
sen kaçla başladın diyete ?
ohh maşaAllah yürüyüşler hedefler seni çok motive olmuş gördüm joleya
evet olmasaydı iyiydi ama nasp gidicek tez zamanda eminim :)
kızım hafif üşüttü üstüne dişde çıkardı zor bi süreçten geçiyoruz maalesef
senin minik nasıl ve uze nereye gitti ?
ilk sayfada canım..Canim degisikligi nasil gorucez
maşallah maşallah ben de öyleydim eksileri görünce demekki oluyormuş diyor insan değil mi?Valla ben kilo vermeye karar vermeden once bi çıktım bi gün tartiya 92 kusur sonra diyete basladim 91 oldum oldum gruba katildigimda 91 kiloydum simdi 89 hattabu sabah 88 i gördüm
@
sirkeye hiçbirzaman sıcak bakamadım ben kokusu iğrenç kimi salataya da atıyor nasıl yiyolar anlamıyorumCanim malesef daha spor a baslayamadim insAllah oda olacak dikkat etme disinda yaptigim tek sey elma sirkeli su iciuorum sabah ve aksam sanirim etki ediyor bakalim gorucez
inşallah çok geç kahvaltı yapıyorum 2 gündür 12 gibi ondan olabilir mi?Arasıra oluyor canm hele beni biliyosn çok zor motive oldmsenin maşallahn var telafi edersn mutlaka
kız böyle nasıl cevaplıyosun bütün mesajları bi başlıkta ben yapamıyorumevet ilk dişler ...
seninki kaç aylıkdı? bizim salyalar akmaya 2 bucuk aylıkken başladı ama diş yeni çıktı
Çok saol Allah razı olsun inşaAllah sizde kolayca atlatırsıız..
uze içinde hayırlısı olsun bir araya toplanmamıza vesile olup gitmesi üzücü olmuş hayırlısı bakalım...
İnşaAllah da yapacak olan her türlü yapar Rabbim göstermesin kimseyeee
Günaydıııınnn
merhaba şartlarımıza göz attın mı( ilk sayfada) eğer attıysan o şartlara göre msj atarsan seviniriz yoksa neden almayalım seni aramıza ?Günaydın selam kızlar benim kızım var 2 yaşına girecek doğumda kilo aldım demeyi çok isterdim ama sadece 7 kilo aldım çünkü hep tombuldum 85 kilo hamile kaldım şu an 90 kiloyu tartinin pili bitti degistirmem lazım aetik Zayıflamak istiyorum Kendim için ve kızım için 22 yaşındayken 75 kilodan 63e düşmüştüm kendi cabamla artık yaşta ilerledi 32 yaşındayım beraber basarabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?