Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bende senin gibiydim kızım erken uyuyor ama emmek için habire uyanıyor tatlı krizine giriyorum resmen ben yemeden duramıyorum, galeta dene bi derim ben

Canım sende bendensin bizimkide dörtte uyuyor kaç gndür leblebi tavsiye ederim gerçi ben onunda ipini kaçırıyorm ama aç beklenmiyor galeta da yiyorum ara sıra
Kuruyemiş biraz beni korkutuyor, sütüm yağlı olsun diye tüketiyordum, vücuda da yağ yapmaz mı? Bir de beyaz leblebi mi normal olanı mi?

Bende senin gibiydim kızım erken uyuyor ama emmek için habire uyanıyor tatlı krizine giriyorum resmen ben yemeden duramıyorum, galeta dene bi derim ben
Galeta kaç tane tüketiyorsun? Tatlı krizine iyi geliyor mu? Bu hazır diyet için kuru meyveli barlar var, eti nin falan. Acaba öyle bir şey daha mı iyi olur hem biraz tatlı krizini keser?

Kızlar iyi bir gün olmasını diliyorum bu hafta 66 larıgördğm için mutluyumm ki hamile kalmadan önce 66 ydm ama öncesi var tabii en az55 olmam gerek boyuma göre inşaallah hedefe doğru devamm

Bu tarif tatli krizleriyle baş etmek için uygun mudur sizce? Daha once diyetisyen tecrübem olmadı aykırı bir şey var bilen birileri yardimci olsa güzel anneler :)

Malzemeler

7-8 adet kuru kayısı
5 adet kuru incir
Yarım kâse kuş üzümü
Yarım kâse badem
Yarım kâse fındık
1 kâse yulaf ezmesi
2 adet yumurta

Hazırlanışı:

Kuru kayısı ve kuru incirleri küçük küçük doğra.

Yarım kase fındık ve badem içlerini çok ufalamadan rondodan geçir.

İki yumurtayı geniş bir kaba kır ve hafif çırp.

Kuru meyveleri, fındık, badem içlerini ve yulaf ezmesini de bu karışıma ekle.

İyice karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serdiğin fırın tepsisine bir yemek kaşığı dolusu olacak şekilde toplar bırak (dilersen elinle de istediğin şekli verebilirsin.)

Yulaflı ve kuru meyveli barlarını 170 derecelik fırında 20 dakika kadar pişir.

Afiyet olsun.

Canm şimdi yulafı okuyunca aklıma geldi sütlü yulaf gevreğinin içine üxüm eklerdim önceleri baya işe yarıyo

Yani adeta vitamin deposuaz az yersen sorun olmaz sanırım ama sütlü tatlıda yiyrbilirsn inan bana 10 kiloya yakın verdim tatlımı bir gün kesmedimkötü örnek olmayaym yinede kendin bilirsin canm

Kızlar dün eşime verdiğim farkediliyomu diye sordum ne dese beğenrsiniz 55 e düşmeden anlaşlmazmışyani ben bile farkediyorum sinir ediyor bu adam beni

Merhaba hosbulduk tabloya baktim da seninle kilomuz ayni sanirim yanlis hatırlamıyor sam senin boyun kac
Benim boyum da 1.66 benim 90 lı bi kiloda olduğumu duyunca şok oluyorlar gostermiyormusum ama bence gayet gösteriyorum cok mutsuzum bu kiloda olmaktan

Valla ben kilo vermeye karar vermeden once bi çıktım bi gün tartiya 92 kusur sonra diyete basladim 91 oldum oldum gruba katildigimda 91 kiloydum simdi 89 hattabu sabah 88 i gördüm
@

Valla ben kilo vermeye karar vermeden once bi çıktım bi gün tartiya 92 kusur sonra diyete basladim 91 oldum oldum gruba katildigimda 91 kiloydum simdi 89 hattabu sabah 88 i gördüm

@
maşallah maşallah ben de öyleydim eksileri görünce demekki oluyormuş diyor insan değil mi?

Canim malesef daha spor a baslayamadim insAllah oda olacak dikkat etme disinda yaptigim tek sey elma sirkeli su iciuorum sabah ve aksam sanirim etki ediyor bakalim gorucez
sirkeye hiçbirzaman sıcak bakamadım ben kokusu iğrenç kimi salataya da atıyor nasıl yiyolar anlamıyorum

kesinlikle o bence insanın acizliğini gösteriyo neyse boşver takma ...

kız böyle nasıl cevaplıyosun bütün mesajları bi başlıkta ben yapamıyorum

merhaba şartlarımıza göz attın mı( ilk sayfada) eğer attıysan o şartlara göre msj atarsan seviniriz yoksa neden almayalım seni aramıza ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…