Wooowww kizlar suoersiniz masallah kiz cicisko sen ne yere bakan yurek yakanmissin tubi hakliymis :))
Canım kk da öyle bi sıkıntı var. Telden program indirdim foto boyutu küçültme diye. Anca öyle yükleyebilirsin.Millet pazar keyfi yapiyo galiba
Gecen hafta;84.7
Bu hafta:83.9
Fark:-800 gr
3 nisan hedef :79
Bu hafta -800 gr vermisim cok dikkat ettigim halde olsun bunada sukur birakmak yok ... buarada fotuyu yukleyemiyorum arkadaslar yarim saattir ugrasiyorum pikseli buyuk geliyo diyo
Canım aç tartılacaksın ve çıplak. Hadi merak ettim. Ilk diyete başladığımda 4 günde 3.400 vermiştim. Gerçi vücuttaki su ödem felan gidiyor ama olsun ilk çok veriyorsun Hadi bekliyoruzNe güzel herkes kilo vermiş:)ben ne haldeyim acaba tartılmaya korkuyorum dünden sonra
Cicisko tartıdan seni de görebildim, yansımışsın :))
Ahahhaha canim aslinda söyle ki ben once ki hafta dogru duzgun diyet yapamamistim. Bu hafta baya dikkat ettim. bir de acaba su yogurt ve zerdecal ise yaradi mi bilemiyorum. Belki de biraz daha fazla vermemi saglamistir.Wooowww kizlar suoersiniz masallah kiz cicisko sen ne yere bakan yurek yakanmissin tubi hakliymis :))
Ya askinda bi foto var onda daha cok yansimis diye onu atmadim :) onda baya gorunuyorumCicisko tartıdan seni de görebildim, yansımışsın :))
Tesekkur ederim canimmmVaaoow süpersin cicişko :) hiç beklemiyordum Harikasın maşallah
Günaydın güzel anneler
Geçen hafta: 73.70
Bu hafta: 72.00
Fark: -1.700
5 nisan hedefim: 66.0
Millet pazar keyfi yapiyo galiba
Gecen hafta;84.7
Bu hafta:83.9
Fark:-800 gr
3 nisan hedef :79
Bu hafta -800 gr vermisim cok dikkat ettigim halde olsun bunada sukur birakmak yok ... buarada fotuyu yukleyemiyorum arkadaslar yarim saattir ugrasiyorum pikseli buyuk geliyo diyo
Valla benim profil fotom benim ve oğlum. Yansı ne olcak. Ben hepinizi merak ediyorum turuncu dışında :)Ya askinda bi foto var onda daha cok yansimis diye onu atmadim :) onda baya gorunuyorum
Vay yere bakan yürek yakan mı dedi biri:) 1300,1500 ohhh bak ne güzel ilerliyorsun.harikasın tebrik ederim
Çok ayıp utan utan:)) şaka kız şaka tebrik ederim 400 gr az değil. Senin çok kilon yok zaten orantılı ilerliyorsun. Zaten emziren anne ayda iki kilodan fazla vermesin deniyor ama kim dinler uzmanı:))Aaaa :)) Bu ne! Maşallah size. Tamam bende eksi ama nasıl yazayım şimdi bu kiloların yanına 400 diye. Utanıyor insan :)
Geçen hafta :66
Bu hafta:65.6
Fark:400
Tarihi Resmi:
Eki Görüntüle 1789596
5 nisan hedef: 62
Bir de aç karnina çıkmayı unuttum aslında. Yarim saat once 2 bardak su içip çıktım :) ama çok fark etmemiştir diye düşünüyorum.
Bu haftanın güzelliği niyeyse kalıcı kilo kaybı olduğunu düşündüm. O 300-500 oynamalar gibi değil gibi :) ama sizin kiloları görünce rakam Komik geliyor :))
Herneyse ben misafir hazırlığına sizler de çok kaynatmayin bakim, kıskanıyorum sonra
Ayyy supersin ama ben senden daha fazla bekliyordum emin ol yarin çıktığında daha eksik geleceksin cunki ta hafta basinda eksi 700 dün bu arada sana yaklaştım bak dikkat et kaldi 2 kilo aramizda :))))Eki Görüntüle 1789586
Kirpa kirpa bu hale geldi :)
Hepimizi tebrik ediyorum kizlar simdiye kadar firesiz geldikAaaa :)) Bu ne! Maşallah size. Tamam bende eksi ama nasıl yazayım şimdi bu kiloların yanına 400 diye. Utanıyor insan :)
Geçen hafta :66
Bu hafta:65.6
Fark:400
Tarihi Resmi:
Eki Görüntüle 1789596
5 nisan hedef: 62
Bir de aç karnina çıkmayı unuttum aslında. Yarim saat once 2 bardak su içip çıktım :) ama çok fark etmemiştir diye düşünüyorum.
Bu haftanın güzelliği niyeyse kalıcı kilo kaybı olduğunu düşündüm. O 300-500 oynamalar gibi değil gibi :) ama sizin kiloları görünce rakam Komik geliyor :))
Herneyse ben misafir hazırlığına sizler de çok kaynatmayin bakim, kıskanıyorum sonra
Yaaaaaaaa karamel yaaa 100 gramla birinciliği elimden aldin :)))))Günaydın güzel anneler
Geçen hafta: 73.70
Bu hafta: 72.00
Fark: -1.700
5 nisan hedefim: 66.0
Benim tahminlerim hic bir zaman yanilmaz sendne bu sürprizi bekliyorudm beni yanıltmadı n cok tebrik ediyiorum canim benim
Tesekkur ederim insallah devam pes etmek yok allahin izniyle...Canım kk da öyle bi sıkıntı var. Telden program indirdim foto boyutu küçültme diye. Anca öyle yükleyebilirsin.
Tebrik ederim canım salıdan 800 gr vermiştin. Ama 800 gr da az değil bi haftada. Aynı bı hızla devam edelim canım. Çok iyi spor yaptın sen u hafta. Aynen devam edelim.
CekmekoydeyimMislisse sen nerde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?