Anaaam masallah kiz bu hafta baya kilo vermisiz heeeTesekkur ederim canimmm
Spor yapmaninda faydasi oluyo. Az kaldi eski kiloma
Ya onu hafta başında diyodum doğru çünkü çok yedim.2 gün sonra sinirim bozuldu ipleri elime aldımAnaaam masallah kiz bu hafta baya kilo vermisiz heee))) aferin bide umutlu degilim bilmem ayniyim diyip duruyodun tarti oyle soylemiyo bize soylemedin dimi seni seni ...
Senin kilona gore cok normal diye dusunuyorum bu rakam supersin arti olmasin yeterki ...Aaaa :)) Bu ne! Maşallah size. Tamam bende eksi ama nasıl yazayım şimdi bu kiloların yanına 400 diye. Utanıyor insan :)
Geçen hafta :66
Bu hafta:65.6
Fark:400
Tarihi Resmi:
Eki Görüntüle 1789596
5 nisan hedef: 62
Bir de aç karnina çıkmayı unuttum aslında. Yarim saat once 2 bardak su içip çıktım :) ama çok fark etmemiştir diye düşünüyorum.
Bu haftanın güzelliği niyeyse kalıcı kilo kaybı olduğunu düşündüm. O 300-500 oynamalar gibi değil gibi :) ama sizin kiloları görünce rakam Komik geliyor :))
Herneyse ben misafir hazırlığına sizler de çok kaynatmayin bakim, kıskanıyorum sonra
Teşekkür ederim aslında var ya haftaya o kadar kötü başlamıştım ki inan gruptan çıkacaktım kilo veremicem diye inanmış tim artikBenim tahminlerim hic bir zaman yanilmaz sendne bu sürprizi bekliyorudm beni yanıltmadı n cok tebrik ediyiorum canim benim
Benimde az kalsa keskeTesekkur ederim canimmm
Spor yapmaninda faydasi oluyo. Az kaldi eski kiloma
Tubiyide gorebiliyoruz :))
Masalahhh
Iste asil bomba geldi :))( tebrik ederim canim
Gorebiliyoruz derken:)Tubiyide gorebiliyoruz :))
Hayir sakın sil o düşüncelerini nasil alindiysa öyle verilie hic canını sıkma sen bjzi bırakma yeterki pes etme vermesende hatta alsanda pes etme eğer zamanin varsa tabloya bi bak ben kac hadta boyunca 87 88 arasi gidip gelmişim belki 1 aydan fazla ama bak simdi 85 :))Teşekkür ederim aslında var ya haftaya o kadar kötü başlamıştım ki inan gruptan çıkacaktım kilo veremicem diye inanmış tim artik
Tartiya yansimis golgen :)Gorebiliyoruz derken:)
Aynen katiliyorum gr alsak bile pes etmeyin pes ederseniz ayni kiloya cikicaginizi unutmayin bunu dusunun zaten bu kilolar birden alinmadiki birden gitsin evet biz istiyoruz ki hemen verelim ama zikkim olasica kilo gitmemekte diretiyor bizde vermekte diretecegiz insallah ...Hayir sakın sil o düşüncelerini nasil alindiysa öyle verilie hic canını sıkma sen bjzi bırakma yeterki pes etme vermesende hatta alsanda pes etme eğer zamanin varsa tabloya bi bak ben kac hadta boyunca 87 88 arasi gidip gelmişim belki 1 aydan fazla ama bak simdi 85 :))
Vaayyy ben artik olsem de gam yemem bayan J bile vermiş bu hafta bomba gibiyiz ))))
Ahahahah hic fark etmedim ama cok mutluyum bugun öyle böyle degil gittikçe hedefime yaklaşıyorum bu arada 200 gram daha gitseymis 5 mart hedefime ulasmis olurdum 84 tü:))Tartiya yansimis golgen :)
Yinede ulasmis sayilirsin 200 grmin neyi varAhahahah hic fark etmedim ama cok mutluyum bugun öyle böyle degil gittikçe hedefime yaklaşıyorum bu arada 200 gram daha gitseymis 5 mart hedefime ulasmis olurdum 84 tü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?