Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Anaaam masallah kiz bu hafta baya kilo vermisiz heee ))) aferin bide umutlu degilim bilmem ayniyim diyip duruyodun tarti oyle soylemiyo bize soylemedin dimi seni seni ...
Ya onu hafta başında diyodum doğru çünkü çok yedim.2 gün sonra sinirim bozuldu ipleri elime aldım

Senin kilona gore cok normal diye dusunuyorum bu rakam supersin arti olmasin yeterki ...

Benim tahminlerim hic bir zaman yanilmaz sendne bu sürprizi bekliyorudm beni yanıltmadı n cok tebrik ediyiorum canim benim
Teşekkür ederim aslında var ya haftaya o kadar kötü başlamıştım ki inan gruptan çıkacaktım kilo veremicem diye inanmış tim artik

Kizlar figenada joleya sevilah feyzax baska kim vardi hatirlamadim bekliyoruz hadi merakla gulicik zaten malum napti acaba ?

Teşekkür ederim aslında var ya haftaya o kadar kötü başlamıştım ki inan gruptan çıkacaktım kilo veremicem diye inanmış tim artik
Hayir sakın sil o düşüncelerini nasil alindiysa öyle verilie hic canını sıkma sen bjzi bırakma yeterki pes etme vermesende hatta alsanda pes etme eğer zamanin varsa tabloya bi bak ben kac hadta boyunca 87 88 arasi gidip gelmişim belki 1 aydan fazla ama bak simdi 85 :))

Aynen katiliyorum gr alsak bile pes etmeyin pes ederseniz ayni kiloya cikicaginizi unutmayin bunu dusunun zaten bu kilolar birden alinmadiki birden gitsin evet biz istiyoruz ki hemen verelim ama zikkim olasica kilo gitmemekte diretiyor bizde vermekte diretecegiz insallah ...

Ahahahah hic fark etmedim ama cok mutluyum bugun öyle böyle degil gittikçe hedefime yaklaşıyorum bu arada 200 gram daha gitseymis 5 mart hedefime ulasmis olurdum 84 tü:))
Yinede ulasmis sayilirsin 200 grmin neyi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…