- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Dur daha yazmayanlar var:) o yüz gram için bi hafta ekmek yemedim ben:) bu üçüncü birinciliğim olacak benim gözümde tabi:) o zaman gruba daha alınmamıştım. Tabi biri çıkıp süpriz yapmazsa :))Yaaaaaaaa karamel yaaa 100 gramla birinciliği elimden aldin :)))))
Kiz masalah sana da vermissin cok sukur
Evet canm süper ama ilk haftalar olur böyle insallah bundan sonrasi da böyle olsaa ooohhh ama sanmiyorum :)Masalahhhnazar degmesin super kilo vermissin super
Bence de ulaşmış sayılırsın valla özellikle Mislisse ve tubi_klc kilo verdikçe ben seviniyorum çünkü en sıkı ve ciddi ikinizsiniz şu an:) cicisko da iyi ama sizin daha çok ihtiyacı nız var kilo kaybına. Her kilo kaybında en çok sevinen ve önemseyen siZsinizAhahahah hic fark etmedim ama cok mutluyum bugun öyle böyle degil gittikçe hedefime yaklaşıyorum bu arada 200 gram daha gitseymis 5 mart hedefime ulasmis olurdum 84 tü:))
Ikimizin elinden de aldilar birinciliği tatlım :))Dur daha yazmayanlar var:) o yüz gram için bi hafta ekmek yemedim ben:) bu üçüncü birinciliğim olacak benim gözümde tabi:) o zaman gruba daha alınmamıştım. Tabi biri çıkıp süpriz yapmazsa :))
Evet çünkü cok fazla vermemiz gereken kilo var 80 lerden kurtuldugun gün bayram edecem:))))Bence de ulaşmış sayılırsın valla özellikle Mislisse ve tubi_klc kilo verdikçe ben seviniyorum çünkü en sıkı ve ciddi ikinizsiniz şu an:) cicisko da iyi ama sizin daha çok ihtiyacı nız var kilo kaybına. Her kilo kaybında en çok sevinen ve önemseyen siZsiniz
Teşekkürler canmIste asil bomba geldi :))( tebrik ederim canim
maşalllah çok iyi vermişsinGünaydın güzel anneler
Geçen hafta: 73.70
Bu hafta: 72.00
Fark: -1.700
5 nisan hedefim: 66.0
harika verrmşsin tebrikler
mislise iyi vermişsin 83 leri görmene çok sevindimMillet pazar keyfi yapiyo galiba
Gecen hafta;84.7
Bu hafta:83.9
Fark:-800 gr
3 nisan hedef :79
Bu hafta -800 gr vermisim cok dikkat ettigim halde olsun bunada sukur birakmak yok ... buarada fotuyu yukleyemiyorum arkadaslar yarim saattir ugrasiyorum pikseli buyuk geliyo diyo
çok sevindim tubi çok iyi
süper yaaa tebrik ederim nasıl verdin böyle
Bende seni tebrik ederim bayan Je :))))çok sevindim tubi çok iyi
Canm dedigim gibi ilk hafta hızlı gidiyor bide yerleşik kilo değil bunlar doğum kilosu ama dikkatte ettim gerçekten 7 den sonra yememeye bol su içmeye ara ogunlere saglam kahvaltiya.... Tabi bugün biraz kacirdim pazar günü olmasi sebebiyle ama durmak yok tam gaz devam insallah :)süper yaaa tebrik ederim nasıl verdin böyle
yaa ne sandınız bütün hafta yiyip son gün yatarmıyım gece 2 de 20 dk spor yaptım yeşil çay vs. verdim şükürrVaayyy ben artik olsem de gam yemem bayan J bile vermiş bu hafta bomba gibiyiz ))))
evet ilk kilolar hızlı gidiyor canım ama dikkat edersek hızla istediğimz kiloya ulaşıcaz inşallah.bugün bende serbest bıraktım heramanki gibi ama bu hafta biraz ter dökmek mücadele etmek istiyorum inşallahCanm dedigim gibi ilk hafta hızlı gidiyor bide yerleşik kilo değil bunlar doğum kilosu ama dikkatte ettim gerçekten 7 den sonra yememeye bol su içmeye ara ogunlere saglam kahvaltiya.... Tabi bugün biraz kacirdim pazar günü olmasi sebebiyle ama durmak yok tam gaz devam insallah :)
teşekkür ederim canım ama bu hafta daha iyi olucak siz mücadele ederken ben yatmıcamm inşallahBende seni tebrik ederim bayan Je :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?